lkajtna je napisal/-a:Mene najbolj skbijo 3 kazenske točke, ki jih dobiš za tak prekršek, tistih 40.000 bi že pozabu....
Res ne vem kaj naj v pritožbi napišem.
Lp
BiMMER je napisal/-a:Predstavljajte si, da stojite na AC in vas kdo nabaše 120km/h. Že pri 60km/h pomoje noben človek ne preživi.
sejbo je napisal/-a:ja tm je omejitev 60 (označeno na obeh straneh ceste na sredini viadukta) kar se mi zdi da je mal pretirano.
je pa bla danes dopoldne spet radarska kontrola na tem mestu.
RegY je napisal/-a:BiMMER je napisal/-a:Predstavljajte si, da stojite na AC in vas kdo nabaše 120km/h. Že pri 60km/h pomoje noben človek ne preživi.
uradne raziskave so pokazale da s 27km/h če zbiješ otroka, ga skoraj 100% ubiješ
vredu izjeme, kot jaz, potrjujemo pravilo, ki naj bi po policijskih zapisnikih pri mojih 7h letih me zbil avto s 60km/hsem pa imel kr poškodbe... raztrgana vranica, izpahnjen kolk pa polomljeni 2 in nalomljeno eno rebro (pa še peški sem šel domov, ker mi je mama vedno rekla, da se v tujih avtih ne smem vozit... yea i'm a badass
)
Joie de vivre! je napisal/-a:Tu je hitrost zmanjšana popolnoma po pravici, saj sem že naletel na tovorno vozilo, ki je ravno tam speljevalo iz gradbišča. Če bi tam kdo prinorel s 140, bi moral pošteno zažlajfati. Omejitev je označena povsem primerno, jaz se vozim tam nekajkrat na teden in nikoli nimam težav.
Mislim, da so sedaj celo omejili promet na samo en pas, kar je veliko bolj pametno.
Ko sem se nazadnje vozil tam mimo, je bilo malo prometa. Znakov na obeh straneh ni mogel zakriti noben tovornjak. Peljal sem recimo 75 po voznem pasu, vzporedno z mano se je peljal še en avto z recimo 80 km/h. Za nama se pojavil BMW (kaj pa drugega...), ki je prvič v omejitev prihitel z odločno previsoko hitrostjo, drugič pa je nestrpno blendal. Prepotentnež pač.
Nima smisla opravičevati take napake. Tudi jaz sem že naletel na radar in ves skesan plačal visok račun.
LP,
Joie
mevden je napisal/-a:kok je kazni povej, jst sm tud naletu tist dan zjutri na ta radar. sam do mene ni se nc prslo. sm pa tm k je omejitev bla 60, sm vozu 80. tko da upam da me ni ujel.ker ta finta njihova pa sploh ni fer, ker sej ni blo nobenega dela na cesti. kako je lahko omejitev na avtocesti 60 km/h, brez da bi blo kaksnega zoženja npr. upam, da ne bom kej dobu v prihodnjih dneh...
206RC je napisal/-a:Potem če sem vozil 160km/h mi ode vozniška ali koliko je kazen?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov