oskar in ostali.... sploh ne gre za sprenevedanje

. stvari, ki me motijo so naslednje: en policist je med postopkom opravil mobi klic, ustavili so me 4 križišča stran od mesta, kjer so "merili" pa še to so prišli s povsem druge smeri (iz smeri tržaške!), zmerili so me od zadaj z novo napravo" in "po novem" te kar takoj seznani, da boš poklican pred sodnika in se tudi omeni kakšna kazen lahko sledi a policist je meni rekel, da bom
predlagan za sodnika za prekrške (na podlagi njihove zgodbe tudi vem kak predlog lahko sledi)....
v njihovi obrazložitvi piše; da so mi na celovški nasproti vozeči blendali in sem zato zmanjšal

(od kje jim to res ne vem, ker sta bila oba vozna pasa celovške čisto nabasana ker je ob petkih ob 21h takrat tam velika gužva in nihče ni nič blendal), drugo je to, da piše, da ko sem zavijal proti šubičevi, da mi je rit zaneslo (ne vem kaj bi napisal...sem brez besed

- celo čakal sem par nasproti vozečih vozil da se odpeljejo mimo ) in na koncu piše, da so se peljali za mano in me ustvavili na koncu prešernove ulice (o le zakaj bi se peljali nadaljnih 500m - kjer sem peljal strogo 50km/h - če bi me lahko zaustavili že dosti dosti prej -cesta je bila za mano povsem brez prometa). zanimivo v obrazložitvi so celo omenili, da mi med postopkom niso pokazali ničesar kar bi potrdilo moje dvome o tako visoki prekoračitvi hitrosti....no kot sem že omenil poleg vabila in obrazložitve postopka ni bila priložena nobena "slika" ali kaj podobnega, da bi se prepričal da je vse to res.
ne gre se mi ali moje priče kaj pomenijo ali ne, ne gre se mi ali sem pospeševal ali ne, - ker sem, ampak vse skupaj je na takem nivoju da ...... gre se mi zato....eh še tu noben ne vrjame...kaj bo šele sodnica...
srećno kekec