Samotar - to ni vec resitev, kr po tanovmu zakonu mors se zmeri placat. Plus to d k si enkrat v zaporu to pomeni da ne dobis vec potrdila o nekaznovanju, ki pa ga danes zahtevajo v cedalje vec podjetjih, da ne omenjam drzavnih ustanov, kamor ze po defaultu nimas vec vstopa.
Jst sm mel drgac podoben problem z zeleno in rumeno. Lih na dolenki. Mi ja pa avtobus zakril pogled na semafor, tazgornga pa zrt sonca nism vidu. In sm se zapelu cez lih k se je rumena przgala. Jst recem shit, polcaj tm pred avtohiso pa rece yes, yes! in m ustavi. Nobena prigovarjanja niso pomagala, un je men veselo napisu zapisnik mi dal pihnt pa se marsikej druzga pregledu (zgleda lih ni mel nobenga pametnejsga dela, kr folk tm na veliko zmiga ce so polcaji...). Sm napisu pritozbo, plus pritozu se na polcajevo delo, ker je bil blazno aroganten, me napol tikal napol vikal itd... PRitozba je bla resena meni v prid. Obrazlozitev - glede na okoliscine bla bla bla, je bila rumena luc prevozena v skladu z ZVCP (prevelika hitrost, da bi se lahko varno ustavu).
Mogoce ce probas kej v tem smislu... I don't know.
LP