Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Če apr 14, 2005 8:21 am

Ne to ni mogoče... Seminarja se lahko pomoje udeležiš brez problemov ampak ti točk ne bodo brisali. Če v roku 3 let ne dobiš nobene nove KT se itak brišejo, tako da tisdti, ki je že na meji nima druge mognosti, kot da vozi počasi in po predpisih :)
Zadnjič spremenil BiMMER, dne Če apr 14, 2005 10:26 am, skupaj popravljeno 1 krat.
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

kochagna
Nov uporabnik

Kraj: kp

Kazenske točke

Napisal/-a kochagna Če apr 14, 2005 8:41 am

A če sem komaj dobil kazenske točke, vendar za prekrške, ki je bil storjen še po starem zakonu,... kdaj se mi bodo te točke brisale? Po dveh ali treh letih?

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Če apr 14, 2005 9:23 am

Courage™ je napisal/-a:
lublancan je napisal/-a:
Asterix je napisal/-a:Totalno blesavo je, da ga moraš opravljat še enkrat. Ok, vzamejo ti za 6 mesecev, to je ukrep, ok, ne pa da moraš še enkrat delat, saj si izpit že naredil, saj nisi zaradi prekrška pozabil vozit, tore vozit znaš. To je samo zato, da gre dnar od tebe.
Pa čez 1.5 naj vzamejo za eno leto, pa naj dajo 500k kazni, samo da moraš ponavljat, je pa čisto mimo. Pravi kekci so.

point je, da si pou leta brez vozniške, greš v avtošolo, kjer osvežijo tvoje znanje in si potem 2 leti voznik začetnik in moraš met 0,0

torej si napihal preveč -> 2 let morš bit trezen za volanom + 0,5 leta ne voziš = 2,5 leta mamo mir pred enim pijanim voznikom

seveda le v teoriji....

sem te glih hoto prekinit, pa sem vido da si sam napisal. To velja le v teoriji. Jaz vem da je malokdo tukaj ki bi zgubil izpit za 2 leti in se zaradi tega 2 leti nebi vsedel za volan...

To je pa zato, ker kazen za voZnjo brez vozniake (ne z neveljavno vozniako, ki je pretekla, to bi blo blesavo, clovek pac pozabi) ni recimo 2 leti zapora plus miljoncek. Potem tega ne bi poceli ...
Slika

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Če apr 14, 2005 9:25 am

dros je napisal/-a:PI****DA zakaj ti še šole al pa faksa ne vzamejo ko ga kej na šihtu userješ!!!
Sem čisto za odvzem za ?? let, samo da greš pa še enkrat delat izpit je pa res :roll: :? :roll:

Diploma sole je potrdilo, da si pridobil izobrazbo. Tega ti ne morjo vzet. VD je pa DOVOLJENJE, da se lahko udelezis prometa kot voznik, in ne potrdilo o pridobljenem znanju. Veliiiiika razlika, zato ti ga pa lahko vzamejo. In prav je, da ga ...
Slika

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Če apr 14, 2005 9:27 am

Ronin je napisal/-a:3 leta. 2 leti je za alkohol ( da mors met 0.00)

Ne. 3 leta za zavarovalnico, 2 leti za državo.
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Če apr 14, 2005 10:30 am

dros je napisal/-a:Odvisno kaj delaš... :P
Gre se za znanje ne za kazen! Kako ti lahko vzamejo znanje?
To se pravi ga na šihtu userješ, pol morš pa še enkrat fax nardit?
Ne rečem o prepovedi vožnje za bla bla let..... samo kar je preveč je preveč!

Še to, npr. zdravniku ( ki se povprečno šola za ta poklic caa. 10 let na faksu) lahko sodišče izreče prepoved opravljanja poklica za določeno dobo ali za vedno. Še vedno ne gre za odvzem znanja ampak poklica. Je pa dejstvo da moraš naredit en drug faks ali šolo, če češ kej delat :) Sodišče lahko izreče takšno stransko kazen oz. varstveni urkep za katerikoli poklic ob določenih okoliščinah
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Ne apr 24, 2005 11:25 am

dros je napisal/-a:Odvisno kaj delaš... :P
Gre se za znanje ne za kazen! Kako ti lahko vzamejo znanje?
To se pravi ga na šihtu userješ, pol morš pa še enkrat fax nardit?
Ne rečem o prepovedi vožnje za bla bla let..... samo kar je preveč je preveč!

Sej ti ne vzamejo znanja. Ti še vedno znaš vozit. Vzamejo ti licenco za vožnjo.
Tako kor lahko tudi recimo zdravniku vzamejo zdravniško licenco. Pa čeprov on še vedno pozna vse zadeve.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov