Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
equality
Nov uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a equality Ne avg 29, 2004 4:25 pm

:lol:
btw, dobr mesec za tem so me ustavili še na radarju na ižanki, kjer je omejitev 50km/h logiš, vozil sem pa 104km/h logiš :shock:
uglavnem ni mi dal policaj nobenga zapisnika ničesar za podpisat, vidu sm samo kako je na papir nekaj nakracal... in rekel da dobim sodnika :) kumi čakam.
mislte da bo sploh kej od tega? se lahko zagovarjam z nepravilnostjo v postopku?
p.s. 7 kazenskih točk za voznika začetnika je meja, to pomeni da ti izpit vzamejo če jih zbereš 8?

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman Ne avg 29, 2004 4:31 pm

equality: ti ga že serješ.. :D :D :D
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!

Uporabniški avatar
micek
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a micek Ne avg 29, 2004 4:34 pm

equality je napisal/-a:ja sem že prebral tisto podobno situacijo.
ne, mislm da bi mogu več napihat, pa ja tut thc je bil u krvi...
zanima me če lahko sploh dokažejo da sem bil to jaz, glede na to da sem odklonil podpis zapisnika????

lahko
Zadnjič spremenil micek, dne To jan 23, 2007 9:18 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
fjuuuunnnnffff pa me ni več

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster Ne avg 29, 2004 4:59 pm

equality je napisal/-a:bil sem namreč pod vtisom da je vse kar je nad 0,00 nesprejemljivo, saj mi manjka še pol leta do dveh let

tukej me nekej mot, a nisi 3 leta mladi voznik :? :?:

Uporabniški avatar
equality
Nov uporabnik

Napisal/-a equality Ne avg 29, 2004 11:44 pm

ammm? 3 leta, v kolikor sem jest seznanjem s to stvarjo si voznik začetnik 2 leti od izdaje vozniškega dovoljenja????

SeekK
Novinec

Kraj: Slovenija

Napisal/-a SeekK Ne avg 29, 2004 11:54 pm

mojster je napisal/-a:
equality je napisal/-a:bil sem namreč pod vtisom da je vse kar je nad 0,00 nesprejemljivo, saj mi manjka še pol leta do dveh let

tukej me nekej mot, a nisi 3 leta mladi voznik :? :?:

2 leti za policijo...pa 3leta za zavarovalnco :wink: zavarovalnce so se znajdle :evil:

Uporabniški avatar
equality
Nov uporabnik

Napisal/-a equality Po avg 30, 2004 10:44 am

ja to je pa res ja, zavarovalnci plačuješ višji znesk do 3eh let vozniškega staža, pa rentacar te isto smatra za začetnika 3 leta :x

Uporabniški avatar
Nuclear_
Nov uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Nuclear_ Če sep 16, 2004 8:59 pm

moj kolega ima izpit že cirka 8 let oz. ga je "imel".. no šel je pač prehitet enga v naselju ker je pač on cijazil 10 km na uro. Policija ga ustavi in mu da pihat napiha 0,0 pol mu policaj reče, da bo šel na drug test. Kolega je test odklonil saj se mu je zdelo zelo ponižujoče,da ga obravnava kot enga đankurja. No kazen je bla 100k pa odvzem vozniške....

Mogl bi ti vozniško odvzet...nobenga pregleda ne smeš odrečt...maš srečo 8)

Uporabniški avatar
Nuclear_
Nov uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Nuclear_ Če sep 16, 2004 9:02 pm

PS: ti nis normaln....

upam, da ti ne bo kdaj nasprot prletel ti pa v njega...ter ga nato poškodoval....zarad tvojga idiotskega in neresnega obnašanja lahko nekoga k je nič kriv spravš u grob....Takim ne bi jst nikol dal volana v roke... jebatga

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če sep 16, 2004 9:07 pm

ja alko pa :vrum ne gre skupi :wink:
Slika

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek Če sep 16, 2004 9:18 pm

ja alko pa volan ne gre skupi- zelo slabe izkušnje s tem! ne se igrat :roll:
Slika

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Če sep 16, 2004 9:25 pm

Nuclear_ je napisal/-a:PS: ti nis normaln....

upam, da ti ne bo kdaj nasprot prletel ti pa v njega...ter ga nato poškodoval....zarad tvojga idiotskega in neresnega obnašanja lahko nekoga k je nič kriv spravš u grob....Takim ne bi jst nikol dal volana v roke... jebatga

Se podpisem pod tole :!:

Ce si ze na zacetku vozniske karijere vozil pijan, si lahko kar mislim, kaj bo sele cez nekaj let! Ce bos imel sreco, bos ubil samo sebe, ce ne pa tudi se koga drugega... No, jaz ti zelim, da bi imel sreco :twisted:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če sep 16, 2004 11:07 pm

Jst nisem hotel doplacati tistih 20% za mladega voznika. Pa me je zav. agent prepricval ces kaj pa ce se v en drag avto zaletis. Pa sm reku da se ne bom in nism placal. No in ce jo v naslednjih treh mesecih odnesem brez karambola me potem ne bo nihce vec posiljeval z 20%.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe sep 17, 2004 6:05 am

počakajmo na bimerjev odgovor!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe sep 17, 2004 11:09 am

ooo lepo da si nam povedal kaj je blo!

Po mojem mnenju si jo srečno odneso, ampak za drugič veš da tudi če si pil ob 9. zvečer ne sedaj za volan! Nisi pijan ampak napihal pa vseeno boš!

Srečno vožnjo še naprej!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Pe sep 17, 2004 11:28 am

če si pil ob 9h zvečer pol boš itq napihu ob 3h zjutri, sej je to komi 6 ur kasnej
alko ostane v krvi še 12 ur po zaužitju (pri normalnem pitju, če si koma še dlje)
tko da si bil pijan
podpis

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Pe sep 17, 2004 11:32 am

samo 104 km/h si se peljal?
kaj ni slo vec?
adijo izpit.
Ce pa bo po starem zakonu obravnavano, pa bo 1 mesec odvzema in 90 k kazni. kolega enak primer mel.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

ZaZy
Nov uporabnik

Kraj: Rimske Toplice

Napisal/-a ZaZy Pe sep 17, 2004 11:39 am

Zdravo sm nov član, pa bi rad povedu da sm napihu 0,3 pa sm dobil 30k sit kazni + 9k sit stroški obravnave + 1 piko, tak da se ne splač pit alkohola če veš da se morš še pol domov pelat! :!:

b.m.w.
Nov uporabnik

Napisal/-a b.m.w. Sr nov 24, 2004 10:16 am

Ugotovljeni rezultat z alkotestom je napravljena meritev z indikatorjem alkohola v izdihanem zraku. Če se z rezultatom strinjaš, se ga zapiše v zapisnik. Če potem še podpišeš zapisnik pomeni, da se z vsebino strinjaš in rezultat postane veljavne. V kolikor gre za kršitev predpisa, lahko že v naoprej predvidiš, kakšna globa te čaka. Dobro je tudi vedeti, da ti policist pri rezultatu, ki ga ugotovi z alkotestom, odšteje 0,10 dol. V tvojem primeru bi moral zagovarjati rezultat 0,33. V primeru, da se z rezultatom ne strinjaš, ali iz kateregakoli razloga zapisnika na podpišeč, ti mora policist odrediti strokovni pregled. Če voznik odkloni strokovni pregled, stori hujši prekršek (90.000< + pike). Če gre voznik na strokovni preged, se upošteva tisti rezultat, ki je bil ugotovljen v krvi. Po novem se upošteva najnižja vredsnot, ki je bila ugotovljena (analiza krvi običajno zajema 4 meritve; 2 x plin, 2 x kromatogram)
in stroške analize prevzame voznik, če je bila s tem ugotovljena tudi kršitev CPP oz. da je imel v krvi več, kot mu to dovoli zakon.
V tvojem primeru predvidevam, da je šlo za kaprico - princip in s tem si naredil veliko neumnost. Če pa neumnost ni velika, je pa draga.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Sr nov 24, 2004 10:27 am

ti z 104 km/h

zdaj pa le dobro pritožbo napisši, ker imaš že pike od alkohola. ti jih lahko imaš samo 7, tako da jih boš zdaj prekoračiol in ti gre izpit pa pa.
koliko časa je minilo od tega, kar si bodil prve pike?
zdaj moraš 2 leti zavlačevat s pritožbami, ne bo šlo...

pa dajte si rečt, nič kaj lepo ni it drugič na teste, pa tam gledat 18 letne mlade mulce, ti pa edini stari bik tam, pa vsi vejo, da so ti vzeli izpit, jao....
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost