uros11 je napisal/-a:Zakaj bi bil nateg?blaze11 je napisal/-a:Lastnik se je naučil na trdi način da je lizing nateg. Bi mu sedaj pomagali iz situacije kdor ima nasvet oz. predlog za izhod iz situacije.
acinho je napisal/-a:Čisti prihodek ni enako čisti dobiček, mimogrede. Prihodki sami ti nič ne povejo o uspešnosti firme, če ne poznaš odhodkovDobička so leta 2014 imeli okoli 6mio. Sej to ne spremeni pomena tvoje objave, ampak te vseeno popravim, da preprečimo širjenje napačnih informacij
lp
ironmaiden je napisal/-a:.......... 80% gotovine...........po dveh tednih pa še ostalih 20%..........ti še leasinga od blizu nisi videl....
,model ti si lepo avto skeširal,pa še to se mi zdi pravljica za lahko noč,nobena leasing hiša nebi sprejela 80%gotovine čez dva tedna pa odkup hehehe.
pskoda je napisal/-a:Financiranje? Ali je to lepši izraz za fafing .... lizing ?
Kolikor jaz poznam je lizing ali kredit samo, ker večina ni sposobna vzet kredita zaradi nesposobnosti plačevanja ali nizkega obroka vzamejo lizing kjer tako rekoč ni omejitve oz imaš lahko plačo 500eur (ali pa jo sploh nimaš) in vzameš lizing 500eur ali 600eur ali ...
Lizing je samo zatiskanje oči pred realnotjo
ironmaiden je napisal/-a:.......... 80% gotovine...........po dveh tednih pa še ostalih 20%..........ti še leasinga od blizu nisi videl....
,model ti si lepo avto skeširal,pa še to se mi zdi pravljica za lahko noč,nobena leasing hiša nebi sprejela 80%gotovine čez dva tedna pa odkup hehehe.
pskoda je napisal/-a:Financiranje? Ali je to lepši izraz za fafing .... lizing ?
Kolikor jaz poznam je lizing ali kredit samo, ker večina ni sposobna vzet kredita zaradi nesposobnosti plačevanja ali nizkega obroka vzamejo lizing kjer tako rekoč ni omejitve oz imaš lahko plačo 500eur (ali pa jo sploh nimaš) in vzameš lizing 500eur ali 600eur ali ...
Lizing je samo zatiskanje oči pred realnotjo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov