DJ_MiheC je napisal/-a:Tudi sam imam probleme z letošnjo vinjeto...Kje bi se pa naj pokazal napis NEVELJAVNO oz kako izgleda?
BoneS je napisal/-a:čare je napisal/-a:Na petrolu ti ne bojo izdali nove,je pa tudi meni ostal kos lepila od obročka na foliji in me briga ravno toliko kot za lanski sneg.Drug del vinjete imam,račun imam in naj se yebejo.Za 110€ bi lahko vsaj kvalitetno stvar prodali.
Isto se je men zgodl.
*URŠIKA* je napisal/-a::(
Jaz sem jim pisala, poslala tudi sliko nalepljene vinjete in dobila prijazen odgovor:
Spoštovani.
Kot navajate, se vam je pri odstranjevanju iz folije del zaščitnega holograma ni odstranil z vinjeto. V kolikor ste to opazili pred nameščanjem na vetrobransko steklo, bi vam vinjeto morali zamenjati na prodajnem mestu, kjer ste jo kupili. Vinjeta je nekoliko poškodovana, vendar drugih sledi, ki bi bistveno vplivale na njeno veljavnost ni oz. ni mogoče opaziti zato najverjetneje z cestninskim nadzorom ne boste imeli težav.
V kolikor bi želeli, vam lahko že nameščeno vinjeto po predhodnem ogledu brezplačno zamenjamo oz. premestimo, vendar takšne primere obravnavamo le v Cestninskem uporabniškem centru v Ljubljani, kjer se morate oglasiti z vozilom v roku 30 dni od njenega nakupa. Vinjete ne odstranjujte sami! Pri sebi morate imeti tudi odrezek in pripadajoči račun (vinjeta mora biti kupljena na enem od pooblaščenih prodajnih mest oziroma njegovem uradnem pooblaščencu.
TrijoAdijo je napisal/-a:Klinc jih gleda in njihov najverjetneje. Zadevo je možno urediti tako, kot so sami opisali. Lahko pa bi bili tulk fleksibilni in bi sami obvestili une svoje cestne bojevnike, da če opazijo takšne vinjete, naj NE sankcionirajo in naj NE težijo folku, ker so letošnje vinjete za en drek.
mavrica je napisal/-a:A še enkrat napišem, ne kompliciraj!
mavrica je napisal/-a:blond, bolj blond, najbolj blond ... temu se reče opisno stopnjevanje pridevnika
A te lahko prosim, da posnameš dogodek, ko bo darsov tehnik pogledal nalepljeno vinjeto... Bi se še jaz rad mal nasmejal.
*URŠIKA* je napisal/-a::(
DJ_MiheC, najbolje, da se oglasiš na darsu, da jo zamenjajo, vendar pa zamenjajo le vinjete, kupljene pri pooblaščencih, torej verjetno vinjet, pridobljenih v kakšnih nagradnih igrah, ne bodo menjali...
Po mojem jim je jasno, da so letošnje vinjete slabe kakovosti...
Jaz sem jim pisala, poslala tudi sliko nalepljene vinjete in dobila prijazen odgovor:
Spoštovani.
Kot navajate, se vam je pri odstranjevanju iz folije del zaščitnega holograma ni odstranil z vinjeto. V kolikor ste to opazili pred nameščanjem na vetrobransko steklo, bi vam vinjeto morali zamenjati na prodajnem mestu, kjer ste jo kupili. Vinjeta je nekoliko poškodovana, vendar drugih sledi, ki bi bistveno vplivale na njeno veljavnost ni oz. ni mogoče opaziti zato najverjetneje z cestninskim nadzorom ne boste imeli težav.
V kolikor bi želeli, vam lahko že nameščeno vinjeto po predhodnem ogledu brezplačno zamenjamo oz. premestimo, vendar takšne primere obravnavamo le v Cestninskem uporabniškem centru v Ljubljani, kjer se morate oglasiti z vozilom v roku 30 dni od njenega nakupa. Vinjete ne odstranjujte sami! Pri sebi morate imeti tudi odrezek in pripadajoči račun (vinjeta mora biti kupljena na enem od pooblaščenih prodajnih mest oziroma njegovem uradnem pooblaščencu.
Mazda2 je napisal/-a:Jaz z nameščanjem vinjet še nikoli nisem imel težav, tudi vse so bile lepo nalepljene, naravnost, nič nagubane, brez zračnih mehurčkov... Vedno pa imam probleme z odstranjevanjem, jaz vedno šipo s Stelexom očistim tam in s papirnato brisačo zbrišem do suhega preden nalepim, pritisnem pa močno in ves možni zrak iztisnem. Enkrat sem odstranjeval s fenom, me ni prepričalo, enkrat na hladno, pa je šla fajn dol, letos sem se pa s hladno zajebaval. Naslednjič spet poskusim s fenom li z grelno pištolo. Lepilo gre pa tud s Stelexom dol.
čare je napisal/-a:Lepilo gre dol z vodo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov