Sj tok grozni pa niso tele polcajčki

Poslušte kaj se je men kake 3 mesce nazaj zgodl:
Pelm se po trzinski obvoznici. Ura je ob 3 ponoč in s kolegom sva bila namenjena v Papa Joe-a. Sevede ob tej uri NE bom tam vozil 70 tako kot mi kaže znak. Splloh nism opazu toda na števcu je bila hitrost okol 140km/h. Pri križišču za industrijsko cono, mi z avtobusne postaje posveti nekdo direkt v oči in mi z liziko pomaha k sebi,... sevede, škifi. Torej jaz lepo zalpeljem k njemu. Lepo zahteva vozniško ter prometno. Takoj je opazil da avto ni moj (od mame) v vozniški opazi da sem 1 mesc pred tem da bom imel izpit 2 leti - torej sem še mladi voznik. Vpraša če sem zaposlen,mu povem da ne in da še šudiram.Nato mi pove da mi bo nekaj pokazal.

kaj le bi lahko to bilo. Polcaj pride nazaj do mene in v roki drži radar. Nato mi pa pokaže. Poglejte gospodič S. Na razdalji 450M sem vam izmeril hitrost 136km/h kjer pa je omejitev hitrosti 70km/h

jst takoj pobledel, že sem se videl kako mi bo šel izpit po gobe, kako bom plačal visoko vsoto,itd. (kolega ob meni je tudi že videl pekel pred mano

) Nato pa je polcaj naredu nekaj neverjetnega. Izrekel mi je sledečo kazen: Jah gospod, to bo denarna kazen v višini 10.000 SITzaradi neupoštevanje prometnega znaka

jst najprej seveda

nato pa

Enostanvno nisem mogu vrjet kašno kazen mi je napisal =) Res...svaka mu čast. In to se mi je zgodil 3-krat (prvič,zadnič in nikoli več)
Tko da,... obstajajo tudi dobri ljudje v modrem
lp