kljukec je napisal/-a:zdej pa spet špara za nov izpit
kochagna je napisal/-a:Zdravo,
rabil bi pomoč. Lani oktobra sem napihal 1.88. Prvič v svojem osemletnem vozniškem stažu bom naslednji teden obravnavan pri doniku za prekrške.
A je res, da v sodni praksi, sodnik za prekrške ne odredi odvzema vozniškega, če si nepredkaznovan???
Skratka, kakšno kazen lahko najverjetneje pričakujem?
Hvala!
kochagna je napisal/-a:Asterix
Torej si večkrat napihal? Glej jaz v 8 letih sem pihal 5x: 4x 0,00 + 1x 1.88
kochagna je napisal/-a:Kaj pa ostali menite o temu???
kochagna je napisal/-a:Kaj pa ostali menite o temu???
kochagna je napisal/-a:D.J.
Enkrat na pet mesec mogoče spijem eno pivo. Tisti večer je bila tekma med SLO in ITA, ki se je končanal SLOveniji v korist. Prišlo je do tega, da so vse mize bile polne pijač- Pil sem neobremenjeno, ker sem imel punco zraven, ki ni pila nič. Kasneje ji je bilo slabo, večkrat se ji to zgodi od gužve in luči, tako da sem jaz sedel za volan, da bi šli domov.
Vem, da sem s tem najboljh ogrožal tudi njo, tega se zavedam, vendar na žalost je prišlo do tega in to obžalujem.
kochagna je napisal/-a:Vem, da sem s tem najboljh ogrožal tudi njo, tega se zavedam, vendar na žalost je prišlo do tega in to obžalujem.
BiMMER je napisal/-a:Povej to sodniku, sicer boš pa tako ali tako obravnavan po starem zakonu. Ker gre za hujši prekršek zate abolicija žal ne velja. Za kazen ti pa težko kaj rečem kakšna bo... Boš mogu počakat na to, kaj bo rekel sodnik
kochagna je napisal/-a:Zdravo,
rabil bi pomoč. Lani oktobra sem napihal 1.88. Prvič v svojem osemletnem vozniškem stažu bom naslednji teden obravnavan pri doniku za prekrške.
A je res, da v sodni praksi, sodnik za prekrške ne odredi odvzema vozniškega, če si nepredkaznovan???
Skratka, kakšno kazen lahko najverjetneje pričakujem?
Hvala!
kochagna je napisal/-a:Tisti fin znesek bo zame hud, odvzem pa stvar za se it ubit. Razumete? Rabim nasvet kako sodnika prepričat, da mi da le točke in kazen.... Prosim pomagajte, ker sem obupan!
kochagna je napisal/-a:Sem upal, da malo bolj.... NA netu sem našel primer, ko so mu za stalno odvzeli izpit, čeprav je pihal prvič. In je napihal 1,67...((
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost