Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To okt 05, 2004 9:20 am

Zakaj pa nisi pobremzal, ko ti je prišel čist za rit in začel počasi vozit.
Če se men kdo zalima na rit ima možnost dobil vlečno kljuko u kiler. Zadnč se je tko en nalimal s petko in to na 20cm - tudi luči nisem videl od njegovega avta - vozila sva pa okol 80 omejitev pa 70. Pol sm pa sam mal po bremzi stopu, ker je bil "kao" en hud ovinek, ki se ga da zvozit s to hitrostjo, pa sem vseeno hotel zmanjšat na 60 in tipček se je nasadil na kljuko. Tut vidu ni kdaj so se lučke zadaj prižgale in kdaj sm se začel ustavljat - on je neki vn iz avta gledal, a za mano je bil 20 cm od kljuke.
Pa mu je šla maska, pa odbijač in kiler, pa še tablico je vso zmečkal, tko da bo tut mogu nove vzet. Takile kreteni mi grejo dost na živce - komi čakam, da bo spet full megle - pol bo noro, ker če se bo spet kdo nalimu na rit, grem lepo iz ceste dol na njivo, pa nej gre za mano, če je tak i****.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To okt 05, 2004 9:24 am

Hehe, stari ti si psiho :noro
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To okt 05, 2004 9:26 am

Pugi je napisal/-a:Hehe, stari ti si psiho :noro

Mam potrdilo - zdej tut uradno. Sam na živce mi gre pa to da ne dobim delovne vize za združene arabske enirate - ker mam dol službo zagarantirano. Dol pa ne smem it zarad tega ker sem za une dol potencialni terorist(pač enota vojske, kjer sem služil) in ker mam tole potrdilo da sm psihopat.

Sej v norišnici na notranji strani vrat itak piše - NAJHUJŠI SO ZUNAJ!!!

P.S. Tole je šala vse skup, da nou kdo kej mislu!!! :twisted: :D :D :D
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a noobie To okt 05, 2004 11:44 am

Ma ne vem. Mi grejo na živce taki k se limajo. Enkrat mi je en tko vozu za ritjo po mokrem in potem ko sem dal žmigavec in začel počasi počasi bremzat mi je prletu zadi v rit in pol neki jokal, da je mislil da bom zavil na drugi ulici levo in na ne prvi bla bla. Ne bom več tko delal pač pa desen žmigavec in naj me prehiti. Upam samo, da te ne morejo slikat med vožnjo.
Be happy

Uporabniški avatar
Chip
Novinec

Kraj: Jesenice-city

Napisal/-a Chip To okt 05, 2004 11:47 am

noobie je napisal/-a:Ma ne vem. Mi grejo na živce taki k se limajo. Enkrat mi je en tko vozu za ritjo po mokrem in potem ko sem dal žmigavec in začel počasi počasi bremzat mi je prletu zadi v rit in pol neki jokal, da je mislil da bom zavil na drugi ulici levo in na ne prvi bla bla. Ne bom več tko delal pač pa desen žmigavec in naj me prehiti. Upam samo, da te ne morejo slikat med vožnjo.

Ja lahko te slikajo pa se en "home" video nardijo.
S Provido seveda. Skoraj vsak dan jih vidim.Upam da jih ne bom
spoznal :lol:

Chip

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a noobie To okt 05, 2004 11:57 am

Upam sam, da nisem lih tok prehitro vozu :)
Še to me zanima v kolikem času lahko pričakujes kaj od njih?
Be happy

Clio_freak
Nov uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a Clio_freak To okt 05, 2004 1:07 pm

Btw, mam eno kr umesno vprasanje k je debata o radarjih

Fotr je dons dobu slikco svojga avta, zraven pa prloženo položnco za to slikco 8)
Nekje med Ljubljano in Vrhniko je pelau 73 km/h, na 70 omejitve - kazen 15.000 SIT

A ni neki tolerance pr teh radarjih?
A so res 100% natancne zadeve? :?

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Ne dec 26, 2004 8:39 pm

Kolikor vem, te mora Provida ustaviti in ti izreči kazen na mestu. Stacionarni radarji v avtomobilih pa so tisti, kjer na dom dobiš lep portret svojega vozila s priloženim obrazcem za "donacijo".

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Ne dec 26, 2004 9:30 pm

noobie je napisal/-a:V postojni imajo rdečega bravota to vem, ker so doskrat z njim in slikarijo al snemajo nisem siguren kaj. Vem pa, da ma eno obično anteno pa še eno full visoko. Pa še kolega je reku, da je ta za slikat narejen. Drugače pa v kolikem času ti lahko pošljejo po pošti? In kako je z varnostno razdaljo, če se ti je limal za rit?

Pomoje da oni to lahko nardijo :P Moji mtki se je pr 140 za rit zalimu, in je lih zarat tega pospesla. Pol je bla pa valda se visja kazn. :?
Na žalost se ni prtožla, tko da ne vem kaj bi se zgodil v tem primeru...

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek Ne dec 26, 2004 9:39 pm

PureTNT je napisal/-a:Kolikor vem, te mora Provida ustaviti in ti izreči kazen na mestu. Stacionarni radarji v avtomobilih pa so tisti, kjer na dom dobiš lep portret svojega vozila s priloženim obrazcem za "donacijo".

a res? jst sm dubu žadnč položnco dam da sem enkrat junija vozu po obvoznici 160 omejitev je pa 100, nobene slike sam pisal je da sm tok vozu pa da me je en k.... s provido sliku no kakorkoli 55k kazni in 3 kazenske pike. Sam čudn se mi zdi da me ni ustavil če je bil s provido pa da nisem slike dobil... any help ? vi ste bl štručkoti jst se ne spoznam na zakone :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Ne dec 26, 2004 9:49 pm

krofl je napisal/-a:Matr...vsi bi se radi neki izognil....
Pojej kar si skuhu

Lp, Matej

ejga brez zamere, sam pomoje bi ti tud pršu sm prašat kwa nardit...
tolk fer pa pomoje tud nis da bi sam sebe po žepu udaru pa bi reku no če sm pa par hm/h preweč pelu bom pa tud plaču..
nehi no...
edino če si eden tistih woznikou k še ni u lajfu naredu nobenga prekrška.
brez zamere.

Clio_freak
a se je nardil okol sredi awgusta?
a je blo slikan zrawen ene ! table pa merjeno w rit?
LP
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon To dec 28, 2004 2:38 pm

Clio_freak je napisal/-a:Btw, mam eno kr umesno vprasanje k je debata o radarjih

Fotr je dons dobu slikco svojga avta, zraven pa prloženo položnco za to slikco 8)
Nekje med Ljubljano in Vrhniko je pelau 73 km/h, na 70 omejitve - kazen 15.000 SIT

A ni neki tolerance pr teh radarjih?
A so res 100% natancne zadeve? :?

To so ga sigurno na Logu poslikal, glede odstopanja nevem ti pa lahko povem da za pičle 3km/h 15.000 sit???? Tukaj pa nekaj ne štima, mene so ustavl pri 13km/h preveč pa sem dobu 15.000sit. Sicer pa...

Posebne omejitve hitrosti
29. člen
(3) Voznik, ki ravna v nasprotju z določbami prvega odstavka tega člena, se kaznuje za prekršek:
a) če prekorači hitrost do 10 km/h, z denarno kaznijo 5.000 tolarjev;
b) če prekorači hitrost od 11-20 km/h, z denarno kaznijo 15.000 tolarjev;
c) če prekorači hitrost od 21 do 30 km/h, z denarno kaznijo 30.000 tolarjev;
č) če prekorači hitrost, za več kot 30 km/h, z denarno kaznijo najmanj 45.000 tolarjev in 3 do 5 kazenskimi točkami.
Varno vožnjo vam želi Avalon.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost