lisko je napisal/-a:RegY je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:RegY, ne da hočem bit nesramen al pa kaj, ampak kaj ti se na vsakem delu poškoduješ ?
Sem ču da si si v comtronu skoro prst bek odrezo
čula rekla pa vse verjamemo, kajne? prsta lih ne, je pa bla malo poškodovana mišična struktura prsta, ja
drgač pa... bo moj odvetnik to lepo preštudiral itd. zahtevek zavarovalnici pa bo podan kr od mene (obema, če smo natančni - moji in ŠS)
no, to je to zaenkrat, čeprav še bom tej "šefici" šel en dan življenje zagrenit, pa ji povedat kaj vse delajo narobe, ker sem v tem enem tednu videl več kot preveč
Čiist tko prijatelsko..... upam da ne boš zameru..... ampak a se ti ne zdi da boš za odvetnike ti več zdevu u življenju kot pa zaslužo? Ok za avto ti je blo opravičen..... ampak pol pa dalje tole sranje..... prvo z roko in računalnikom .... zdej z vozički in nogo..... lepo se pozdrav premisli če je tole sploh pametno..... pol pa išči službo dalje...pa bodi čimbolj previden..... tud če ti reče da morš hitet al pa delat tko kot bojo oni rekli..... lepo počas pa ziher tudi če tizga ne opraviš u celoti.... si pa le ti zdrav..... mal več pameti u roke fant no![]()
Za primer z moje strani je firma u kateri delam vsako poletje in tudi občasno...... kot študent itak ne bi smel varit in podobno.... ampak ker sem prekleto vesel da sploh dobim kje kaj za delat pač to požrem.... se opremim z vsemi moćnimi zaščitnimi sredstvi..... in delam..... pa tudi če nardim pol manj kot navadni delavci ali ostali.... a jebat ga pa sem do zdej še vedn ostal cel ( TOK TOK trkam po mizi) Ne rečem da men kaj podobnega ne more doletet..... ampak z glavo se da marsikaj..... pa sem delu že tud na 600-tonski preši, ki se ne ustavi kr tko in ne upraša al maš pod prešo še roko,nogo,glavo.....
Pamet pa previdnost u roke..... lepo počas pa ziher..... ne pa neki na huruk in pol se tožarimo.
Sam kot nasvet je tole.....
svaka cast se podpisem,k si podobno mene opisal!

lp venom