Napisal/-a bridgestone Pe apr 22, 2005 6:28 pm
MATR SI TI EN K....
a te loh vprašam če res nimaš kej bolj pametnega za delat kot pisat bučke po internetu?
no ampak bom vseeno mal obrazližil, čist teoretično ker vidm da folk ki to bere dejansko to verjame in daje nasvete ki so čisto neumesni.
- torej prvič, če je bil tvoj brat pod vplivom alkohola (trdiš da je napihu), prvo kot
prvo ne bi smel sest za volan
- drugič če si bil ti isto pod vplivom alkohola (trdiš da si napihal), ne bi smel sedeti
spredaj
- tretjič, nimaš nobene pravice da si nesramen, žaljiv ali agresiven v pogovoru z
uradno osebo na dolžnosti, poleg tega njega zoper to ščiti tudi zakon
- četrtič, noben policaj se ne bi obnašal tako kot si ti opisal in te ne bi brez razloga
fizično obravnaval, in prav gotovo te ne bi porival po tleh
- petič, tudi če te bi, nimaš pravice se znašat nad njem, ali ga fizično ali besedno
napasti, imaš pa se pravico braniti v skrajni sili, oziroma ga prijaviti pristojnim
oblastem ali zopre njega sprožiti postopek
- šestič, če se uradna oseba ne identificira (maloverjetno, če zahtevaš), te nima
nobene pravice kakor koli omejevati
- sedmič, če bi bilo kaj od tvoje zgodbice res, bi bila ti in tvoj brat pridržana in
odpeljana na policijsko postajo, grozila vama bi pa kazen do 3. LET ZAPORA
torej dejte take zgodbe ignorirat, izbrisat ali pa vsaj pametne pripombe, ker tale stran bo kmalu mobisux v stilu kako sem pretepel policaja in zbežal, pol so me pa lovili in sem jim ušel v jugoti....