kaj pa boš naredu? pelu po nasprotnem pasu??
sploh pa busi? kam nej zapele?
res pa je da nekateri to zanalašč delajo, samo to je v mal primerih

Suljo je napisal/-a:Jst bi zihr tko naredu kokr so že pred mano svetval. Kamne u roke pa pucaj u prozor :P![]()
LP
maky je napisal/-a:Suljo je napisal/-a:Jst bi zihr tko naredu kokr so že pred mano svetval. Kamne u roke pa pucaj u prozor :P![]()
LP
pol te pa jaz polomim pa ne boš samo moker boš tud krvav! ni letelo samo nate ampak na vse ki bi metali kamne in nevem kaj! sm biu tud jaz že dostikrat poškropljen! ampak se čez leta naučiš gledat luže po cestah in hodiš čim bolj stran od ceste. ne pa kamne metat!
me zanima koliko bi vas vrglo kamen policaju ali pa rešilcu na nujni vožnji...
Pomoje nihče tega ne naredi zanalašč, ampak se vozijo tak, da nič ne gledajo okoli sebe.
red_mamba je napisal/-a:jst sm pa že zdavnej ven iz kamene dobe zato pa mam v desnem žepu fračo zraven nosim pa v levem par 1cm kroglic od kugl lagerjev
maky je napisal/-a:Catch_me je napisal/-a:maky je napisal/-a:MItja j je napisal/-a:Ja kaznivo je res, ampak a gres ti lahko na policijo in to prijavis, potem voznik tudi dobi kazen?
dokaži da je on fural.... mislim lastnik avta....![]()
dokaž da nisi furu
a te je vidu za volanom? lahko točno trdi da si bil ti?
Odgovornost lastnika vozila
215. člen
(1) Če je prekršek zoper varnost cestnega prometa storjen z vozilom, pa ni mogoče ugotoviti, kdo je storilec, se za prekršek kaznuje lastnik oziroma imetnik pravice uporabe vozila, razen če dokaže, da tega prekrška ni storil.
(2) Če je lastnik oziroma imetnik pravice uporabe vozila, s katerim je storjen prekršek iz prejšnjega odstavka, pravna oseba ali samostojni podjetnik posameznik, se kaznuje za prekršek odgovorna oseba pravne osebe oziroma samostojni podjetnik posameznik.
Policist je napisal/-a:maky je napisal/-a:Catch_me je napisal/-a:maky je napisal/-a:MItja j je napisal/-a:Ja kaznivo je res, ampak a gres ti lahko na policijo in to prijavis, potem voznik tudi dobi kazen?
dokaži da je on fural.... mislim lastnik avta....![]()
dokaž da nisi furu
a te je vidu za volanom? lahko točno trdi da si bil ti?Odgovornost lastnika vozila
215. člen
(1) Če je prekršek zoper varnost cestnega prometa storjen z vozilom, pa ni mogoče ugotoviti, kdo je storilec, se za prekršek kaznuje lastnik oziroma imetnik pravice uporabe vozila, razen če dokaže, da tega prekrška ni storil.
(2) Če je lastnik oziroma imetnik pravice uporabe vozila, s katerim je storjen prekršek iz prejšnjega odstavka, pravna oseba ali samostojni podjetnik posameznik, se kaznuje za prekršek odgovorna oseba pravne osebe oziroma samostojni podjetnik posameznik.
Torej če lastnik vozila ne pove, kdo je v tistem času vozil vozilo, se za storjeni prekršek kaznuje on.
Policist je napisal/-a:Če je prekršek zaznal policist osebno, je to dovolj. Če pa občan pove, da je nekdo s tem in tem vozilom storil nek prekršek, pa itak policija ne more ukrepat. Npr. če nekdo pride in policistu pove, da se je voznik vozila z reg. št. GO ***** vozil neprivezan, mu ta ne more napisati plačilnega naloga.
maky je napisal/-a:Policist je napisal/-a:Če je prekršek zaznal policist osebno, je to dovolj. Če pa občan pove, da je nekdo s tem in tem vozilom storil nek prekršek, pa itak policija ne more ukrepat. Npr. če nekdo pride in policistu pove, da se je voznik vozila z reg. št. GO ***** vozil neprivezan, mu ta ne more napisati plačilnega naloga.
no se pravi tudi če te pošprica avto ne moreš nič razen v primeru da to slučajno vidi policaj... se pravi moja teorija drži...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov