Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Pe jul 29, 2005 8:17 am

Plačaj, pa ne teži kle! Laserski merilnik je pač tak kot je in vsem kaže podatke na enak način. Torej za vse velja enako in te niso nič dugače tretirali kot ostale. Drugič pa voz tako kot je treba.

peter rutar
Nov uporabnik

Napisal/-a peter rutar Pe jul 29, 2005 8:26 am

Žalostno,da se na tem forumu sploh pojavljajo takšna vprašanja, oz to kaže na kulturo folka, ki tu gor nastopa. Punca je tako malomarna, da sploh ni gledala kolk pelje in je peljala več kot 20 k/h pol pa bi rada, da ji policist na lepe oči kazen oprosti. Žal se tudi to dogaja, če maš p..... Tipi pa mormo vedno plačat. Boga revca, punca pa jo policaj zaj... Dejmo vsi zbrat tisti dnar pa ji ga dat, ona pa bi nam lahko nudla kakšno uslugo nazaj

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Pe jul 29, 2005 8:36 am

Mrcina je napisal/-a:
Saj tistih 15k spet ni tak denar, saj vem da boli, ampak kazen mora bit vzgojna.

LP Mrcina

Sej bo mogla plačat 30k ne 15k, ker kokr jst vem ni polovičke, če dobiš pike.

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a tešo Pe jul 29, 2005 9:52 am

Bor je napisal/-a:
Mrcina je napisal/-a:
Saj tistih 15k spet ni tak denar, saj vem da boli, ampak kazen mora bit vzgojna.

LP Mrcina

Sej bo mogla plačat 30k ne 15k, ker kokr jst vem ni polovičke, če dobiš pike.

ne ni polovičke v tem primeru
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Pe jul 29, 2005 9:58 am

Eh no, še bolj vzgojno :D

Sicer je pa naša država zaj*** sama sebe z abolicijo. Sporočilo je namreč:zavlačuj pa ti bomo oprostili...

Na to abolicijo sem vsakič, ko pomislim na njo, bolj jezen!!!

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Pe jul 29, 2005 11:54 am

Vsak enkrat pade na mino.

Tudi meni se je zgodilo pred nekaj casa, ko sem iz delavskega mosta v Kranju zavijal na ljubljansko cesto in lepo pospesim, da se bom kulturno vkljucil v promet - pa so me po 100 metrih ze imeli pri kraju. Finta je bila v tem, da sem imel malo pred znakom 70 ze ene tolk notr, ker je do znaka omejitev 50 se niti nisem razburjal. Lepo z nasmehom sem sel pogledat odcitano hitrost na laserskem merilniku podpisal zapisnik in jima zazelel lep vecer.
Draga moja ne se razburjat, ker to v prvi fazi predvsem skoduje lepoti. Naredila si napako in sedaj je potrebno prevzeti odgovornost zanjo. J*** ga bos pa drugic bolj pazila, kajne???

Lep vroc dan se naprej.
SubaruFreak
Slika

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Pe jul 29, 2005 12:11 pm

svadreb je napisal/-a:Plačaj, pa ne teži kle! Laserski merilnik je pač tak kot je in vsem kaže podatke na enak način. Torej za vse velja enako in te niso nič dugače tretirali kot ostale. Drugič pa voz tako kot je treba.

:EE
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
Stuhec
Novinec

Kraj: M. Sobota

Napisal/-a Stuhec Pe jul 29, 2005 12:31 pm

sam nekateri ste pa mal nesramni, ce lahk, ji pomagajte, za pripombe pa ni nobenega prosila

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Pe jul 29, 2005 1:14 pm

Mah, ja, res sem mal pregrdo zinu... ampak če se hoče pa na take nemogoče štose izvadit...

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Pe jul 29, 2005 1:24 pm

Kaj bi zdaj, en napise, da je hitrost prekoracil, pa vsi zacnejo kaj pa ce bi koga povozil, pa vozi po pameti pa kaj še vse....

V pritozbi napisi, da se ne strinjas, da si to bila ti in da ti naj nekako to dokazejo...

Drugac pa placaj drugic pa vozi pocasneje!
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
Dzulsima
Nov uporabnik

Napisal/-a Dzulsima So jul 30, 2005 10:54 am

at Policist full hvala za odgovor. To mr jr zanimal. AKj pa jst vem kaj more pisat gor kaj pa ne. :oops:

Stuhec je napisal/-a:sam nekateri ste pa mal nesramni, ce lahk, ji pomagajte, za pripombe pa ni nobenega prosila

Točno tako. Hvala vsem za nasvete.

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl So jul 30, 2005 10:58 am

Stuhec druge moti pa to da nekdo krši pol pa hoče na vse mučke se vn zmazat....za koga?Bo vsaj vedla da ne sme prehitr pelat! Tko k nag ne smeš po cest skakat,pa drugih okol kllofutat,pa sosedu ne češn krast,tko tut 70 ne smeš po naselju....simpl k pasulj,škoda le da je takih tem 1000 in 1..

lepi bora
Nov uporabnik

Napisal/-a lepi bora So jul 30, 2005 12:03 pm

kaj pa vozis ce ne znas paziti

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER So jul 30, 2005 12:08 pm

Ne poslušaj teh čudakov.
Pritoži se. Vse se da če se hoče. Toleranca je 10 % plus odstopanje laserskega merilnika +- 3 km/h. Dejansko si prekoračila samo za 10 ali 11 km/h.
Tu zdej vsi govorite ko da ste neki vestni vozniki. Očitno pol jaz zaradi vas zgubljam živce, ker vsi vozite ko nedeljski vozniki. Ste pač do sedaj mogoče imeli srečo, ampak enkrat ko boste najmanj pričakovali bodo tudi vse vas ustavili, pol boste pa jokal gor po forumu kaj naj naredim, kaj naj naredim.

LP Cab

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl So jul 30, 2005 12:13 pm

ja no sej fora je da ne bomo gor spraševal kaj narest ampak bomo plačal...če se bo prtožila bo na konc rezultat tega to da bo še sodne stroške plačevala in bo nanesl še več kokr je kazn...včas so se vsi po spisku prtožval ker je pol če ti je ratal zastarala zadeva. Dons tega ni...tko da....če kršiš plačaš...sej pravm simpl bl ne more bit...Sicer pa nej en naveden 1 razlog zakaj ne bi plačala če je kršišla in pelala 70 al kok že....

Pa CD ta tvoja sploh ne drži....morda pr hitrostih 200+ pr takih malih pa sploh ne...

Uporabniški avatar
Policist
Novinec

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a Policist So jul 30, 2005 1:58 pm

CAB DRIVER je napisal/-a:Ne poslušaj teh čudakov.
Pritoži se. Vse se da če se hoče. Toleranca je 10 % plus odstopanje laserskega merilnika +- 3 km/h. Dejansko si prekoračila samo za 10 ali 11 km/h.
Tu zdej vsi govorite ko da ste neki vestni vozniki. Očitno pol jaz zaradi vas zgubljam živce, ker vsi vozite ko nedeljski vozniki. Ste pač do sedaj mogoče imeli srečo, ampak enkrat ko boste najmanj pričakovali bodo tudi vse vas ustavili, pol boste pa jokal gor po forumu kaj naj naredim, kaj naj naredim.

LP Cab

Razloži ti meni tisto toleranco 10%
SlikaSlika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So jul 30, 2005 2:18 pm

Stuhec je napisal/-a:sam nekateri ste pa mal nesramni, ce lahk, ji pomagajte, za pripombe pa ni nobenega prosila

Ni ji pomoči... žal... :P .Naj bo rajši tiho, ker so mojga kolega dobil s 47 km/h v coni 30 :twisted: Pike + 60K SIT. Ni ga za srat. Za tak keš bi se jst namaku en tedn na morju z vsem kar paše zravn :twisted:

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 So jul 30, 2005 2:51 pm

Ko ravno gledam da je POLICIST prIsoten danes ga sprašujem kaj naj naredim da fotr lahk plača po več obrokih in sicer kazen 120k-miligramčki in 30 hitrost? Bil je ustavljen v sredo oz. v četrtek tko da še ni 5 dni preteklo v kolikor naj ne bi čakal odločbe. Kdaj in kako naj jamram, ker denarja s povprečno plačo ni ravno na pretek.

Pa mal si nej zamisle avtorica te teme glede na kazen napisano zgoraj :idea:
LP

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER So jul 30, 2005 3:13 pm

Policist je napisal/-a:Razloži ti meni tisto toleranco 10%

Ta toleranca 10% je zgolj policistova dobra volja, za katero sicer ni pravne podlage, je pa dejstvo da se jo da uporabljat v pritožbenih materialih (osebne izkušnje - žal).

LP Cab

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan So jul 30, 2005 3:20 pm

CAB DRIVER je napisal/-a:
Policist je napisal/-a:Razloži ti meni tisto toleranco 10%

Ta toleranca 10% je zgolj policistova dobra volja, za katero sicer ni pravne podlage, je pa dejstvo da se jo da uporabljat v pritožbenih materialih (osebne izkušnje - žal).

LP Cab

zdej sicer ne vem kaj si ti mislu ampak...
policaj se odloč nad katero hitrostjo bo ustavlu avtomobile, to je njegova odločitev
od izmerjene hitrosti se odšteje 3km/h (do 100km/h pri laserskem merilniku), ta hitrost pa se potem upošteva za določitev kazni

ona sicer lahko napiše pritožbo, vendar nima nobenega utemeljenega razloga, zakaj meritev ni pravilna oz. olajševalnih okoliščin, zakaj je peljala tako hitro
torej bi bla pritožba po vsej verjetnosti zavrnjena

kazen je relativno nizka in jo nej lepo plača, ne pa da se skuša vn vlečt, pač ko kršiš predpise je dobr razmišlat o posledicah

glede hitrosti pa še to, če mislš da je bla hitrost na radarju izmerjena na drugem vozilu, lahko napišeš pritožbo, pogledal se bo pol na un list in vidl kolk je pelu tist pred tabo, ki so ga USTAVL
če jim je pobegnu, potem jim ne morš dokazat nič
podpis
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost