Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Bi takim nezrelim nemoralnežem ban pomagal v iskanju zrelosti?

nikoli
15
11%
njim nikoli, kvaliteti foruma pa zagotovo
61
47%
tak avtorjev pristop zahteva avtomatičen ban ne glede na vse
22
17%
žrtev ne bo nič na boljšem, nam pa je tudi vseeno
9
7%
morda bi mu pomagal, a s tem izgubimo na (kislem) smehu
1
1%
njemu ne, a take teme morda pomagajo komu drugemu
23
18%

Skupaj glasov : 131

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a tešo So mar 27, 2010 9:16 am

backspace je napisal/-a:
tešo je napisal/-a:
backspace je napisal/-a:
tešo je napisal/-a:
backspace je napisal/-a:To temo je potrebno posredovati policiji. Modi in admini, to je vaša dolžnost.

LOOL ka bomo zdej za policijo delal, sej nismo policisjki psi.

JOOOOJ imaš prav. Naj stara plača, da prevarantu še za kavo kakih 1000 e. Potem naj se pa stegne al kaj?
Biti pošten ali biti navadna pederčina in nategovati stare ljudi? Ti spadaš kam?

Vse, ki ga zagovarjate, je treba nekam...

LP VSEM

ti si sigurn eden od tistih ki ne ''ablendajo'' z lučmi in stem opozarjaš udeležence v prometu na nevarnost Policije.

Ti si na kakih tabletah? Če nisi bi pa moral biti.
Eno je NATEGOVANJE drugih POŠTENIH, eno pa poskušati prinesti okrog policijo.

MALO SE POMIRI FANT

1. ti Novinec ne me klicat fant.
2. ne nejemlem nbenih tablet mogoče bi jih moral ti.
3. če si policist ali rad sodeluješ z njimi potem je vse OK te razumem.
4. Lexus ni nben prevarant, ker to ker je naletu na radar ni naredu po svoji volji. Prevarant bi bil če bi šel nekaj namerno delat da se sam okoristi, (rop bencinske, pošte, lidla) pa da bi bil z avtom ki ni pisan nanj.
5. in to povem vsem vam pa naj mi kdo temu ogovarja: če bi ženska odpelala avto na dan ko je bil storjen prepis ta tema nebi obstajala. in prvo v tej preavljici je ravno ženska zajebala zato naj tudi potrpi te pike. jst bi na ženskinem mestu bil vesel da je samo to lahko bi @lexus šol ropat bencinsko ali celo banko. pa bi nadrljala ženska.

Zakon je tak, da lastnik odgovarja za svoj avtomobil, ženska ni dobro pazila nanj zato naj potrpi te pike. če bo ženska kupila še kak rabljen avto pa verjamem da bo isti dan odpelala avto.

Če ženska pač ni kriva se naj pritoži na plačilni nalog, ter naj dokazuje da je @lexus vozu.
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

backspace
Novinec

Napisal/-a backspace So mar 27, 2010 9:52 am

Še enkrat : fant pomiri se!

Lahko mi pa poveš, kam zahajaš v Krškem (sem blizu), pa bova spila eno kavico in mi boš v obraz povedal kaj te muči.

lp

tešo
Novinec

Napisal/-a tešo So mar 27, 2010 10:11 am

backspace je napisal/-a:Še enkrat : fant pomiri se!

Lahko mi pa poveš, kam zahajaš v Krškem (sem blizu), pa bova spila eno kavico in mi boš v obraz povedal kaj te muči.

lp

dej že prek foruma mi dviguješ tlak s temi svojimi izrazi ko so ''fant'' pa ''pederčina'' itd. nimam nbenega interesa da bi šel s tabo na kavo. če pa že vztrajaš pa povej kje pa kdaj prek P.M. pa si bom probal vzeti čas.
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard So mar 27, 2010 10:22 am

tešo pač si človek s slabim srcem predvsem pa z nizko zavestjo. Žal imamo tudi take, upam pa, da bodo tekom evolucije tudi taki ljudje nekoč zgolj spomin iz preteklosti.

tešo
Novinec

Napisal/-a tešo So mar 27, 2010 10:54 am

lizard je napisal/-a:tešo pač si človek s slabim srcem predvsem pa z nizko zavestjo. Žal imamo tudi take, upam pa, da bodo tekom evolucije tudi taki ljudje nekoč zgolj spomin iz preteklosti.

ne tu si se zmotil. no pa sej nima veze da se mi zdej tu nekaj sporekamo.

Daleč od tega je da bi blo pošteno od @lexusa da plača kazen in pike prevzame nase, vsaka mu čast če bi to naredil tko bi tudi jaz. samo vi me mene ne razumete da je tudi ženska kriva da je prišlo do tega in naj tudi ona nekaj občuti.
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

Napisal/-a domen_ So mar 27, 2010 10:54 am

Prevarant bi bil če bi šel nekaj namerno delat da se sam okoristi, (rop bencinske, pošte, lidla)
Kot da to, da svojo kazen hoce naprtiti drugemu ne spada tu zraven. Ravno tako se gre za njegovo korist in njegovo, tisto cesar zal ti in on ne razumeta, njegovo odgovornost.

in to povem vsem vam pa naj mi kdo temu ogovarja: če bi ženska odpelala avto na dan ko je bil storjen prepis ta tema nebi obstajala
Nihce ne pozna vseh zakonov na pamet in tudi noben zakon ni popoln, in to ne pomeni da to lahko izrabis da nekoga v drek potisnes zaradi lastnih koristi.

Res zalostno je, da obstajajo ljudje, ki ga celo zagovarjajo.

tešo
Novinec

Napisal/-a tešo So mar 27, 2010 11:12 am

ko sem se prijavil na ta forum sem bil bolj ko ne otročji in v vsaki temi smo se potrudili najdit luknjo v zakonu kako s čim manj kazni pridet ven z dreka, in vsi uporabniki so sodelovali govorili so svoje izkušnje... itd.

Sedaj pa če že kdo prosi za kak nasvet ga pa tkoj popluvate joj kaj pa voziš če piješ prav ti je, joj kak se lahk 80 pelješ čez naselje ti si retardiran pa take.

@lexus je samo prašal če se lahko kazni izogne, in seveda se ji lahko. ampak je res da to ni pošteno od njega.

to zna ločit vsak b**** da če hoče lexus naprtit kazen uni gospe je daleč nepošteno ampak on ni vprašal zato.

ker včasih smo bili uporabniki na forumi kot priajtelji bilo nas je bolj ko ne malo in smo držali skupaj, meni je to nažalost še ostalo pod kožo zato tudi ne pridemo skuapj z besedo.

evolucija foruma je naredila velik korak in v to smer da potunkaj prijatelja zatri ga prasca če ima problem ga še bolj pofukaj pa če se le da še policiji povedat juhuuu pol bomo pa zmagal.

tko no upam da se tema čimprej zaklene ker ne vodi nikamor.
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard So mar 27, 2010 11:25 am

tešo: A ta ženska je kriva ker se je zanašla na človeško poštenost in dobrosrčnost?

Tu govorimo o človeški etiki, kulturi, morali. Ta gospa pač ni pričakovala, da jo bo nek mulc tako nategnil, eni pačv erjamejo, da so ljudje dobri, ker še niso spoznali tebe ali pa lexusa. Gre se za osnovna načela, ki bi jih vsak moral imeti, na žalost temu ni tako.

Jaz razumem, da se ljudje hočejo izognit raznoraznim kaznim, to je povsem normalno, ampak ne na račun 60 letne gospe! ali pa kateregakoli drugega človeškega bitja. Eno je če se hočeš pritožit ko so te dobili da prehitro pelješ, drugo pa če hočeš to naprtit nič hudeka sluteči, in verjetno zakonov ne vešči že skoraj upokojeni gospe. Kako podel in brez morale mora biti tak človek? Pa še 20 let verjetno nima.

Itak pa že vse primere mešaš med sabo, sploh ti ni jasna razlika, strvari dojemaš kar vse po svoje.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem So mar 27, 2010 11:26 am

tešo je napisal/-a:1. ti Novinec ne me klicat fant.
2. ne nejemlem nbenih tablet mogoče bi jih moral ti.
3. če si policist ali rad sodeluješ z njimi potem je vse OK te razumem.
4. Lexus ni nben prevarant, ker to ker je naletu na radar ni naredu po svoji volji. Prevarant bi bil če bi šel nekaj namerno delat da se sam okoristi, (rop bencinske, pošte, lidla) pa da bi bil z avtom ki ni pisan nanj.
5. in to povem vsem vam pa naj mi kdo temu ogovarja: če bi ženska odpelala avto na dan ko je bil storjen prepis ta tema nebi obstajala. in prvo v tej preavljici je ravno ženska zajebala zato naj tudi potrpi te pike. jst bi na ženskinem mestu bil vesel da je samo to lahko bi @lexus šol ropat bencinsko ali celo banko. pa bi nadrljala ženska.

Zakon je tak, da lastnik odgovarja za svoj avtomobil, ženska ni dobro pazila nanj zato naj potrpi te pike. če bo ženska kupila še kak rabljen avto pa verjamem da bo isti dan odpelala avto.

Če ženska pač ni kriva se naj pritoži na plačilni nalog, ter naj dokazuje da je @lexus vozu.

Točki 2 in 3 bi se lahko tudi izognil!
4. Bolje razmisli! Če ti je to kaj v pomoč:
SSKJ je napisal/-a:prevarant in prevarant -anta m (a a; a a) ekspr.
kdor z določenim namenom zavaja koga v zmoto
...

Lexus2 je poskušal z namenom izogniti se pikam prevarati policaje, češ da ni vozil on in hkrati potunkati žensko, ji narediti škodo.
Je to res težko razumet kot prevaro?
Tudi to, da je "naletu na radar", je bila samo njegova zasluga, te možnosti se je moral zavedat, torej naj nosi posledice. Temu se reče odgovornost, tudi zrelost.
5. Teme ni odprla ženska, ampak Lexus2, ki je za svoje sprevrženo dejanje celo iskal pomoč in (tudi moralno) podporo.

Če bi bil ti na mestu ženske, bi bil zate Lexus2 verjetno še precej več od "pederčine" (takim prevarantom marsikdo tako reče!) in res ni jasno, zakaj se enačiš z njim ("pederčina" ni bilo namenjeno tebi, a si se vseeno obregnil ob to).

Bi res še zagovarjal oz branil tuje oz Lexusove grehe (in hkrati kritiziral pravo žrtev), če bi se to zgodilo tebi ali npr tvoji mami, babici, sestri? Bi res "na ženskinem mestu bil vesel da je samo to..."?
In kako pravimo temu - je to morda dvolično? Res želiš, da te imamo za takega?

Lexus je bil zaradi lastnih grehov in neprimerne reakcije odstranjen s foruma, tema pa je še ostala odprta samo zaradi ankete. Ti tudi rezultati ankete nič ne povedo?

Res - umiri se!
Zadnjič spremenil esem, dne So mar 27, 2010 11:34 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Atrox
Novinec

Napisal/-a Atrox So mar 27, 2010 11:26 am

dragi tešo, razlika je med tem a sebe vn iz dreka vlečeš ali pa, če še koga zraven v drek porineš.

tešo
Novinec

Napisal/-a tešo So mar 27, 2010 11:34 am

ok sem pomirjen. mi je pa res korenito žal ker sem sploh kaj napisal v to temo, še rizlo sem si prislužil :D

če je pa tko pa naj pravica zmaga.
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So mar 27, 2010 3:14 pm

in sedaj zopet po "esemovsko" je ratal kriv "tešo".....:roll:

tešo je napisal/-a:
ker včasih smo bili uporabniki na forumi kot priajtelji bilo nas je bolj ko ne malo in smo držali skupaj, meni je to nažalost še ostalo pod kožo zato tudi ne pridemo skuapj z besedo.

evolucija foruma je naredila velik korak in v to smer da potunkaj prijatelja zatri ga prasca če ima problem ga še bolj pofukaj pa če se le da še policiji povedat juhuuu pol bomo pa zmagal.

točno tako......

PS. in avtor teme je itak napisal, da krije strošek kazni, le točke so mu kot mlademu vozniku problem, stara baba pa itak "tri gor ali dol" ......(po moje itak bolje, da je ni na cesti..... :lol: )

PS.1 in zopet je nekdo bil "brz na okidaču" ter avtorja na hitro banal....

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard So mar 27, 2010 3:25 pm

sašo5 je napisal/-a:in sedaj zopet po "esemovsko" je ratal kriv "tešo".....:roll:

tešo je napisal/-a:

točno tako......

PS. in avtor teme je itak napisal, da krije strošek kazni, le točke so mu kot mlademu vozniku problem, stara baba pa itak "tri gor ali dol" ......(po moje itak bolje, da je ni na cesti..... :lol: )

Hmmm, potemtakem je vse skup to zelo kontradiktorno. lexus2 je na začetku spraševal za pravni nasvet. Mislim, da je vsem jasno, da ni mogoče, da bi kazen plačal on pike dobila gospa in bi vse to bilo po zakonu, mar ne? Fant se je na začetku pomojem zanimal kako bi poplnoma vse naprtil njej, saj ni dokazov da je vozil on.

Potemtakem mu je verjento kot tudi nam vsem jasno, da po zakonu tega ne more obiti, se pravi - ali vse dobi on ali vse ona.

In potem smo pri rešitvi, se pravi če hoče on ostati brez pik, se lepo odpleje h gospe domov in jo vpraša če se lahko zmenita, da plača on, pike pa dobi ona in bo ona tudi uradno kršitelj.

Zdaj mi pa povej, zakaj bi zaradi tega problema nekdo šel na forum pod PRAVNE NASVETE spraševat spršaveat kako se ognit pikam, če je vse jasno?

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 So mar 27, 2010 3:33 pm

lizard je napisal/-a:
...... potem smo pri rešitvi, se pravi če hoče on ostati brez pik, se lepo odpleje h gospe domov in jo vpraša če se lahko zmenita, da plača on, pike pa dobi ona in bo ona tudi uradno kršitelj.

.......zdaj mi pa povej, zakaj bi zaradi tega problema nekdo šel na forum pod PRAVNE NASVETE spraševat spršaveat kako se ognit pikam, če je vse jasno?

Osebno sem tako razumel (kot piše v prvem odstavku).......kontradiktornost se pa pojavi v drugem odstavku - imaš prav

PS. spomnim se, da (v Sal.oglasniku) oglašujejo ljudje, ki so pripravljeni "odkupit" pike od nekoga, ker je logično in drugače tudi ne gre, razen po sistemu "jaz prevzamem tvojo kazen, ti meni vrneš denar in še za 9 pik rec. 1800 eur nagrade"

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 So mar 27, 2010 6:52 pm

hahahhahahaha.. Ona je kriva, da so te dobil na radar :lol: :lol:
Če je bil njen avto.. Zakaj si se pa vozil? Kaj pa če bi ona poklicala, da so ji avto ukradli.. ?

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo So mar 27, 2010 7:50 pm

H2 je napisal/-a:hahahhahahaha.. Ona je kriva, da so te dobil na radar :lol: :lol:
Če je bil njen avto.. Zakaj si se pa vozil? Kaj pa če bi ona poklicala, da so ji avto ukradli.. ?

dj raj preber o čem se gre :lol:

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 So mar 27, 2010 8:40 pm

lol.. Ja no :)
Mi je bil prvi post dovolj...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Ne mar 28, 2010 8:35 pm

sašo5 je napisal/-a:in sedaj zopet po "esemovsko" je ratal kriv "tešo".....:roll:

tešo je napisal/-a:

točno tako......

sašo5: off: Mislim, da ti kar posteno pretiravas s taksnimi podtikanji krivd po "esemovsko" ... Ne vem, ampak kot vidim se je uporabnik tešo malce prevec vzivel v tista leta (bilo nas je okoli 6000 vendar so bili tudi strogi pogledi na taksne primere - tu je uporabnik tešo posploseval na celoto kar pa ni res), a vendar je hkrati pozabil, da je uporabnik lexus02 naredil se kup napak po pravilniku in ne s samo temo. Zato te prosim, ne obtozuj oz. niti ne govori o kaksnem "brzom okidacu" ampak se najprej prepricaj zakaj je v navezavi vsega tega prislo do ban-a ter zakaj je dobil uporabnik tešo tudi taksna vprasanja.

Poleg tega je esem sestavil zelo zanimivo anketo kjer se vidi kaj je uporabnikom in ne enemu uporabniku pomembno... se enkrat, prosim da ne drezas.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 Ne mar 28, 2010 9:30 pm

obtoževanja na relaciji backspace/tešo je bilo mišljeno to o krivdi, ki jo je Esem neopravičeno zvalil na tešota....

PS in zakaj je avtor teme "nemoralnež" :?:

dms
Novinec

Napisal/-a dms Ne mar 28, 2010 10:42 pm

sašo5 je napisal/-a:obtoževanja na relaciji backspace/tešo je bilo mišljeno to o krivdi, ki jo je Esem neopravičeno zvalil na tešota....

PS in zakaj je avtor teme "nemoralnež" :?:

kolikor jaz razumem,je @tešo tisti,ki zagovarja početje @lexusa,torej iskanja,kako zvaliti celotno krivdo na gospo,ki je avto kupila. :!:

Nemoralnež. Veš kaj je morala,pravila družbe,etika,poštenost,... To so neke drubene vrednote. Odsopanja od teh vrednot,ti prinesejo raznorazne nazive.

Še to,o "brzom okidaču". Za moje pojme,je vodstvo foruma lahko kvečjemu grajano,ker je prepočasi reagiralo. Si predstavljam,da so se morali med sabo kontaktirati,kaj narest.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost