branee je napisal/-a:Na sodiscu je to lahko dokazljivo kdo je bil v avtu(ce bi se res zelel igrat). Ce ima pa gospa se kako prico oz racun da je bila v tistem casu nekje drugje..
Gre se zato da ji hoce podtakniti kazen ki jo ni zagresila, in to je tako podlo.. Kar je pa se bolj zalostno da ima kar nekaj "somisljenikov" ki se zgovarjajo, da je zdej gospa tista kriva, samo zaradi tega ker je dobrega srca in je verjela prodajalcu..
BraaZ je napisal/-a:branee je napisal/-a:Na sodiscu je to lahko dokazljivo kdo je bil v avtu(ce bi se res zelel igrat). Ce ima pa gospa se kako prico oz racun da je bila v tistem casu nekje drugje..
Gre se zato da ji hoce podtakniti kazen ki jo ni zagresila, in to je tako podlo.. Kar je pa se bolj zalostno da ima kar nekaj "somisljenikov" ki se zgovarjajo, da je zdej gospa tista kriva, samo zaradi tega ker je dobrega srca in je verjela prodajalcu..
S tem se strinjam popolnoma. Mislim, da tukaj ne gre za pogodbe, aro in dokazovanje da je bila na drugem "koncu", kar se 100% da.......ampak za preprosti moralen človeški odnos. Enostavno se mi ne zdi pošteno kakorkoli se obrne....
mali22 je napisal/-a:vidim, da nekateri uporabniki zmotno navajate kdaj pride do prenosa lastninske pravice iz prodajalca na kupca. do prenosa LP ne pride niti ob sklenitvi prodajne pogodbe in niti ob prepisu vozila in je od teh dveh dogodkov (praviloma) popolnoma neodvisen. kupec postane lastnik v trenutku izročitve avtomobila (to je ključev)- torej ko ima na ta način kupec avtomobil v oblasti.
tešo je napisal/-a:backspace je napisal/-a:To temo je potrebno posredovati policiji. Modi in admini, to je vaša dolžnost.
LOOL ka bomo zdej za policijo delal, sej nismo policisjki psi.
backspace je napisal/-a:tešo je napisal/-a:backspace je napisal/-a:To temo je potrebno posredovati policiji. Modi in admini, to je vaša dolžnost.
JOOOOJ imaš prav. Naj stara plača, da prevarantu še za kavo kakih 1000 e. Potem naj se pa stegne al kaj?
Biti pošten ali biti navadna pederčina in nategovati stare ljudi? Ti spadaš kam?
Vse, ki ga zagovarjate, je treba nekam...
LP VSEM
GiGi1985 je napisal/-a:Definitvno ne podpiram razmišljanje ex uporabnika lexus, ampak prav na falus pa grete s tem vašim ponavljanjem kot papige; plačaj, plačaj,..... Takšne kazni kot jih imamo mi, jih skoraj nikjer drugje ni, 500 in več eur kazni za takšne prekrške, so prehuda kazen, ki jo, kot vidim večina zagovarjate. In kot je že nekdo napisal, ko je treba nekomu drugemu plačat, vi seveda vsi veseli, me kar zanima, a ko bi pa vi morali izpljunat 500 eur, bi pa na vse načine iskali luknje v zakonu!
Pa ne me jeb**, s pisanjem, da vas nekdo ogroža z 70 kmh na uro v nedeljo na prazni cesti sredi dneva, kjer ni žive duše na cesti, razen pof**** skrit radar v grmu tik pred tablo za naselje.
Sem pa že opazil, da bi eni res radi bili policijski pomagači, s kamero in fotoaparatom prežijo na napake voznikov,.....svašta.
tešo je napisal/-a:backspace je napisal/-a:tešo je napisal/-a:backspace je napisal/-a:To temo je potrebno posredovati policiji. Modi in admini, to je vaša dolžnost.
JOOOOJ imaš prav. Naj stara plača, da prevarantu še za kavo kakih 1000 e. Potem naj se pa stegne al kaj?
Biti pošten ali biti navadna pederčina in nategovati stare ljudi? Ti spadaš kam?
Vse, ki ga zagovarjate, je treba nekam...
LP VSEM
ti si sigurn eden od tistih ki ne ''ablendajo'' z lučmi in stem opozarjaš udeležence v prometu na nevarnost Policije.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov