čare je napisal/-a:Po naših predpisih je potem treba pijanega kolega pahnit v nek graben do zjutraj da se strezne in ga potem nekako odvlečt domov??
TrijoAdijo je napisal/-a:Se mi zdi, da ima tale štorija drugačen scenarij, kot nam je bilo predstavljeno. Čisto možen scenarij bi bil, da je se avtor teme peljal po cesti, policaj je skočil izza grmovja in ga ustavljal, avtor pa lepo junački mimo, do prve kafane, ven iz avta, pa čik v usta...itd...
nebivedu je napisal/-a:čare je napisal/-a:Po naših predpisih je potem treba pijanega kolega pahnit v nek graben do zjutraj da se strezne in ga potem nekako odvlečt domov??
Po naših predpisih mora biti pijana oseba na zadnjih sedežih in prepasana ter nikakor ne sme biti na sovoznikovem sedežu.
tr00per je napisal/-a:točno tako! Veliko ljudi policaje kritizira, sam sem imel doo sedaj že kr nekaj srečanj z njimi, pa je bilo le eno "slabo"-ko sem na poljanski v ljubljani sredi dneva (se mi je v UKC mudilo) na radar priletel 64 in bil s strani dveh policistk obravnavan kot najhujši kriminalec, pa nisem zinil nič drugega kot dober dan in pa da sem odgovarjal na vprašanja (pač, ženske, pa mogoče jih je zmotil črn športni avto in notr roker z dolgo čupo, sej n vem)...
ban je napisal/-a:tr00per je napisal/-a:točno tako! Veliko ljudi policaje kritizira, sam sem imel doo sedaj že kr nekaj srečanj z njimi, pa je bilo le eno "slabo"-ko sem na poljanski v ljubljani sredi dneva (se mi je v UKC mudilo) na radar priletel 64 in bil s strani dveh policistk obravnavan kot najhujši kriminalec, pa nisem zinil nič drugega kot dober dan in pa da sem odgovarjal na vprašanja (pač, ženske, pa mogoče jih je zmotil črn športni avto in notr roker z dolgo čupo, sej n vem)...
Po moje so te pa osvajale, pa ti tega nisi zaznal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov