Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 11:08 pm

mislm, dobu sm feeling kot da noben tle nima izpita :?

kaj pa boš naredu? pelu po nasprotnem pasu??
sploh pa busi? kam nej zapele?

res pa je da nekateri to zanalašč delajo, samo to je v mal primerih :wink:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Sr mar 24, 2004 12:02 am

Jst bi zihr tko naredu kokr so že pred mano svetval. Kamne u roke pa pucaj u prozor :P :lol:
LP

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr mar 24, 2004 10:20 am

Suljo je napisal/-a:Jst bi zihr tko naredu kokr so že pred mano svetval. Kamne u roke pa pucaj u prozor :P :lol:
LP

pol te pa jaz polomim pa ne boš samo moker boš tud krvav! ni letelo samo nate ampak na vse ki bi metali kamne in nevem kaj! sm biu tud jaz že dostikrat poškropljen! ampak se čez leta naučiš gledat luže po cestah in hodiš čim bolj stran od ceste. ne pa kamne metat!

me zanima koliko bi vas vrglo kamen policaju ali pa rešilcu na nujni vožnji...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Sr mar 24, 2004 11:56 am

maky je napisal/-a:me zanima koliko bi vas vrglo kamen policaju ali pa rešilcu na nujni vožnji...

sj te ne morjo pospricat, ce pa po sredin ceste lohk vozjo :P :D
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Sr mar 24, 2004 12:05 pm

maky je napisal/-a:
Suljo je napisal/-a:Jst bi zihr tko naredu kokr so že pred mano svetval. Kamne u roke pa pucaj u prozor :P :lol:
LP

pol te pa jaz polomim pa ne boš samo moker boš tud krvav! ni letelo samo nate ampak na vse ki bi metali kamne in nevem kaj! sm biu tud jaz že dostikrat poškropljen! ampak se čez leta naučiš gledat luže po cestah in hodiš čim bolj stran od ceste. ne pa kamne metat!

me zanima koliko bi vas vrglo kamen policaju ali pa rešilcu na nujni vožnji...

Ja pa Maky sej če bi mene gdo mal pošpriu dobr ajde j*** ga. Ampak če bi me pa zaliu da bi biu čist mokr pa majke mi da bi mu jebu mater :twisted:
LP

MItja j
Nov uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a MItja j Sr mar 24, 2004 12:24 pm

Ja hvala vsem. Sm si ze izbral dva kamna :wink: . Tko da zdej paste se vozniki. :P
Vedno in povsod, z avtom seveda ;)

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Če apr 15, 2004 7:32 pm

najboljš je pa vidt, v ljubljani, pr nami, k je scal, pa folk čist nervozn, k vid bus, pa vsi ob cesto, da bojo prvi gor naa busu, da ne dežuje, pol je pa busar naredu tak val, da je use spredne zalil. :)

Uporabniški avatar
BAGGIO
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a BAGGIO Če apr 15, 2004 8:41 pm

:rofl :EE :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

Napisal/-a red_mamba Če apr 15, 2004 11:15 pm

jst sm pa že zdavnej ven iz kamene dobe zato pa mam v desnem žepu fračo zraven nosim pa v levem par 1cm kroglic od kugl lagerjev :twisted:

CM
Novinec

Napisal/-a CM Če apr 15, 2004 11:33 pm

Pomoje nihče tega ne naredi zanalašč, ampak se vozijo tak, da nič ne gledajo okoli sebe.

lohk pa tudi nidovolj placa da bi se umaknil..jest čimbolj gledam na to da nobenga ne pošpricam sam če pa pač ne gre drugače..so mene tud že dostkrat zalil-dobesedn ko je vsa voda kar jo je premogla cerada na prikolici šleparja 'padla' name :D
če te ker zanalaš pošprica mu rajši ne iznajdt nove olimpijske discipline met kamna u avto ker boš potem na koncu ti naj****...sicer se pa vse posuši in opere :D

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Pe apr 16, 2004 7:39 am

red_mamba je napisal/-a:jst sm pa že zdavnej ven iz kamene dobe zato pa mam v desnem žepu fračo zraven nosim pa v levem par 1cm kroglic od kugl lagerjev :twisted:

Noro :noro
Ti si pa full bolj napreden... celo fraco v zepu nosis! :har :rofl :twisted:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Catch_me
Novinec

Napisal/-a Catch_me To apr 20, 2004 5:53 pm

maky je napisal/-a:
MItja j je napisal/-a:Ja kaznivo je res, ampak a gres ti lahko na policijo in to prijavis, potem voznik tudi dobi kazen?

dokaži da je on fural.... mislim lastnik avta.... :wink: :wink:

dokaž da nisi furu

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To apr 20, 2004 5:58 pm

Catch_me je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
MItja j je napisal/-a:Ja kaznivo je res, ampak a gres ti lahko na policijo in to prijavis, potem voznik tudi dobi kazen?

dokaž da nisi furu

a te je vidu za volanom? lahko točno trdi da si bil ti?
SlikaSlika

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate To apr 20, 2004 6:08 pm

Glede voznje bo dezju mislm da mora voznik vozit s prilagojeno hitrostjo, in hitrost pri kateri zalivas pesce ni prilagojena. Tko da on tega ne bi smel narest. Tko je to po pravilih. Teb pa ne preostane druzga, k da gres dam in se preobleces, al pa pocakas, da se cunje na teb posusijo. Tud ce ga bos prjavu policiji, mislm da ne bos dosegu cist nicesar, razen mogoce ksnga zasmehvanja s strani policista, ce pa ze bo un kej naredu, pa ta voznik tega avtomobila 99,5% ne bo dobil nobene kazni, ce jo pa ze bo, je pa ne bo placu, ker mu ne mors dokazat, da te je _on_ pospricu, razen ce mas mogoce sliko. Glede odgovora, kako bo pa on dokazu, da ni vozu; pa ne mores bit kaznovan za dejanje za katero ti ni dokazano da ga nisi storil in ne obratno.

No ja... Naslednjic glej kje hodis in stojis, vsaj jest to gledam, k drgac si hitr "opran". Glede voznje, pa dostkrat pazim kje vozim in ce vidm luzo, pa pesca zravn ponavad zmanjsam, da ga ne operem.

Uporabniški avatar
Policist
Novinec

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a Policist To apr 20, 2004 6:22 pm

maky je napisal/-a:
Catch_me je napisal/-a:
maky je napisal/-a:

dokaž da nisi furu

Odgovornost lastnika vozila
215. člen
(1) Če je prekršek zoper varnost cestnega prometa storjen z vozilom, pa ni mogoče ugotoviti, kdo je storilec, se za prekršek kaznuje lastnik oziroma imetnik pravice uporabe vozila, razen če dokaže, da tega prekrška ni storil.
(2) Če je lastnik oziroma imetnik pravice uporabe vozila, s katerim je storjen prekršek iz prejšnjega odstavka, pravna oseba ali samostojni podjetnik posameznik, se kaznuje za prekršek odgovorna oseba pravne osebe oziroma samostojni podjetnik posameznik.

Torej če lastnik vozila ne pove, kdo je v tistem času vozil vozilo, se za storjeni prekršek kaznuje on.
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To apr 20, 2004 6:26 pm

Policist je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
Catch_me je napisal/-a:
maky je napisal/-a:

dokaž da nisi furu

Odgovornost lastnika vozila
215. člen
(1) Če je prekršek zoper varnost cestnega prometa storjen z vozilom, pa ni mogoče ugotoviti, kdo je storilec, se za prekršek kaznuje lastnik oziroma imetnik pravice uporabe vozila, razen če dokaže, da tega prekrška ni storil.
(2) Če je lastnik oziroma imetnik pravice uporabe vozila, s katerim je storjen prekršek iz prejšnjega odstavka, pravna oseba ali samostojni podjetnik posameznik, se kaznuje za prekršek odgovorna oseba pravne osebe oziroma samostojni podjetnik posameznik.

Torej če lastnik vozila ne pove, kdo je v tistem času vozil vozilo, se za storjeni prekršek kaznuje on.

voznik se ne spomne ker je od tega minilo že kar nekaj časa... poleg tega je bil tisti dan na šihtu in ne ve kdo je vozil njegovo vozilo... s tem da je najprej treba dokazat da je sploh vozilo storilo prekršek... :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Policist
Novinec

Napisal/-a Policist To apr 20, 2004 6:30 pm

Če je prekršek zaznal policist osebno, je to dovolj. Če pa občan pove, da je nekdo s tem in tem vozilom storil nek prekršek, pa itak policija ne more ukrepat. Npr. če nekdo pride in policistu pove, da se je voznik vozila z reg. št. GO ***** vozil neprivezan, mu ta ne more napisati plačilnega naloga.
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To apr 20, 2004 6:33 pm

Policist je napisal/-a:Če je prekršek zaznal policist osebno, je to dovolj. Če pa občan pove, da je nekdo s tem in tem vozilom storil nek prekršek, pa itak policija ne more ukrepat. Npr. če nekdo pride in policistu pove, da se je voznik vozila z reg. št. GO ***** vozil neprivezan, mu ta ne more napisati plačilnega naloga.

no se pravi tudi če te pošprica avto ne moreš nič razen v primeru da to slučajno vidi policaj... se pravi moja teorija drži...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Policist
Novinec

Napisal/-a Policist To apr 20, 2004 6:38 pm

maky je napisal/-a:
Policist je napisal/-a:Če je prekršek zaznal policist osebno, je to dovolj. Če pa občan pove, da je nekdo s tem in tem vozilom storil nek prekršek, pa itak policija ne more ukrepat. Npr. če nekdo pride in policistu pove, da se je voznik vozila z reg. št. GO ***** vozil neprivezan, mu ta ne more napisati plačilnega naloga.

no se pravi tudi če te pošprica avto ne moreš nič razen v primeru da to slučajno vidi policaj... se pravi moja teorija drži...

Ja ampak samo deloma. Če te nekdo pošprica in tega policist ne vidi, ti ne more nič. V primeru da se pa izgovoriš na to, da se ne spomniš, kdo je avto vozu, pa boš še zmeraj dobil plačilni nalog, oz. bo zoper tebe podan predlog sodniku za prekrške (odvisno od prekrška), ker moraš vedet, kdo se s tvojim avtomobilom vozi.
SlikaSlika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov