Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Clio_16V
Novinec

Kraj: No Adress

Napisal/-a Clio_16V To jan 18, 2005 2:56 pm

golf_c je napisal/-a:adijo pamet je tole....zdej bojo tebe k si zaslužu 5 jurju jebal pa zaračunal nevemkašno kazen....uni k pa dobesedno kradejo miljone, se pa lepo mirno sončjo nekje na karibih.....
kdaj so te pa dobil....oziroma kako je blo....a so kr pr teb pozvonil al kva

ja golff_C kr prsl so pa smo jih lepo notr povabl ker so rekl da so neki zarad motorja prsli(mam motor) in pol je reku da je pac to finta in da ma nalog zarad enih cedejk in da naj najdem dve prici ki bosta navzoci pri hisni preiskavi in se je zacelo vse. Trajal pa je tut 5 ur vse skupi skor. Upam samo da nic ne bo.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan To jan 18, 2005 2:59 pm

Golfy je napisal/-a:s_mande ma to vem.

zanima me bolj a so ga poklical pa kao kej naročil al kr takoj na dom. :shock:

odvisn kolk je biu pametn
a je dau domačo telefonsko, al od mobitela z naročnino, al je izpounu uno kartico za brezplačne vizitke, al je dau email ki se konča z @siol.net ...
to so najbolj očitne stvari

pol je pa fora, da če si kjerkol uporabu že svoj email, ti ga google lahk hitr najde
tko sm jst od ene asistentke telefonsko najdu
itd...

če ne pa naraočiš, plačaš po pouzetju in dobiš sodni nalog, kurirska služba ti pa pove komu je biu dnar nakazan
podpis

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo To jan 18, 2005 3:00 pm

en moj sosolec iz srednje je mel isti problem. Tud mladoleten.. Rezultat vsega je bil: zasegli so mu racunalnik, monitor, pa vse CDje... Trajalo je par let...DObil je se neko opozorilo, to je vse!!
Tak da po mojem se ti ni treba bat za kake vlke vsote...

Uporabniški avatar
Clio_16V
Novinec

Napisal/-a Clio_16V To jan 18, 2005 3:00 pm

Golfy je napisal/-a:sam neki me zanima, kdo te je prijavu oziroma kako so te dobili?

prijavil me je gospod direktor podjetja ribera d.o.o iz trebnjega.(M.M.), ki je zastopnik za pando antivirus za katero sem jaz imel oglas na internetu in ga je on pac narocil od mene ampak je bilo prepozno, saj nisem vedel do sedaj dokler se zadeva ni tako zapletla da jo je prau on narocu od mene. Seveda ker je zastopnik v slo za pando me je prjavu.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c To jan 18, 2005 3:02 pm

Golfy je napisal/-a:sam neki me zanima, kdo te je prijavu oziroma kako so te dobili?

pomoje tkole.....nekoč zjutri k so kriminalisti pršli v službo....so spil kofe....pol so se pa odločl da bojo enga pirata zašil.....so se vsedl za pc in pogledal bolho.....al pa kšn drug oglas ne vem.....in pač se obesl na prvega k je prodaju kšne cd-je z musko, filmi, al pa krkol že....pol pa kao da je kupec....in tako so pol dobil podatke od prodajalca.....pol pa sam po nalog za preiskavo ne podlagi kupljenih cd-jev......ki so sumljivi.....in z nalogom k njemu.....pa so zašil mladoletnika k je z prodajo cd-jev zaslužu pet jurju.....pol so pa en teden pil ker so zašil enga pirata......svaka jim čast....prekleta banda.....une nej lovijo k miljone kradejo, ne pa da si na račun mladoletnika k je zaslužu pet jurju na črno, dvigujejo ugled.....sej ne vem kje si ga dvigujejo....ugled mislm.....al se pa bolš počutjo pol al kva.....
....kje pa jetista robak so jo včas na carin zasegl pa je šla preko kriminalistične službe.....pa ta roba k jo kriminalisti zasežejo v takih primerih in se ne vrne lastniku......nej bi bla uničena......če vrjameš ja :evil:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Clio_16V
Novinec

Napisal/-a Clio_16V To jan 18, 2005 3:02 pm

gorgo je napisal/-a:en moj sosolec iz srednje je mel isti problem. Tud mladoleten.. Rezultat vsega je bil: zasegli so mu racunalnik, monitor, pa vse CDje... Trajalo je par let...DObil je se neko opozorilo, to je vse!!

sej men so tut vse zasegli. Racunalnik monitorje router modem itd. Celo bratov dlancnik in pa seveda tudi njegov computer ceprau on ni imel nic pri tem. Rekli so edino to da sva bila oba povezana na router. Kako pa naj bi imela drugace oba net. On je seveda svoje dobil nazaj brez cd-rwJA pa diska.

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Napisal/-a gorgo To jan 18, 2005 3:06 pm

Clio_16V je napisal/-a:
gorgo je napisal/-a:en moj sosolec iz srednje je mel isti problem. Tud mladoleten.. Rezultat vsega je bil: zasegli so mu racunalnik, monitor, pa vse CDje... Trajalo je par let...DObil je se neko opozorilo, to je vse!!

sej men so tut vse zasegli. Racunalnik monitorje router modem itd. Celo bratov dlancnik in pa seveda tudi njegov computer ceprau on ni imel nic pri tem. Rekli so edino to da sva bila oba povezana na router. Kako pa naj bi imela drugace oba net. On je seveda svoje dobil nazaj brez cd-rwJA pa diska.

Pac nebos dobil nazaj kompjutera!! Se najmanjsi problem, glede na to , da verjetno ni vec tolko vredn... 8)

drugace pa nic bat, sej si bil mladoleten...v nasprotnem primeru bi bila stvar malo bolj zakomplicirana...

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy To jan 18, 2005 3:23 pm

to so pa une neumne! da ti monitor zasezejo ker si presnel en cd :? :? :?

upam da te nebo pršlo drago

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Napisal/-a gorgo To jan 18, 2005 3:27 pm

Golfy je napisal/-a:to so pa une neumne! da ti monitor zasezejo ker si presnel en cd :? :? :?

upam da te nebo pršlo drago

ja rekli so da morajo vzet vse stvari katere so mu pomagale pri izdelavi CDjev", in monitor seveda zraven spada..

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jan 18, 2005 3:47 pm

Zakaj niso potem vzeli še tvojih gat, copat, očal, obeh rok, skretpapirja. Keri debili :D Monitor hehehhehehhehe antalegencija :D:D:D:D:D
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To jan 18, 2005 3:48 pm

golf_c je napisal/-a:

pomoje tkole.....nekoč zjutri k so kriminalisti pršli v službo....so spil kofe....pol so se pa odločl da bojo enga pirata zašil.....so se vsedl za pc in pogledal bolho.....al pa kšn drug oglas ne vem.....in pač se obesl na prvega k je prodaju kšne cd-je z musko, filmi, al pa krkol že....pol pa kao da je kupec....in tako so pol dobil podatke od prodajalca.....pol pa sam po nalog za preiskavo ne podlagi kupljenih cd-jev......ki so sumljivi.....in z nalogom k njemu.....pa so zašil mladoletnika k je z prodajo cd-jev zaslužu pet jurju.....pol so pa en teden pil ker so zašil enga pirata......svaka jim čast....prekleta banda.....une nej lovijo k miljone kradejo, ne pa da si na račun mladoletnika k je zaslužu pet jurju na črno, dvigujejo ugled.....sej ne vem kje si ga dvigujejo....ugled mislm.....al se pa bolš počutjo pol al kva.....
....kje pa jetista robak so jo včas na carin zasegl pa je šla preko kriminalistične službe.....pa ta roba k jo kriminalisti zasežejo v takih primerih in se ne vrne lastniku......nej bi bla uničena......če vrjameš ja :evil:

Če ga je nekdo prijavu, so bili dolžni ukrepat...tako pač je, nažalost tudi oni niso vedli da gre za mladoletnika, ki je zaslužu 5 jurju...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To jan 18, 2005 3:50 pm

Sploh navem zakaj je Pando prodajal, ko jo še zastonj nočem imet :-P
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jan 18, 2005 3:55 pm

ice je napisal/-a:Sploh navem zakaj je Pando prodajal, ko jo še zastonj nočem imet :-P

Panda je tko kot bi mel raka, ti bi pa jemal aspirin :D Španiš bulšit.
Slika

hondacrv
Nov uporabnik

Napisal/-a hondacrv To jan 18, 2005 5:14 pm

Ej Clio 16v,koliko časa je pa minilo odkar si grešil,pa do tega da so prišli k tebi domov?
A zraven izpiskov je navedeno ,da so prejemniki tvojih cd-jev to potrdili oz. so
navedene kot priče? Ker bi ti lahko poslal kaj drugega za odkupnino, pa jih to nič nebriga... Mam kolega pravnika,pa tudi pozna kriminaliste z Lj...

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin To jan 18, 2005 5:44 pm

Pugi je napisal/-a:Zakaj niso potem vzeli še tvojih gat, copat, očal, obeh rok, skretpapirja. Keri debili :D Monitor hehehhehehhehe antalegencija :D:D:D:D:D

Zato, k ti ne smejo uzet stvari, k jih rabš za preživetje. Recimo hladilnika ti ne smejo uzet, psa pa lohk.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
icely_slo
Nov uporabnik

Napisal/-a icely_slo To jan 18, 2005 7:22 pm

Ej fantje ne sekirajte se! Jaz sem dobil 22.9.2000 pismo, kjer so bili zanimivi podatki glede piratstva! Naj vam bo, pa bom prepisal odstavek ali dva iz pisma:

...ne nasedajte na trditve policistov in tozilcev, da ste karkoli zagresili. Morda ste krivi le banalnega prekrska pri oglasevanju, NIKAKOR pa s tem niste zagresili kakega kaznivega dejanja krsitve avtorskih pravic ali podobno, razen ce ste z igro ali s programom enega samega avtorja res pridobili vec kot pet (5) povprecnih neto plac v gospodarstvu, ki se od leta 1998 do danes gibljejo 115.000 do 135.000 SIT (pomnozite s 5). *leta 2004 je bila povprecna neto placa cca 150.000 SIT!
Upostevajte lastne stroske in ovrednotite tudi lastni porabljeni cas.

Policija z objavami preko medijev isce javno podporo, posredno povzroca velike psihicne pritiske in strah, neupraviceno oznacuje osebe, ki so se v postopku, za krive, v celoti krsi predkazenske postopke in na celi crti deluje protipravno in proti zakonito. Sodisca psihoticna stanja obdolzencev po nekem "fasisticnem ali "mafijskem" rezimu izrabljajo v krajsanih ali hitrih postopkih, v katerih praviloma zaradi poprejsnje nekaznovanosti prihaja do blagih kazni (opomin ter odvzem opreme) kar ze samo po sebi govori, da tukaj ni pravega oskodovanca, za vedno pa ostaja zapisnost v sodnem registru in kriminalna ozigosanost.

NE PUSTITE SE OZIGOSATI!!!

Tole je bil pisma, in dobesedno prepisano, rekel bom pa le se tole:
Sem sicer na tvoji strani, ampak priznaj da si moral vedeti v kaj se spuscas! Lahko bi pricakoval da bo prislo do nekaj taksnega.
Ker je dosti folka "zahojenega", in ker je veliko ljudi "fovs" je bilo samo se vprasanje casa da te je nekdo prijavil. To je skoraj tako, kot bi na avto.net dal oglas, da prodas zelo lepega audi-ja A6 ukradenega v Ljubljani!

Upam da ti bo tale odstavek ali dva kaj v pomoc. Isci kaj v tej smeri!

lp

Uporabniški avatar
icely_slo
Nov uporabnik

Napisal/-a icely_slo To jan 18, 2005 7:25 pm

Aja pa se to:

Glede pande antivirus:

Vir: www.slo-comp.net
Microsoft je v sodelovanju s svojim strateškim partnerjem Panda Software v sklopu akcije "Security At Home" skleni dogovor, da ta zastonj ponudi svoj programski paket Panda Antivirus Platinum 7.0.
Zadeva zraven dobro poznanega protivirusnega programa vsebuje tudi požarni zid in dvoletno tehnično podporo. Za snetje programa kliknite na spodnjo povezavo.

Download:
http://www.pandasoftware.com/microsoft/download.htm

Have a nice day! :P

Uporabniški avatar
Clio_16V
Novinec

Napisal/-a Clio_16V To jan 18, 2005 7:47 pm

hondacrv je napisal/-a:Ej Clio 16v,koliko časa je pa minilo odkar si grešil,pa do tega da so prišli k tebi domov?
A zraven izpiskov je navedeno ,da so prejemniki tvojih cd-jev to potrdili oz. so
navedene kot priče? Ker bi ti lahko poslal kaj drugega za odkupnino, pa jih to nič nebriga... Mam kolega pravnika,pa tudi pozna kriminaliste z Lj...

wse skup je staro ze eno leto in en teden. Za priče je bil samo ta ki me je prijavil in nihce drug.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix To jan 18, 2005 8:00 pm

ne morem plačat. tele bemfe pa ne prodam, ker mi je spomin na mojo prodajo cedejk.
preprosto nimam dnara :D
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov