BiMMER je napisal/-a:Na alkotestu je nalepka Inštituta za meroslovje, ki izda potrdilo, da je aparat testiran in da meri pravilno. Podobna nalepka je na vseh napravah, ki se uporabljajo v življenju (na bencinskih črpalkah, števci elektrike,...) Na nalepki je tudi točno razviden datum, do kdaj je naprava atestirana.
Torej, če je pokazalo toliko kot je pomojem da nisi spil samo 2 pira, ampak še kakšen kozarček druge opojne pijače
Mrcina je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:ni res ne rabiš podpisat ničesar če nočeš!!
Kaj ni tok, da če ne podpišeš je isto, kot da si zavrnil alkotest?
Mrcina je napisal/-a:Postopek mora biti izpeljan kot se šika, z vsemi opozorili s strani policajev... Druga stvar je, kdo ti bo verjel, da postopek ni bil vredu, ker je tvoja beseda proti njegovi... On pa je uradna oseba in zato že po defaultu ne laže!
LP Mrcina
Slide je napisal/-a:Če postopek vlečeš po sodiščih sem ter tja se zastaralna doba začne vsakič znova,...LP
Mrcina je napisal/-a:Aja, pod tri... Tvoja beseda proti njegovi... Gre za to, da če sta Jst že vem, da bi popenil, če bi mi sodnica rekla, da moja beseda ne velja toliko, kot beseda enega policaja, Da oni men, pridnemu študentu prava, ki se zaveda odgovornostz krive prisege,ki poleg študija še dela za svoje preživetje in naploh izgleda tok resnicoljubno
in pošteno
kot jaz, ne bi verjeli!!! Ma ustavni spor sprožim!!!
![]()
No, zadnji odstavek je bil bolj za hec kot zares...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov