sicer pa še nekaj, takšen razjahan avto bi pa sedaj rad podturil drugemu? Da se bo še drug nafuk*al ali kaj? P*izda ste pokvarjenci eni, raje zamenjaj mehanika pa popravi avto konkretno ne pa vijak po vijak pa se boš lahko vozo normalno dalje....
proceed31 je napisal/-a:A je mogoče srebrne barve z nalepko SLO desno od tablice? Upam, da ni to naš bivši služben, ker potem si vzel skret, ne avta. Se je pa prodal lih nekje marca v NM, on ga naj bi čez dva mesca dal naprej tak da timing odgovarja.
Se ne bo zaklenila, ker je dobra šola za koga drugega, marsikoga pa tudi zanima, kako je oz bo z vračilom avta oz prenosom leasinga.niklvec je napisal/-a:tema se lahko zaklene.
Morda zato, ker ti natančnega odgovora ne more dati nihče drug kot lizing hiša (NLB)?niklvec je napisal/-a:razen parih, ste premleval vse drugo, samo to ne kar sem spraševal.
WTFniklvec je napisal/-a: Pa še to: ja bolana je država , da si lahko kupi človek avto za 3 jurje samo leasing.pač ne gre drugače, avto pa smo rabili.
Če je "vljudnost" zate to, da obljubljaš "nepljuvanje", že čez par besed pa bogato pljuvaš, tudi prav. Že prej si pljuval po državi, torej je to nek vzorec? Kot tudi prelaganje problemov (pol leta), krivde...?niklvec je napisal/-a: Ker sem vljuden ne bom pljuval po nekaterih članih tega foruma, ker so pametni ko hudič.( verjetno vozjo bmw za 30.000 eur na leasing, doma pa se prehranjujejo s suhim kruhom in vodo, važno da je avto oh in sploh
Kot sem že rekel - marsikdo se lahko iz podobnih tem kaj nauči, zato brisanja ne bo...niklvec je napisal/-a: Tema se lahko izbriše.
niklvec je napisal/-a: Pa še to: ja bolana je država , da si lahko kupi človek avto za 3 jurje samo leasing.pač ne gre drugače, avto pa smo rabili.
WTF
V katerem zakonu piše, da se avto za 3 jurje lahko vzame samo na lizing?
Cefizelj je napisal/-a:niklvec je napisal/-a: Pa še to: ja bolana je država , da si lahko kupi človek avto za 3 jurje samo leasing.pač ne gre drugače, avto pa smo rabili.
WTF
Mislil je da pač ni bilo denarja za avto in mu ni preostalo drugega kot kupiti avto na leasing. Ne da je zakonsko določeno.
lancia hf je napisal/-a:Cefizelj je napisal/-a:niklvec je napisal/-a: Pa še to: ja bolana je država , da si lahko kupi človek avto za 3 jurje samo leasing.pač ne gre drugače, avto pa smo rabili.
WTF
Mislil je da pač ni bilo denarja za avto in mu ni preostalo drugega kot kupiti avto na leasing. Ne da je zakonsko določeno.
Samo a ni bolje za tako "majhno" vsoto raje kredit vzet kot lizing pa bi bil avto njegov in bi lahko tudi z njem počel kar bi hotel.
lancia hf je napisal/-a:...Pač kupi tisto kar si lahko privoščiš.
Saj je jasno, kaj je mislil. Ni pa jasno, zakaj pljuva po državi, ki nima nič s tem stanjem (imajo pa politiki, ki so nas sem pripeljali in si nekateri spotoma napolnili žepe).Cefizelj je napisal/-a:Mislil je da pač ni bilo denarja za avto in mu ni preostalo drugega kot kupiti avto na leasing. Ne da je zakonsko določeno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov