Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

papaya_do_jaja
Nov uporabnik

Napisal/-a papaya_do_jaja So feb 12, 2005 6:56 pm

Ti nedam za praf. Saj nimam tolk proti policajem ampak ta je prav zleht. Niso nam sledili ampak so kontrolirali promet in nas ustavili, v avtu smo bili 4. Povrh vsega pa se prav ta policist, ki tako zagrizeno polni drzavno blagajno na racun ljudi ki se na vsake toliko malo poveselijo, vozi pijan pa mu nihce nic noce, ne zivimo pa v kranju kjer je poskrbljeno za javni prevoz ampak v manjsem mestu, ki ce noces bit doma moras palit avto, 0.8 3 pive pa spet ni taka kriticna tocka da clovek nebi mogel normalno peljat pocasi seveda, pa reci ti kar koli. Ko jih pa rabis jih ni pa z nikoder, ko pa se kazni pisejo jih bo pa 5 v par minutah.
Tako, da bom naredu vse da bo kolega prosu cez. Pa se svojim kolegom dej za prebrat. Aha pa se ti vidi prav da bi policist uporabil silo zato ker je sam jelen in pa neve kaj dela, in zaradi enega dokumenta po njegovi krivdi, vidis takega bi dal pa jest v pisarno, al bi ga pa preusmeru v pravnistvo, ker ucitno za na cesto ni.

Pa brez zameru drugac sm cist vredu preprost clovek.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix So feb 12, 2005 7:09 pm

Pa brez zameru drugac sm cist vredu preprost clovek.

si ti mogoče fredi miler? :D
največ, kar lahko kolega nardi, je to, da si zmisli, da ni počakal 15 minut in da bi lahko to vplivalo na rezultat, ker res ni toliko spil, bla bla.... drugega res ne vem, na kaj bi se lahko skliceval.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

papaya_do_jaja
Nov uporabnik

Napisal/-a papaya_do_jaja So feb 12, 2005 7:44 pm

Se popravljam sm normalen clovek. (brez preprost) :)

Nc zdej grep pa vn, hvala vsem za cas in trud. Nekaj bomo ze pogruntali.

L.P.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne feb 13, 2005 1:39 am

evo, še moja dva centa...

mene samo zanima zakaj pri p¨!zdi materni pisat pritozbo ? Ce je napiho nima kaj pisat, pa zaradi njega bi lahko škif celi dan se vozo za tvojim kolegom, tip je napiho pa konec.

Piši ti pritožbo, reči da so ga marsovci ugrabli pa ga opili, ampak plačo bo kolega one way or the other...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

papaya_do_jaja
Nov uporabnik

Napisal/-a papaya_do_jaja Ne feb 13, 2005 6:09 am

Stvari zastarajo. Nas sistem je pocasen. Napises pritozbo, pa dobis cez 1/2 leta odgovor. Pa se na odgovor se enkrat pritozis, pa se enkrat.. pa stvar pocasi zastara. Tako je meni ze uspelo par stvari ces spravt.

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Kraj: slovenj gradec

Napisal/-a cardynal Ne feb 13, 2005 10:26 am

mislim da se lahk sam enkrat pritozis potem je zadeva dokoncna cene bi pa tk usak kekec skoz pisu pritozbe blablabla
sm meu jz podobn primer vendar nic kriu sam finta je bla da mene pa niso dobli da sm vozo ampak sam sedeu ob ugasnenem avtu in se pogovarju cez okno ja j*** ga sm pihu pa sm napihu 0.79 pa jebat ga pa sm ga opozoro na pentajst min pa jih nism dobu...pa nisem spiu 3 pive ampak 8 pa pri 0.79 mislim da se ti motoricne sposonosti malo zjebeje tak da oni so ze vedli zakaj meja 0.5 tak je pa nisem meu namena vozit pa je blo kar je blo tak da naj raj plača pa drugic gre trezn za volan je pa cist prau da pijane voznike pohapsajo

izy__
Nov uporabnik

Kraj: Črnomelj

Nimaš pojma

Napisal/-a izy__ Ne feb 13, 2005 6:38 pm

cardynal je napisal/-a:mislim da se lahk sam enkrat pritozis potem je zadeva dokoncna cene bi pa tk usak kekec skoz pisu pritozbe blablabla
sm meu jz podobn primer vendar nic kriu sam finta je bla da mene pa niso dobli da sm vozo ampak sam sedeu ob ugasnenem avtu in se pogovarju cez okno ja j*** ga sm pihu pa sm napihu 0.79 pa jebat ga pa sm ga opozoro na pentajst min pa jih nism dobu...pa nisem spiu 3 pive ampak 8 pa pri 0.79 mislim da se ti motoricne sposonosti malo zjebeje tak da oni so ze vedli zakaj meja 0.5 tak je pa nisem meu namena vozit pa je blo kar je blo tak da naj raj plača pa drugic gre trezn za volan je pa cist prau da pijane voznike pohapsajo

Vidiš stari spet pričaš gluposti. Obstajajo dve vrste folka, eni ki so neumni pa plačujejo naši gnili državi pa eni ki so malo bul pametni pa pišejo pritožbe.
Stvar je vglavnem taka da ti napišeš ugovor na kazen, i oni ti mogoče čez pou leta pošlejo odločbo z položnco. In če maš to nesrečo da ti oni pošlejo položnco še enkrat napišeš ugovor na senat in tu se stvari ustavijo in kazen zastara. Ugovorov ti lahk napišeš kuk češ
LP vsem

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne feb 13, 2005 6:45 pm

daj stari, ne s***... če bi to tak šlo, ne bi noben kazni plačeval.
čist tak na izi pa res ne gre.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

izy__
Nov uporabnik

WTF

Napisal/-a izy__ Ne feb 13, 2005 6:47 pm

Aja pa še to me full zanima.

Koji falus je vam folk. Kaj ste vsi prizadeti malo al ste na kaki huji drogi al koji falus. Mislim vsi mate kr nekaj proti alkoholu. Ko berem poste mam občutek kot da bi poslušau svojo staro mamo in njene pridige al pa besede kakega tečnega policaja.
Vsi ste kr nekaj pametni i zafustrirani. Verjetno ste meli težko otroštvo in so posledice vidne še danes.

Brez zamere ampak sem samo realen in normalen, kar se bi teško reklo za velko večino na tem forumu.
LP vsem

izy__
Nov uporabnik

gre gre

Napisal/-a izy__ Ne feb 13, 2005 6:50 pm

Asterix verjemi da gre. Mam par kolegov ki to metodo uporabljajo že več let in jim to uspeva. Ne rečem zdaj da čist vse kazni zastarajo ampak velka večina jih.
LP vsem

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Kraj: slovenj gradec

Napisal/-a cardynal Ne feb 13, 2005 9:22 pm

u izy ti pa si nek tezek frajer ja mislim da se bo vecina strinjala tud jz mam neki proti pijanim voznikom in to je ta ne sodijo na cesto!!! briga me za njih ce se ubjejo vendar v veliki vecini nastrada nedouzen tisti ki je pa kriv pa ponavadi odnese brez praske!! zato pijanci ne spadajo za volan pa ni doben prizadert zato tuki ce ma kaj proti alkotom za volanom mislim kake pa mas malo se brzdat probaj !!!

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne feb 13, 2005 9:32 pm

že diši po prepiru...

izy ne zaničuj drugih uporabnikov foruma...če pa ne veš kako se obnaša pa preberi pravila uporabe foruma.

glede tega alkohola je pa tko...men je čist useen a se nekdo napije do kome itd. sam sovražm pa to in to zelo da takšen sede za volan....ok če nima pamet naj se skišta sam ne pa da navsezadnje nasrka nedolžna žrtev njemu pa nič ni ker je vs gumijast....

če nastane prepir zaradi kao enega normalnega poba tukaj gor se bo ukrepalo
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

izy__
Nov uporabnik

Napisal/-a izy__ Ne feb 13, 2005 9:45 pm

cardynal je napisal/-a:u izy ti pa si nek tezek frajer ja mislim da se bo vecina strinjala tud jz mam neki proti pijanim voznikom in to je ta ne sodijo na cesto!!! briga me za njih ce se ubjejo vendar v veliki vecini nastrada nedouzen tisti ki je pa kriv pa ponavadi odnese brez praske!! zato pijanci ne spadajo za volan pa ni doben prizadert zato tuki ce ma kaj proti alkotom za volanom mislim kake pa mas malo se brzdat probaj !!!

Mi se tle pogovarjamo o 0.8 promila oz o treh pivah. In vsi kr nekaj težite. Strinjam se da koma za volan ne moreš it ampak tri pive so pa tri pive.
LP vsem

izy__
Nov uporabnik

Napisal/-a izy__ Ne feb 13, 2005 9:52 pm

šmeks je napisal/-a:že diši po prepiru...

izy ne zaničuj drugih uporabnikov foruma...če pa ne veš kako se obnaša pa preberi pravila uporabe foruma.

glede tega alkohola je pa tko...men je čist useen a se nekdo napije do kome itd. sam sovražm pa to in to zelo da takšen sede za volan....ok če nima pamet naj se skišta sam ne pa da navsezadnje nasrka nedolžna žrtev njemu pa nič ni ker je vs gumijast....

če nastane prepir zaradi kao enega normalnega poba tukaj gor se bo ukrepalo

Kr nekaj. Ja ne zaničujem nobenga in ne delam nobenih prepirov samo dj bojte malo realni. Ko berem vse te poste se mi vse bolj dozdeva da je vaš idol Dušan Keber. Pač moraš razumet da mi belokranci pijemo vi kranjčani pa pohate, in tega dejstva se ne da spremenit.
Zadnjič spremenil izy__, dne Ne feb 13, 2005 9:58 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
LP vsem

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Ne feb 13, 2005 9:54 pm

izy____ mogoče ti še ni jasn, vendar od 1.1. vseh zadev ne rešujejo sodniki za prekrške ampak tudi policija
zato so sodniki razbremenjeni, roki pa so se skrajšali
in zato bodo tvoje pritožbe obravnavane hitreje

druga stvar pa je ta, da se se je zastaralni rok podvojil
torej so se tvoje šanse zmanjšale

če voziš pijan, plačaj kazen
če veš da policaj vozi pijan (kadar ni v službi) pokliči policijo
če pokličeš na 113 in jim poveš, da policaj pijan, bojo oni poslal enoto iz drugega kraja
oni te na 113 ne poznajo, ne poznajo vseh policaj osebno in kljub temu da ščitijo same sebe, vejo da jih snemajo in da v primeru, da če ne bodo primerno ukrepali, bodo na disciplinski
podpis

izy__
Nov uporabnik

Napisal/-a izy__ Ne feb 13, 2005 9:55 pm

izy__ je napisal/-a:
cardynal je napisal/-a:u izy ti pa si nek tezek frajer ja mislim da se bo vecina strinjala tud jz mam neki proti pijanim voznikom in to je ta ne sodijo na cesto!!! briga me za njih ce se ubjejo vendar v veliki vecini nastrada nedouzen tisti ki je pa kriv pa ponavadi odnese brez praske!! zato pijanci ne spadajo za volan pa ni doben prizadert zato tuki ce ma kaj proti alkotom za volanom mislim kake pa mas malo se brzdat probaj !!!

Ne nisem noben frajer ampak sm povprečen človek ki na stvari gleda realno.
Mi se tle pogovarjamo o 0.8 promila oz o treh pivah. In vsi kr nekaj težite. Strinjam se da koma za volan ne moreš it ampak tri pive so pa tri pive.
LP vsem

izy__
Nov uporabnik

Napisal/-a izy__ Ne feb 13, 2005 10:02 pm

lublancan je napisal/-a:izy____ mogoče ti še ni jasn, vendar od 1.1. vseh zadev ne rešujejo sodniki za prekrške ampak tudi policija

Je že res da policija obravnava določene primere vendar le tiste do 40 al 50k ( ne vem točno ). In tudi na te lahko ti napišeš ugovor. Vglavnem v vsakem primeru se ti splača napisat ugovor. Zgubit nimaš kaj. Mogoče pa rata.
LP vsem

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Ne feb 13, 2005 10:09 pm

izy__ je napisal/-a:
lublancan je napisal/-a:izy____ mogoče ti še ni jasn, vendar od 1.1. vseh zadev ne rešujejo sodniki za prekrške ampak tudi policija

Je že res da policija obravnava določene primere vendar le tiste do 40 al 50k ( ne vem točno ). In tudi na te lahko ti napišeš ugovor. Vglavnem v vsakem primeru se ti splača napisat ugovor. Zgubit nimaš kaj. Mogoče pa rata.

lahko izgobiš možnost za polovičko. Kar pri velkih vsotak sploh ni mau.

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Ne feb 13, 2005 10:34 pm

druga stvar pa je ta, da se se je zastaralni rok podvojil
torej so se tvoje šanse zmanjšale

če voziš pijan, plačaj kazen
če veš da policaj vozi pijan (kadar ni v službi) pokliči policijo
če pokličeš na 113 in jim poveš, da policaj pijan, bojo oni poslal enoto iz drugega kraja
oni te na 113 ne poznajo, ne poznajo vseh policaj osebno in kljub temu da ščitijo same sebe, vejo da jih snemajo in da v primeru, da če ne bodo primerno ukrepali, bodo na disciplinski

Se popolnoma strinjam z lublancanom!!!

Se bos vprasal zakaj?Da ti razlozim:

1)Sam vozim ze okoli 3 leta,pa se se nisem usedel vinjen za volan!Ne recem,tudi sam popijem kozarec ali dva belega vina,vcasih celo vec in vem sam po sebi da sem takrat drug clovek kot vecinoma tu od nas!ALOKOHOL IN STOPALKA ZA GAS NE GRE SKUPAJ!!!

2)Kaksne pritozbe-kratko in jedrnato!CE SI KRIV PORAVNAJ KAZEN in se je ne izmikaj!Saj smo ljudje in se ucimo na napakah,ampak da to nekdo nenehno izkorisca bi mu pa lahko vrat zavil!Ne recem enkrat ampak da to delas v nedogled kot so tu nekateri napisal pa ne verjamem ker tudi sodnik ali sodnica ni naiven-a in ne vsem lazem verjame!

3)Zakaj pa se je zameril POLICIJI,pa ze mora biti nek problematicen tip!Ni to brez razloga verjemi!Sam sem tudi vcasih delal piz*arije,pa me sedaj POLICIJA pusti cist
pri mir!

4)Preberi si se enkrat o tisti nesreci o motoristoma...ZALOSTNO RES!Bogi starsi in vsi njegovi,za fanta so skrbel lahko reces nevem 20 let in je sele zacel ziveti in se tako konca...ZAMISLI SE MAL!!!Ne recem lahko se zgodi vsakemu od nas,BOGNEDAJ ampak zaradi alkohola pa res ni opravicila!Vzeti dve mladi zivljenji in odsedeti 3 leta!Toliko dobis za nekaj malo piz*darij!Tepeska,male tatvine,groznje in izsiljevanja...

5)DOVOLJ IMAM!Ne pij in sedi za volan pa nebos imel taksnih problemov!POKLICI TAKSI ali koga od prijateljev!Mi se vedno dogovorimo da pac en nebo pil in bo pac on peljal!Naslednji vikend pa drug...

Brez zamere,samo moje misljenje!Lep vecer zelim!

izy__
Nov uporabnik

LP

Napisal/-a izy__ Po feb 14, 2005 3:01 pm

Ja veliko od tega je res, vendar se ne strinjam popolnoma s tabo glede policije, saj živim v dokaj majhnem mestu kjer vlada ena velka foušarija. Itak da bo policaj jeb*u v glavo enga šmrkavca ki cele dane fešta, se vozi z dobrim avtom in ma skoraj več kot on sam ki dela cel mesec......In pol itak ker on ne more bit faca v prostem času se znaša in nekaj pametuje na cesti. Misli da je đek če napiše kazen pa maha z uno liziko. Boli me ku*ac za policaje.

Kar se tiče pa tiste nesreče se pa popolnoma strinjam s tabo in sem tudi sam poznal voznika motorja. Ja bila je res huda nesreča vendar tam ni bilo prisotno par piv ampak verjetno malo več saj voznik avta sploh ni vedel kaj se je zgodilo. Ja res žalostno.
LP vsem
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost