rogan je napisal/-a:odgovor
Lahko se bo zgodililo da bomo pregledovali vozilo katerega smo mi delal. To nas žav ne bremeni mi smo naredili storitev po ceniku , ki ni bila prepovedana. Zato ker smo spoznali, da to ni prav smo se odločili da gremo proti temu delat, kar pa vemo da je prav.
Glede tega ali je lahko stranka zraven je pa odgovor DA. Mi ne skrivamo načina dela.
Želimo postati nočna mora trgovcem in preprodajalcem vozil , ki služijo denar na nezakoniti način od revežev in to nam tudi uspeva.
Mirko
pan-am je napisal/-a:G. Mirko pravi, da v primeru, ko gre zadeva na sodišče, vse skupaj še enkrat pregleda sodni izvedenec. Vendar pa lahko sodni izvedenec poda mnenje le glede na stanje v tistem trenutku, ko je on zadevo osebno pregledal in preiskal. Vprašanje 1: Kako lahko g. Mirko dokaže, da ni on sam spreminjal kilometrov, da bi si s tem zagotovil "posel"? Da ne bo nesporazuma - ne pravim, da g. Mirko to počne, toda vsaj malce sposoben odvetnik bo takšen način pridobivanja dokazov sesul kot hišico iz kart.
rogan je napisal/-a:še enkrat odgovor
Vozilo, ki se ga pregleda je le pokazalec, da je bilo na vozilu narejen poseg. Vse naprej je delo analize , ki pridobi vso dokumentacijo in iz dokumentacije je v preko 95 % razvidno vse. Tako, da se ne toži in obtožuje nikogar , ki ni kriv.
primeri
1. vozilo kupljeno v tujini z 200 t km in pri nas prodano z 120t km. Analiza pridobi dokumentacijo iz tujine
2. vozilo ima leta 2006 180t km in leta 2008 90t km. ugotovi se kdo je imel vozilo v tem obdobju in se to uredi. Tu pridobimo podatke servisiranja vozila.
3. vozilo se vzame v račun z 190t km in prodaja se z 100t km
4. itd
Mirko
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost