kamal je napisal/-a:Jaz sem lansko leto tudi dobil dve zimski ravno tako 2 leti od proizvodnje (2012). Dal sem jih spredaj in nisem imel nikakršnih problemov. Imel jih bom pa 3 sezone.
DePalmo je napisal/-a:Se ne mislim prepirat in nekaj dokazovat, zame 1 leto ali več stara guma ni nova in je kot take nebom kupil. Če mi jo bo kdo hotel podtaknit, si bo samo naredil stroške ker jo bom zavrnil (kot že rečeno, kupujem samo preko neta).
Sicer pa, morate obstajat tudi taki katerim je 2 ali več let stara nerabljena guma - nova, da vam lahko prodajo to robo kot novo
RedBull™ je napisal/-a:Tudi san gledam na to, da je novejši letnik na gumi, ko le te kupim.
So mi pa zanimivi vaši komentarji, ko večino ne moti... ampak iz mojih izkušenj lahko povem, še vedno, ko sem prodajal rabljene gume, je vsak gledal letnico.... potemtakem če kdo od vas pride, bom rekel, da je bila kupljena nova, s starejšim letnikom in samo eno sezono na avtu..
Grem stavit, da vsi junaki, ki vas pri novi pnevmatiki ne moti leto izdelave, da bi se pri rabljeni takoj zapičili v to.
Za lažjo primerjavo, če se pozna razlika ali ne, ne preverjajte pri letnih pnevmatikah, ampak pri zimskih.... že na otip bo razlika v prožnosti samih lamel.
RedBull™ je napisal/-a:Tudi san gledam na to, da je novejši letnik na gumi, ko le te kupim.
So mi pa zanimivi vaši komentarji, ko večino ne moti... ampak iz mojih izkušenj lahko povem, še vedno, ko sem prodajal rabljene gume, je vsak gledal letnico.... potemtakem če kdo od vas pride, bom rekel, da je bila kupljena nova, s starejšim letnikom in samo eno sezono na avtu..
Grem stavit, da vsi junaki, ki vas pri novi pnevmatiki ne moti leto izdelave, da bi se pri rabljeni takoj zapičili v to.
Za lažjo primerjavo, če se pozna razlika ali ne, ne preverjajte pri letnih pnevmatikah, ampak pri zimskih.... že na otip bo razlika v prožnosti samih lamel.
pskoda je napisal/-a:Vulkanizer dobi starejšo gumo oz starejši letnik gume ceneje kot isti letnik kateri se trenutno odvija. Po domače povedano stvari iz zaloge sploh starejše zaloge so vedno ceneje
pskoda je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Vulkanizer dobi starejšo gumo oz starejši letnik gume ceneje kot isti letnik kateri se trenutno odvija. Po domače povedano stvari iz zaloge sploh starejše zaloge so vedno ceneje
Da dodam še link za potrditev mojega posta - http://www.novegume.si/BRIDGESTONE_225- ... T2008.html
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov