nebivedu je napisal/-a:Perica je napisal/-a:jest z njihovimi policaji se nisem imev opravka ker se ze od nekdaj izogibam Hrvaskemu morju in se bom tudi se naprej!!! sm slisov ze veliko zgodbic od kolegov kaksen odnos imajo hrvati do Slovenskih turistov, tako da mojega denarja ne bodo videli!!!
Hrvati si pac pocasi unicujejo svoj turizem z razlicnimi ukrepi in dejanji zadnje case!!! sicer se nism uspev dojet zakaj madona imajo tolk proti Sloveniji, ampak Slovenci smo pa tud mal cudni da kljub nestetim slabim izkusnjam in prekleto visokim cenam se vedno tja dol rinemo!!!![]()
![]()
![]()
LP, Peter
Sploh nimajo tok proti slovencem - samo ljudje slabo povedo naprej in to še mal napihnejo, dobro pa zadržijo zase - smo pač taka družba, da rajš vidimo nesreče drugih, kot pa da bi gledali na svojo srečo in srečo drugih in jo delili z drugimi. Pač smo družba v propadu, kaj češ.
Cene so pa vsaj na krku nižje kot v sloveniji.
Porcija odojka je 30 kun(najesta se 2), pica da se 2 najesta orenk iz krušne peči je 38 kun(na pici je blo pelati sir šunka suha salama pekoča suha salama pršut paprike čebula gobe olive in feferoni - za ta denar je v sloveniji izpod 1500 sit ne dobiš tok obložene) in kuna je 32,7 sit. Pijača je res dražja po lokalih(sok je 400 sit v našem denarju, samo je še vseeno ceneje od portoroža, kjer sem dal za kavico in 2 deci jabolčnega soka 800 sit.
Daco je napisal/-a:No upam, da boste mel cim manj komplikacij kjerkoli ze boste na morju. Sam ponavad je vedno tako, da ce izzivas bos tut naletel na probleme. Dejte se mal prilagodit okolju kjer ste. Mislim, kot da puscate dol miljarde, da se lahko obnasate kot kreteni. Problemov z domacini se je bolje izogniti ze na zacetku, kot drezati vanj. Pa mislim, da to ne velja sam za Hrvasko. So mi tut ze Hrvati razlagal, da so mel probleme pri nas. Vsak se pocuti na svoji zemlji mocnejsi in vcasih ti poc zivc, ko ti en lulcek pametuje in misli, da lahko kupi vse s svojimi par jurji, ki ji prinese na morje.
cliouser je napisal/-a:Jaz sem tudi enkrat naredil kao!!! prekrsek in ker nisem hotel placat sem mu rekel, da nimam denarja in je tip reko no pol pa mi dajte rezervno gumo.!![]()
Halo, kot da smo na trznici.
Ciga*i so toti hrvaski skifi, samo to lahko recem.
Daco je napisal/-a:Moja teta ma apartman na Krku, pa pravi da ji gredo Slovenci full na zivce. Pa ni Hrvatica btw... sem jo vprasal zakaj je temu tako? Pa pravi, da to ne mores verjet kok nemogoci so slovenski turisti. Pridejo na hrvasko obalo in se obnasajo kot da so doma, povsod serjejo in so glasni, bog nedaj mu kaj rect, ker je ze takoj meddrzavni spor. Pa na plazah se obnasajo nemogoce - zlasti zatezene babice, ki se znajo na smrt skregati za koscek plaze in to z domacini. Skratka noben drug turist ni tako nemogoc kot slovenski turist. Ona je bila ze velikokrat v Sloveniji pa tut v drugih drzavah, a se kot turist vedno prilagodi domacem okolju in ne izziva konfliktov in pravi, ko bo vsaj Slovenci pomislili kdaj na to. Enkrat je morala zagrozit s policijo, da se je neka slovenska upokojenka umirila, ker je verbalno nadlegovala teto in malega 4letnega bratranca. Mogoce je res naletela na par ekstremov, sam ma zelo slabe izkusnje s slovenskimi turisti. Una stara slovenska turistka pa tut verjetno razlaga vsem svojim bliznjim in daljnim kako so domacini na hrvaski obali nemogoci in pol ni cudno, da prihaja do takih zgodbic. Jst osebno nisem mel nikjer in nikoli nobenih problemov. Letos grem najprej mal na Hrvasko, pol grem pa se mal v EU na morje (Korzika). Sem pa bil recimo lih prejsnji vikend na Krku in sem bil na dveh pijackah v dveh lokalih. V enem me je postregla ena mrzovoljna simpaticna mlada domacinka. Ko sem se malo posalil z njo, mi je zabicala naj ze povem, kaj bi rad ker ima veliko narocil. V drugem lokalu, me je pa prijazni domacin srednjih let vljudno postregel in z nasmeskom opravil svoje delo. Ce bi sel samo v prvi lokal, bi lahko okol govoril, kako tista smrklja ne mara slovenskih turistov :P
No upam, da boste mel cim manj komplikacij kjerkoli ze boste na morju. Sam ponavad je vedno tako, da ce izzivas bos tut naletel na probleme. Dejte se mal prilagodit okolju kjer ste. Mislim, kot da puscate dol miljarde, da se lahko obnasate kot kreteni. Problemov z domacini se je bolje izogniti ze na zacetku, kot drezati vanj. Pa mislim, da to ne velja sam za Hrvasko. So mi tut ze Hrvati razlagal, da so mel probleme pri nas. Vsak se pocuti na svoji zemlji mocnejsi in vcasih ti poc zivc, ko ti en lulcek pametuje in misli, da lahko kupi vse s svojimi par jurji, ki ji prinese na morje.
INFINITI je napisal/-a:Slovenci so tretji šo številnosti na hrvaški obali. Prvi so nemci, drugi italijani
Daco je napisal/-a:Pa pravi, da to ne mores verjet kok nemogoci so slovenski turisti. Pridejo na hrvasko obalo in se obnasajo kot da so doma, povsod serjejo in so glasni, bog nedaj mu kaj rect, ker je ze takoj meddrzavni spor. Pa na plazah se obnasajo nemogoce - zlasti zatezene babice, ki se znajo na smrt skregati za koscek plaze in to z domacini. Skratka noben drug turist ni tako nemogoc kot slovenski turist.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov