Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Sr jul 28, 2004 11:46 pm

Pugi je napisal/-a:WTF, pa ka vam je pismo, a s trdim spat hodite?!? :shock: :shock:

ejga nekateri so kle sam zato da se kregajo k se zunj ne upajo pa majo za to internet...
ignoreri take če se le da :wink:

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR Sr jul 28, 2004 11:54 pm

Pri nas tudi samo jućni delajo pizdarije. Če je ni jo naredijo. Kam gre ta svet? :evil: Pol pa naj kdo reče da sm nestrpen če rečem pobit južne... :/:o:/

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr jul 28, 2004 11:58 pm

pa pišuka mate vi ene probleme sami sabo :) kva te boli falus kva delajo pa a sploh ves zakaj delajo? iz fore ne ? vrjem njihovi zivljenski problemi jim pac ustvarjajo take probleme da se jih pac losajo tko da poracunajo fizicno j*** ga tko je. Dj pomisl mal kako bi blo teb ce neb meu drzavljanstva pa k bi te na sihtu drku vsak falus palac in ti neb smeu pisnt niti bu ne mu ce bi pa ze pisnu bi pa letu pa take podobne ....

Lp PiLLLe

p.s Ne me :/:o:/ :-:o ce sm mal povedu :)

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če jul 29, 2004 6:26 am

saj je res zaf**an bit "tujec" v neki deželi, sam to še ne pomen, da se lahko voziš kakor ti paše in delaš piz**rije po cestah in povsod okol! če bi jst npr. delal v tujini (švica, francija) se ziher nebi vozu okol po centru mesta s spuščenimi šipami in avseniki do fula in špure vleku pred vsakim križiščem!!!!!!!!!! ker bi itak vsi rekl lejga balkanca (pa ne mislim nč slabga s tem!), kok se frajeriši! in s tem bi metal slabo luč na vse slovence ki so v tujini!!!!!!!!!
sam neki še: včeraj zvečer pred planetom tuš v CE: začne na parkirišču na strehi neki cvilt in rjovet, mal počakam in vidm, kok se prpele en mali cigo z eno staro karjolo, hrbet čist zlomlen, tak je visel na desni sedež, musko na glas, črna očala (ura je bla 21.00!).................... :?:
pol pa sami presodite...............
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jul 29, 2004 7:20 am

Hehe - jst se lahko samo smejem. Priznam delam piz*arije, vsak človek jih dela, večinoma pač nenamerno, ampak ko vidiš nekoga, ki ti z dolgimi lučmi za tabo vozi, zabremzaj, pa nej stolče avto do konca - sej je itak on kriv. Pokliči policijo toži za vrat k te boli, če pa začnejo tvoji družini kej težit, pa plači, pa nej ga zakopljejo u kake temelje - sej se dost novih stavb gradi. Sploh se ne oziraj na to kaj ti pravijo policaji, da ne toži, pa da ne dajaj ovadbe - zakaj ne sej zato pa so policaji, da te ščitijo pred takimi, če se ga pa tok bojijo nej ga pa šutnejo, da jih ne bo več ogrožal - sej tko delajo v vsakih državah.

Folk dejte se mal zbrat - tuki gor nas je 5000, pa če ma en probleme, se bo že našlo tistih par nas, k mu lahko pomagamo iz problemov.
Old subarus never die, they just get faster!

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Če jul 29, 2004 9:26 am

nebivedu je napisal/-a:Hehe - jst se lahko samo smejem. Priznam delam piz*arije, vsak človek jih dela, večinoma pač nenamerno, ampak ko vidiš nekoga, ki ti z dolgimi lučmi za tabo vozi, zabremzaj, pa nej stolče avto do konca - sej je itak on kriv. Pokliči policijo toži za vrat k te boli, če pa začnejo tvoji družini kej težit, pa plači, pa nej ga zakopljejo u kake temelje - sej se dost novih stavb gradi. Sploh se ne oziraj na to kaj ti pravijo policaji, da ne toži, pa da ne dajaj ovadbe - zakaj ne sej zato pa so policaji, da te ščitijo pred takimi, če se ga pa tok bojijo nej ga pa šutnejo, da jih ne bo več ogrožal - sej tko delajo v vsakih državah.

Folk dejte se mal zbrat - tuki gor nas je 5000, pa če ma en probleme, se bo že našlo tistih par nas, k mu lahko pomagamo iz problemov.

To si pa dobr povedu 8) sam od teh 5000 če se jih bo našl 15 je že kul :wink:

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če jul 29, 2004 9:35 am

Pugi je napisal/-a:WTF, pa ka vam je pismo, a s trdim spat hodite?!? :shock: :shock:

včasih tud :mrgreen: ...jebeš tko pride :oops:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jul 29, 2004 9:42 am

Golfy je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Hehe - jst se lahko samo smejem. Priznam delam piz*arije, vsak človek jih dela, večinoma pač nenamerno, ampak ko vidiš nekoga, ki ti z dolgimi lučmi za tabo vozi, zabremzaj, pa nej stolče avto do konca - sej je itak on kriv. Pokliči policijo toži za vrat k te boli, če pa začnejo tvoji družini kej težit, pa plači, pa nej ga zakopljejo u kake temelje - sej se dost novih stavb gradi. Sploh se ne oziraj na to kaj ti pravijo policaji, da ne toži, pa da ne dajaj ovadbe - zakaj ne sej zato pa so policaji, da te ščitijo pred takimi, če se ga pa tok bojijo nej ga pa šutnejo, da jih ne bo več ogrožal - sej tko delajo v vsakih državah.

To si pa dobr povedu 8) sam od teh 5000 če se jih bo našl 15 je že kul :wink:

Če nas bi bilo 15, bi nas bilo preveč za policaje in potem bi se policaji zares potrudl pa bi se obrnil proti tistim proti katerim se res morjo ne proti nam.
To sem opazil ko sem u NM enga fixsarja pred leti zlomu, pa lih tok, da ga nisem pol čez most u krko vrgu - policaj je prosu, če ga lahko dam nazaj na to stran, ker je tip že visel čez most. Prosil je pa zato k je še 5 tipov gledal, kaj se dogaja, pa so mene podpiral in policaji niso upal zraven k niso vedl, al so to moji kolegi al ne. Zlomu sem ga pa samo zato k se je usedu na havbo od mojga avta, pa mi je hotu na vsak način prodat en gram heroina. Njegova zmota - ni me dobr ocenu.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če jul 29, 2004 9:56 am

ne vidim potrebe da bi zabremzal z avtom, da me on zadaj nasadi :? rata celo sranje pa še brez avta ostanem :evil: . neumna reakcija. če te že moti mu samo prižgi meglenko, če ne odneha....zavij v prvo ulico in se mu izogni, če pa si prepričan, da se ti ni treba izogibat...pa potrpi malo pa bo :wink:

p.s:to ne pišem kar tja v tri dni. pišem zato, ker sem že doživel take neumnosti (s podobnimi scenami) da vam raje niti ne govorim. bolje se je umaknit in doma mirno spat :wink:

p.s2: so tudi taki katerim se je bolje umaknit in jih ne tožit niti malo dirat ipd... saj ni mus, da te bo pretepal ali kaj podobnega so ljudje, ki so sposobni živet z zamero in vrnit na 1000 in 1 način, ko najmanj pričakuješ lahko tudi tvojemu bližnjemu in ne tebi. slovenija je majhna dežel vse se ve kdo je kdo in....bolš dat mir pa živet sam zase :wink:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jul 29, 2004 10:05 am

Res je to, da se je v nekaterih primerih bolje umakniti, to moraš znat oceniti situacijo sam in tudi potem tako reagirat, samo ko mi sredi celovške tip za mano nažiga dolge luči in trobi naj se umaknem, s tem, da že tko vozim nad omejitvijo(90km/h) bom zabremzal, pa upam, da se bo tip ubil, pa še vsi v njegovem avtu - takih prepotentnežev ne rabmo na cestah.
Če bi vsi mirno vozili in nič izzivali, bi bilo pol manj nesreč.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če jul 29, 2004 10:23 am

nebivedu je napisal/-a: pa upam, da se bo tip ubil, pa še vsi v njegovem avtu - takih prepotentnežev ne rabmo na cestah.

in redno hodiš v cerkev in moliš, ne :?: :roll: mislim ta izjava je zame enako primitivna kot samo blendanje :roll:

nebivedu je napisal/-a:Če bi vsi mirno vozili in nič izzivali, bi bilo pol manj nesreč.

s tem se ne bi strinjal. vse prej kot karkoli je problem alkohol ne pa hitrejša vožnja ala 90km/h ali 100 in malo čez

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Če jul 29, 2004 10:49 am

ka pa je z vami narobe zavse so krivi juznjaki ni to res vi si le zelite da bi bilo tako in s tem opravicujete svoja nestrpnost do ostalih !! soory samo v drugi svetovni vojni so tudi bili zidje krivi za vse tako je bilo razmisljanje v nemciji 60 let nazaj !

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 Če jul 29, 2004 10:55 am

gajo poglej: nihče ni reku, da so/ste južnjaki krivi za karkoli, res pa je da nekaj prepotentnih posameznikov meče slabo luč na večino, jebat ga tako pač je.... tut slovence v tujini grdo gledajo, če pizdarije zganjajo!
zato, bi se mogl ti butli mal zamislt (pa se ne morjo, ker nimajo možganov) in vzet bl na izi vse skup, ne pa da ful izstopajo! tut mam dost kolegov iz republik bivše juge (murat&jose) in se nobeden ne meče ven s takimi izpadi....pa jim grejo tut na falus vsi taki ("NAŠI" IN "VAŠI")!

tile posti ne letijo na nikogar osebno, razen če se kdo prepozna v vlogi takih bedakov...............za te pa tako vsi vemo kakšno mnenje imamo o njih!
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jul 29, 2004 10:56 am

gajo_g je napisal/-a:ka pa je z vami narobe zavse so krivi juznjaki ni to res vi si le zelite da bi bilo tako in s tem opravicujete svoja nestrpnost do ostalih !! soory samo v drugi svetovni vojni so tudi bili zidje krivi za vse tako je bilo razmisljanje v nemciji 60 let nazaj !

