in kak je razplet problema, zaradi katerega je bila odprta tema?
rogan je napisal/-a:Vozilo, ki se ga pregleda je le pokazalec, da je bilo na vozilu narejen poseg. Vse naprej je delo analize , ki pridobi vso dokumentacijo in iz dokumentacije je v preko 95 % razvidno vse. Tako, da se ne toži in obtožuje nikogar , ki ni kriv.
brazzera je napisal/-a:LP, že dalj časa berem ta forum, sedaj sem se pa še registriral da povem par dejstev, samo toliko da dobite predstavo kakšen je ta človek..
V glavnem, kolikor jaz vem so Mirkotu aparature za vrtenje števcev ukradli (naj bi bilo vredno okoli 30k vse skupaj), malo po tistem so ga dobili ko je sadil marihuano (naj bi bil eden največjih gojiteljev v Sloveniji, hiše z laboratoriji je imel oz. ima še vedno po celi Sloveniji). Naj bi bil tudi povezan z balkanskimi bojevniki. V zaporu se je potem spomnil da ne bo spet kupoval aparatur za vrtenje, ampak bo šel v drugo stran, tam kjer je več denarja. Za prevrtavanje števcev računal okoli 50€, za tole pa kar malo več. Včasih je celo čipiral avtomobile, vendar zelo slabo, kar nekaj avtomobilov je zaradi tega zgorelo (lahko vprašate v rsr ali v skn o Mirkotu in vam lahko oni povejo kaj več). Mirko si je vzel celih 5-10min da ti je avto čipiral, ko pa so se začele pojavljati težave in ko so avti zagoreli ga pa ni zanimalo nič več.
Jaz osebno tej zadevi in njemu ne zaupam nič. 1A in podobnih trgovcev ne more zjebati, tako da se spravlja na uboge stare lastnike, kateri so bili nategnjeni ko so kupili že prevrten avto, katerega je po vsej verjetnosti prav Mirko zavrtel.
mmedo je napisal/-a:
@ g. Mirko - pri katerem zavarovanju vpišejo število prevoženih km??? mi ni znano...
uros11 je napisal/-a:Zanimivo...
Mimogrede Simon je tisti, ki je ravno tako polpismen in je ista oseba kot drug Mirko
Pa le bo nekaj na tem - Meli je uporabnik, ki forsira Rogan.
ESX je napisal/-a:
simimedi je napisal/-a:mmedo je napisal/-a:
@ g. Mirko - pri katerem zavarovanju vpišejo število prevoženih km??? mi ni znano...
Meni pri Triglavu vsako leto zapiše število prevoženih km, kajti če jih narediš manj kot 10KKm na leto, maš 5% popusta.
LP
Simon
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov