Tista položnica,ki ti jo pošljejo na dom,je povsem enaka tej-enak je znesek plačila,isto pa velja tudi za 50% skonto za plačilo v 8dneh. Ker ti pač obvestilo redarstva ne šteje za osebno vročitev.
No, po tem, ko nisem plačal, je moja zgodba dobila "delni" epilog. To ne pomeni, da sem dobil položnico na dom, temveč da mi je danes uspelo ujeti v objektiv nekaj jako zanimivega:
Ne boste verjeli, ampak tole je do decimetra natančno mesto, kjer sem jaz parkiral... Kdo je zdej smotan???
Kaksna je varianta, da gre zadeva skozi in se izognes placilu, foter mi je pac sel obvestilo dvignat, ker ni vedu ka je in je bil nalog za placilo (zdej mam casa seveda 8 dni za pritozbo). Imam dve varianti:
A) Parkiral je prijatelj iz Avstralije, mam njegove podatke... itd.
B) Vloga za sodno varstvo, sem student, prihodki na racunu 0 ali vcasih pod 0
Katera varianta gre skozi ? Baje imajo vec stroskov kot uspeha z tujimi drzavljani in se ponavadi ne spuscajo v to,... pac enostavno vrzejo vstran zadevo.
Zanima me ce ti nimajo kaj vzet in si student, a je mozno da se obesijo na placo starsev ?
ma jaz mam strica ki je tko kazni pa to metal stran da on ne bo plačal in take...no ko je prišel do redne službe kjer so ga za stalno zaposlili so se mu takoj obesli na račun in zdaj skoraj tri leta po tem plačuje stare kazni ker pač mu trgajo od vsake plače kolikor le lahko... ni za se zajebavat... so zamudne obresti take da se z leti naberejo zneski da ne moreš verjet... jaz bi enostavno plačal...
sliko s policajem bi pa nesu na policijsko postajo in jih vprašal da kdo je zdej i****??
cordo je napisal/-a:Plači tista dva pira vrednost pa boš kamot spal ,pa se ne bal priporočenih pisem.
Se strinjam. Drugič pa pazi, kje parkiraš. Če prostor ni označen, da je namenjen parkiranju, ali s tablo ali s talnimi označbami, paš ne smeš parkirat.
hmja ni glih dva pira, je kr postenih 10k SIT, ce placam v osmih dneh, ce ne pa 20k. A pol varinte da je kdo drug parkiru,... pac recimo moj kolega iz inozemstva ne grejo skozi al pac ?