Pugi je napisal/-a:Hehe, stari ti si psiho
noobie je napisal/-a:Ma ne vem. Mi grejo na živce taki k se limajo. Enkrat mi je en tko vozu za ritjo po mokrem in potem ko sem dal žmigavec in začel počasi počasi bremzat mi je prletu zadi v rit in pol neki jokal, da je mislil da bom zavil na drugi ulici levo in na ne prvi bla bla. Ne bom več tko delal pač pa desen žmigavec in naj me prehiti. Upam samo, da te ne morejo slikat med vožnjo.
noobie je napisal/-a:V postojni imajo rdečega bravota to vem, ker so doskrat z njim in slikarijo al snemajo nisem siguren kaj. Vem pa, da ma eno obično anteno pa še eno full visoko. Pa še kolega je reku, da je ta za slikat narejen. Drugače pa v kolikem času ti lahko pošljejo po pošti? In kako je z varnostno razdaljo, če se ti je limal za rit?
PureTNT je napisal/-a:Kolikor vem, te mora Provida ustaviti in ti izreči kazen na mestu. Stacionarni radarji v avtomobilih pa so tisti, kjer na dom dobiš lep portret svojega vozila s priloženim obrazcem za "donacijo".
krofl je napisal/-a:Matr...vsi bi se radi neki izognil....
Pojej kar si skuhu
Lp, Matej
Clio_freak je napisal/-a:Btw, mam eno kr umesno vprasanje k je debata o radarjih
Fotr je dons dobu slikco svojga avta, zraven pa prloženo položnco za to slikco![]()
Nekje med Ljubljano in Vrhniko je pelau 73 km/h, na 70 omejitve - kazen 15.000 SIT
A ni neki tolerance pr teh radarjih?
A so res 100% natancne zadeve?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost