Beri je napisal/-a:če ne znaš kje laho parkiraš, te bo kazen izučila - druge ni.
Neznam brate.

Beri je napisal/-a:če ne znaš kje laho parkiraš, te bo kazen izučila - druge ni.
klemen_ je napisal/-a:
Neznam brate.
muc396 je napisal/-a:Zdravo,
Od neke firme v Londonu sem dobil obvestilo o plačilu kazni za nepravilno parkiranje v Beogradu leta 2014. Na obvestilu je fotografija mojega avtomobila, datum in čas ter rok do kdaj moram plačati parkirnino (41€). Rok plačila je 28 dni, pismo pa sem dobil po navadni pošti, brez, da bi podpisal prejem pisma. Malo mi je vse skupaj sumljivo, pa me zanima, če imate kaj izkušenj s tem?
LP, M
motom je napisal/-a:Znanec je dobil pozdrave iz hrvaske za poplacilo neplacane parkirnine v Umagu lani. Parkirnina 11eur, ostali stroški 160 eur. Kaj storiti?
Rok33 je napisal/-a:Ne plačaj. Po zakonu ne smejo ostali stroški presegati višine kazni, oni pa si izmislijo zraven za 100 eur stroškov (prevod, pridobivanje podatkov, itd.). Jaz sem dobil iz Dubrovnika pred 3 leti in nisem plačal, pa ni od takrat nobenega pisma več. Probajo in kdor plača pač plača.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov