Napisal/-a Omelo Če feb 12, 2004 10:27 am
Hehe, ja z vsem se kr strinjam.
Naj povem dobro novico (vsaj zame)... Že od 7h zjutrej sm klicaru okol, poklicou 30 telefonsih (spet bom mel prevelk račun za mobitel). No uglavnm, pol je še teh 30 poklicalo drug folk in so se na konc zmenil, da moram pridt še enkrat na policijsko postajo. Naj bi se dalo zadevo tako poštimat, kot da je ni blo, zato ker še ni šla naprej v računalnik do tega časa ko sm jst poklicou (hvala kolegu na policiji, da ko je zagledal moje ime je zadevo dal na stran).
No naj še povem da sta tista dva debilčka iz bolnice odšla vsak po svoje, nč na policijo al pa kej... So jih kr takoj spustil.
Zdej pa še ena stvar...Zgodila se je 2 leti nazaj. En mlad cigančk je kr tako ponoč pršu k moji punci na dvorišče ( čez zaklenjena vrata) in začel nekej njim v vrtni hiški ropat. Na srečo so ga opazil in takoj poklical policijo. Policaji so pa lih v tem trenutko parkiral 20 metrov od njene bajte ke so radar postavljal, al kva že. Takoj sta uletela k punci na dvorišče tipa vrgla na tla pa na mrtvo zbutala... Je rekla punca da sploh ni mogla gledat, ke sta ga tolkla, brcala, s pendrekom nažigala ipd. Potem sta ga odpeljala 100m naprej in ga fuknla na travo in se odpeljala naprej. No čez 3 dni se je zgodilo, da je isti ciganček SPET pršu k punci na dvorišče, zvečer, baje čist plou pa obtolčen po faci. In je bil tik pred tem da bi spet kej spizdu, ko so ga dobil. Pa je hotu pobegnt, itak ni mel kam ke majo use ograjeno, pa so ga prašal kaj k****a je z njim narobe da to dela, pa je reku da more, kr drgač ga pa še doma nalomjo ku prasca, ke noče it po bajtah krast...
Aja, za tiste ki ne veste. Odrasel cigan dobi 90k mesečne podpore, ima zastonj vodo, elektriko, dobi pa še podporo otroku, ki ga bo šolal 50k na mesec. S tem da dobi vse potrebo za šolo od države (knjige, svinčnike ipd.)... Kar pomeni da dobita mož pa žena 2X90k in 5 otrok 5X50k na mesec skupej 430k SIT!!!!! S tem da lahko cigan NAKRADE 5000SIT na DAN, ne da bi mu policaji krkol lahko naredl. Pa dejmo da še teh 5 otrok nakrade po 5000 SIT na dan, je to 25000 SIT na dan za vse skupej pa še x30 dni v mescu. Ma sploh ne bom računou ke me je use minilo. Se je pa za zamislt...
In pol se država še spomne, da bi blo fajn dt še kkšne pravice jim... Da o "IZBRISANIH" sploh ne začnem govort!!
Mogoče še en vic o izbrisanih, če še ni bil? Če bo komu hecen...
"LOTO - IZBRISANI"
"Halo, je tam loto?" zavrtim številko.
"Ja, loterija Slovenije, želite?"
"Rad bi se pritožil".
"Izvolite.."
"Protestiram, ker ste me izključili iz žrebanj."
"Kako izključil, to morate pojasniti."
"Pri nobenem žrebanju me ne upoštevate."
"To je nemogoče.Pa imate stavne listke?"
"Nimam."
"Veste kaj, a ste Gorenc?"
"Poslušajte, od mene protizakonito zahtevate osebne podatke.Za to vas bom tožil"
"In zakaj nas boste še tožili?"
"Ker ste me izbrisali, protizakonito in protiustavno."
"Madonca, vam se je utrgalo. Saj menda veste, da vsak, ki hoče sodelovati pri žrebanju, mora vplačati stavni listek.Šele potem lahko priigra zadetek."
"Ne, vi bi nas morali obvestiti, vsakega posebej, da imamo možnost kupiti stavne listke.Saj ste menda državna loterija"
"To že dolgo nismo, zdaj smo Loterija Slovenije, d.d."
"Aha, priznavate, da ste bili prej državna loterija, potem pa ste spremenili status, ne da bi o spremembah obvestili vse državljane."
"Pa saj to vsi vedo!"
"Jaz ne vem.In veliko je takih, ki to ne vedo. Morali bomo obvestiti Matevža Krivica, Helsinški monitor...in javnost nasploh o krivici.." "Pa kaj pravzaprav hočete?"
"Da nam priznate status stalnih igralcev lota od takrat, ko ste prenehali biti državna loterija"
"In kaj boste potem zahtevali?"
"Potem bom zahteval odškodnino, vse glavne dobitke od takrat plus zamudne obresti"
Zadnjič spremenil
Omelo, dne Če feb 12, 2004 10:29 am, skupaj popravljeno 1 krat.