Končno en post s kerim se strinjam s tabo :)

Malo ste tudi primitivni tu gori, mečete cigane srbe hrvate bosance vse v en koš. Ne bi rad spet odpiral neke rasistične teme, zato se bom komentarjev aje zadržal, mislim pa, da je tema zrela za zaklep.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jul 29, 2004 11:26 am

menjekul je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a: pa upam, da se bo tip ubil, pa še vsi v njegovem avtu - takih prepotentnežev ne rabmo na cestah.

in redno hodiš v cerkev in moliš, ne :?: :roll: mislim ta izjava je zame enako primitivna kot samo blendanje :roll:

nebivedu je napisal/-a:Če bi vsi mirno vozili in nič izzivali, bi bilo pol manj nesreč.

s tem se ne bi strinjal. vse prej kot karkoli je problem alkohol ne pa hitrejša vožnja ala 90km/h ali 100 in malo čez

Nikjer nisem napisal, da je več nesreč razadi norenja ali zaradi hitrosti, sej lahko tudi 180km/h voziš - pa je to lahko mirna vožnja. Gre za izzivanje na ulicah v mestu in za vrivanje za izsiljevanje in za blendanje trobljenje.

Kar se pa tiče ubijanja - enkrat samkrat sem šel iz ceste namesto v idiotov avto, pa nikoli več. Umaknil sem se človeku, ki me ni spustil nazaj na vozni pas, tako da sem se čelno zaletel v skalo ob cesti, ker se nisem hotel zaleteti vanj. On je pa pobegnil. Od takrat naprej se raj zaletim v tak avto, pa nej stane kar hoče - če ga ubijem ga pač ubijem.
V tistem primeru, ko se mi ni umaknil, sem imel priče, da je zbežal, pa sem vseeno dobil kazen 600kun(ja bilo je na hrvaškem in tip ki je pobegnil je bil slovenc iz kočevsko tablico in BMW-jem 318is) + na moje stroške odpeljat avto v slovenijo (60.000 sit + cestnina + stroški kolegu, ki je po mene prišel 10000 + policaju 50 kun, da je takoj napisal list za čez mejo, ker drugače bi moral čakat še en dan)+ delavcem plačat, da so cesto pospravili in prinesli skalo nazaj, ker sem jo odbil 15 m stran od ceste 400kun(me drugim skala je še vedno tam in je niso nazaj prinesli).
Vse skupaj me je stalo več kokr je življenje unga tipa k je zbežal sploh vredno - v enih državah te za 5 evrov že ubijejo, jst sm pa krepko čez 400 evrov plačal vse skup - 80X bi ga lahko ubil.

BMW RALLY
Novinec

Napisal/-a BMW RALLY Če jul 29, 2004 12:02 pm

SlaYeR je napisal/-a:Pri nas tudi samo jućni delajo pizdarije. Če je ni jo naredijo. Kam gre ta svet? :evil: Pol pa naj kdo reče da sm nestrpen če rečem pobit južne... :/:o:/

Točno tako! My idea: "Alle suedlaender raus"!! :!: :twisted:
*(ne znam preglasov nardit :P )
Zadnjič spremenil BMW RALLY, dne Če jul 29, 2004 12:25 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če jul 29, 2004 12:17 pm

:roll:

Malo se zamislite kaj govorite.
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če jul 29, 2004 12:18 pm

BMW RALLY če pa nemško ne znaš pisat pa raje ne piši.

P.S.: Pa ne govorim o preglasih.
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 Če jul 29, 2004 12:19 pm

BMW RALLY je napisal/-a:
SlaYeR je napisal/-a:Pri nas tudi samo jućni delajo pizdarije. Če je ni jo naredijo. Kam gre ta svet? :evil: Pol pa naj kdo reče da sm nestrpen če rečem pobit južne... :/:o:/

Točno tako! My idea: Alle suedlaender raus!! :!: :twisted:

nimaš prav, sam tiste k pizdarije delajo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Slika

BMW RALLY
Novinec

Napisal/-a BMW RALLY Če jul 29, 2004 12:23 pm

zupi13 je napisal/-a:
BMW RALLY je napisal/-a:

Točno tako! My idea: Alle suedlaender raus!! :!: :twisted:

nimaš prav, sam tiste k pizdarije delajo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ja no, tk mislim... :cry:
P.S a kdo ve kok napišem preglase?? :-P
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov