Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
diablo_
Novinec

Kraj: www.vozimvolvo.si

Napisal/-a diablo_ Po avg 01, 2005 3:56 pm

Nekateri samo gledate, kje lahko najdete razlog da zacnete opravljat cez juzne sosede...
Hrvaski policaji so zame veliko bolj cloveski od nasih, z vecino se da veliko vec zmenit, ce vidijo da nimas denarja in ce si vredu te vcasih se zastonj spustijo, nasi policisti do Hrvatov nikakor niso tako popustljivi.
Pritozujete se nad njihovim balkanskim odnosom in obenem pozabljate, da ko ste na Hrvaškem, ste na Balkanu ;)

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Po avg 01, 2005 4:33 pm

Meni pa le to ni jasno, zakaj za vraga se pri vsaki temi, v kateri nastopajo Hrvatje, zraven vmeša kakšen stavek, ki vsebuje besedo Evropa. Joj no, ne bit tko naivni, pa mislt, da se bodo vsi Hrvatje skupinski samomor naredl, če slučajno navjo sprejeti v EU. Glede na rezultate javnomnenjskih raziskav, je večina Hrvatov (zadnji podatek, ki sem ga zasledil je nekaj čez 50%) tako ali tako PROTI vstopu Hrvaške v EU.
Dolgoročno gledano, pa vsi vemo, da bo ne glede na vse Hrvaška nekoč članica te zveze.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Po avg 01, 2005 4:42 pm

darwin je napisal/-a:Meni pa le to ni jasno, zakaj za vraga se pri vsaki temi, v kateri nastopajo Hrvatje, zraven vmeša kakšen stavek, ki vsebuje besedo Evropa. Joj no, ne bit tko naivni, pa mislt, da se bodo vsi Hrvatje skupinski samomor naredl, če slučajno navjo sprejeti v EU. Glede na rezultate javnomnenjskih raziskav, je večina Hrvatov (zadnji podatek, ki sem ga zasledil je nekaj čez 50%) tako ali tako PROTI vstopu Hrvaške v EU.
Dolgoročno gledano, pa vsi vemo, da bo ne glede na vse Hrvaška nekoč članica te zveze.

Hja pa ne prej kot čez kakšnih 15 let... ;)
Drugače pa jaz na Hrvaškem nisem še nikoli imel problemov s policaji.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Po avg 01, 2005 8:18 pm

Sh3bO je napisal/-a:
darwin je napisal/-a:Meni pa le to ni jasno, zakaj za vraga se pri vsaki temi, v kateri nastopajo Hrvatje, zraven vmeša kakšen stavek, ki vsebuje besedo Evropa. Joj no, ne bit tko naivni, pa mislt, da se bodo vsi Hrvatje skupinski samomor naredl, če slučajno navjo sprejeti v EU. Glede na rezultate javnomnenjskih raziskav, je večina Hrvatov (zadnji podatek, ki sem ga zasledil je nekaj čez 50%) tako ali tako PROTI vstopu Hrvaške v EU.

Hja pa ne prej kot čez kakšnih 15 let... ;)
Drugače pa jaz na Hrvaškem nisem še nikoli imel problemov s policaji.

Jaz tut nimam več problemov s hrvaškimi policaji zato ker ne hodim več dol ker se mi je zagabila do amena. Do zdaj sem prepotoval celo Evropo pa takih cvetk kot sem jih nabral pr sosedih nikjer nisem videl. Raj se grem v Egipt bombam nastavljat.
P.S. Pa da ne bo kdo pameten da sem kak rasist...
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
NoFEAR
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoFEAR Pe avg 05, 2005 3:13 am

stealth je napisal/-a:Jaz tut nimam več problemov s hrvaškimi policaji zato ker ne hodim več dol ker se mi je zagabila do amena. Do zdaj sem prepotoval celo Evropo pa takih cvetk kot sem jih nabral pr sosedih nikjer nisem videl. Raj se grem v Egipt bombam nastavljat.
P.S. Pa da ne bo kdo pameten da sem kak rasist...

Stealth - bravo!!! Se popolnoma strinjam... Tud jst se jih precej na daleč izogibam... In zadnje čase me precej veseli dejstvo da nas je vedno več takih... Najprej naj se nekje naučijo osnovnih pojmov - npr. kaj pomenijo besede "turist", "turizem", "ustrežljivost", "prijaznost", "gostoljubnost" in podobno, potem bom mogoče spremenil svoje mnenje... Trenutno jim rating žal samo pada, namesto raste... Žal pravim zato, ker bi bila hrvaška prav čudovita turistična destinacija, ko bi jim le uspelo svojo miselnost mal spremenit... Ampak na srečo svet le ni tako majhen in je čudovitih destinacij kjer imajo razčiščene pojme o tem kako se ravna z gosti, še na pretek...

Kar se pa hrvaške policije tiče, pa samo to: TEKSAS!! Dobesedno... Stopnja korupcije sega v nebo in tud to je eden izmed (neuradnih) razlogov zakaj EU tako vztrajno odklanja njihova prizadevanja o začetku pogajanj...

Uporabniški avatar
acom
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a acom Pe avg 05, 2005 7:10 am

[quote="stealth"]
Jaz tut nimam več problemov s hrvaškimi policaji zato ker ne hodim več dol...quote]

Ravnam enako. So tudi kampi, hoteli, penzioni... v Italiji, Španiji, Korziki... precej cenejši, pa fuuul bolj zrihtani, pa znajo se do turistov obnašat.
Tine a greva v grapo? Ne k' gre d'ž.

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a DognerDJ Pe avg 05, 2005 10:57 am

acom je napisal/-a:...

Ravnam enako. So tudi kampi, hoteli, penzioni... v Italiji, Španiji, Korziki... precej cenejši, pa fuuul bolj zrihtani, pa znajo se do turistov obnašat.

Pa še denar ostane pri nas - V EU !

Drugače pa tudi jaz handlam z CRO Copsi !
Renault Megan 2 Ai Edition

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Pe avg 05, 2005 11:15 am

hrvaški policaji so res pravi balkani, so pa kot je napisal diablo bolj človeški, naši so zame pravi pr...i! pa brez zamer, bil sem že v zda,rom,bol,češ,svk,nem,avt,ita,gb,niz,pa še nikjer niso bili tako f...policaji kot pri nas! brez zamer! ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe avg 05, 2005 11:23 am

Fabrizio je napisal/-a:hrvaški policaji so res pravi balkani, so pa kot je napisal diablo bolj človeški, naši so zame pravi pr...i! pa brez zamer, bil sem že v zda,rom,bol,češ,svk,nem,avt,ita,gb,niz,pa še nikjer niso bili tako f...policaji kot pri nas! brez zamer! ;)

Pri nas so taki policaji kot si jih zaslužimoin kakršne naredi oblast!!! Ko bo pr nas to mal poštimano in bodo bolj človeški odnosi tut med direktorji in policaji, pa ko se bodo ljudje začel tut na cesti obnašat kot ljudje ne pa kot ovce al pa kreteni, bodo tut policaji najbrž drugač reagiral.
Če me ustavi policaj in če se z njim normalno pogovrajam, je ponavadi vzdušje sproščeno in se da vse zment. Ampak če ga nekdo, ki je bil ustavljen pred mano tega policaja razjezi, bo ta gnev še nad mano zlival, kar pa ni čisto profesionalen odnos - vendar bom takrat nastradal 10x bolj, kot bi v primeru, če bi ustavljeni pred mani imel normalne odnosdo policaja.
Old subarus never die, they just get faster!

Forsythe
Nov uporabnik

Napisal/-a Forsythe To avg 16, 2005 6:25 am

Cyberbug je napisal/-a:tukaj so njihovi zakoni pa si jih oglejte, še posebaj člen 56 : http://www.nn.hr/clanci/sluzbeno/2004/2021.htm

pa še njihovi radarji (upam, da mi bo uspelo sliko pripopat :) )

LP

Kaj na tej mapi so stacionarni radarji ali mesta kjer dosti krat merijo ?

Ce so stacionarni radarji mi lahko kazen posljejo v SLO ali pa me ustavijo ko naslednjic peljem cez mejo, da mi dajo kazen za nazaj?

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Kraj: Še sam ne vem dobr

Napisal/-a HyundaiGTI To avg 16, 2005 6:39 am

Prejšnji teden je prijatelj peljal na hrvaškem 25 km/h preveč pa je plačal 500 kun ;) ;) ;)
Ej štef pazi s kom dirkaš !!!

Uporabniški avatar
Alfa-boxer
Novinec

Kraj: Ljubljana-Vič

Napisal/-a Alfa-boxer To avg 16, 2005 8:53 am

Prejšnji teden je kolega priletel na 50 omejitev 130, pa še napihal je 1,2 promila. Dobil je 400 eurov kazni, kar je malo koker bi dobil v Slo
Prej znan kot Alfa
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
SaleXIII.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SaleXIII. Po avg 29, 2005 1:17 am

NoFEAR je napisal/-a:Kar se pa hrvaške policije tiče, pa samo to: TEKSAS!! Dobesedno... Stopnja korupcije sega v nebo in tud to je eden izmed (neuradnih) razlogov zakaj EU tako vztrajno odklanja njihova prizadevanja o začetku pogajanj...

Hmmmmm...
To si pa zdej mal zgresil :?
Kako so potem Poljska, Litva, Latvija in Estonija v EU? Pa sm v zadnjih letih bil veckrat prica zgoraj omenjenemu(neuradnemu) postopku. Pa so v EU lih tko kot Slovenija, pa se zmer se lahko vse zmenis s policaji.

LP

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Sr avg 31, 2005 9:35 am

nekje okrog plitvičkih jezer pripreljal 77 na 50, s 600kn sva prišla na 100...pač normalno se pomeniš s policajem kot s človekom, če se odloči, da te bo podjebaval, pa itak nimaš kaj, vedno lahko naletiš na morona v uniformi...

v glavnem, najbolje je čimmanj komplicirati :) ...
GTI
ITR
E30

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr avg 31, 2005 10:09 am

Eh ja, hrvaski policaji.

Z enim sem se zmenil za neki okol 5k, ko me je nameru 120, omejitev je bla pa 80. (hitra cesta Zagreb Rijeka, mal pred Delnicam na enem mostu).
Ko sem sel pa mal dol s ceste, me je policaj sicer hotu takoj spustit domov, seveda, bi mogu kazen placat (1100kun za neprilagojeno hitrost (500kn x2 + 100kn sodnih stroskov) pa potem sef policijske postaje ni dovolil, in sem mogu it naslednji dan na sodisce. Tud na sodiscu sem potem vse opravil v dobri uri, tako da niso komplicerali... ampak, hrvati ne bi bli hrvati, ce me ne bi narocl na sodisce lih na zacetku njihove malce :roll: .
Slika

Uporabniški avatar
Catch_me
Novinec

Napisal/-a Catch_me Po mar 27, 2006 12:44 am

Hrvaska murja je zakon, z njimi se da zment...2krat so me spustil enkrat na obvoznici v zagrebu omejitev 100 jst 160 in so iskal od mene 250 evrov + prepoved vozniskega dovoljenja na hrvaskem kar je res...in sem jim ponudu 20 eurov ker imam sam samo 50 in da jim vec ne morem dat ker rabim za stroske do ljubljane..in po 10 minutah ko so me spraseval za kreditno ce mam(mastercard) sm reku da nimam nč(student kao) :D in pol so me se strasil da me bojo pridrzal na postaji in da nasledn dan grem na sodisce jst pa hladno pristanem na to..njim se pa tega ni itak dal in prisstanejo na ponudbo 20 € isto tko je pa blo V Karlovcu ko sem s kombijem prehiteval kolono vozil in me je ustavil pa pravi da je kazen 200 € in tle je bla ponovno zgodba student brez tolarja v zepu in so cist popizdil zakaj delam prekrske ko nimam pac denarja, naj delam preksrke ko mam denar in da jim lepo dam in grem..in so me spustil! Tko da res velik srece sm mel!!

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Po mar 27, 2006 6:56 am

Catch_me je napisal/-a:Hrvaska murja je zakon, z njimi se da zment...2krat so me spustil enkrat na obvoznici v zagrebu omejitev 100 jst 160 in so iskal od mene 250 evrov + prepoved vozniskega dovoljenja na hrvaskem kar je res...in sem jim ponudu 20 eurov ker imam sam samo 50 in da jim vec ne morem dat ker rabim za stroske do ljubljane..in po 10 minutah ko so me spraseval za kreditno ce mam(mastercard) sm reku da nimam nč(student kao) :D in pol so me se strasil da me bojo pridrzal na postaji in da nasledn dan grem na sodisce jst pa hladno pristanem na to..njim se pa tega ni itak dal in prisstanejo na ponudbo 20 € isto tko je pa blo V Karlovcu ko sem s kombijem prehiteval kolono vozil in me je ustavil pa pravi da je kazen 200 € in tle je bla ponovno zgodba student brez tolarja v zepu in so cist popizdil zakaj delam prekrske ko nimam pac denarja, naj delam preksrke ko mam denar in da jim lepo dam in grem..in so me spustil! Tko da res velik srece sm mel!!

Ha ha, tukaj se vidi mamšni materialisti so hrvaški policisti. Nas slovence hočjo pof.... da dobijo keš pa še to gre k njim direkt v žep.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Po mar 27, 2006 7:40 am

Ja itak da je to samo za slovence :roll: . TO da se včasih lahko zmeniš je tudi če bi bil z lune. Če bi blo kej z slovenci bi te opilili z maksimalno kaznijo, ne pa gledeli napol čez prste.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Po mar 27, 2006 7:44 am

///
Zadnjič spremenil _PaPy_, dne Po mar 27, 2006 11:52 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Po mar 27, 2006 11:19 am

_PaPy_ je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a:Ja itak da je to samo za slovence :roll: . TO da se včasih lahko zmeniš je tudi če bi bil z lune. Če bi blo kej z slovenci bi te opilili z maksimalno kaznijo, ne pa gledeli napol čez prste.

Lej kaj boš naredu če hočeš čim hitrej keš dobit za v svoj žep. Ni važno koliko je denarja samo da je. Tako da to res ni važno koliko je denarja, važno da dobijo, potem je pa vsak člouk sam tolk pšametn d reče d nima ker če bi reku d maš bi blo pa tolk an. :lol:

Papy zato pa bodi tok naceln naslednjic in zahtevaj naj ti dajo maximalno predpisano kazen. Ce ne bojo sprozi postopek proti policaju. Kaj se razburjas neki pa pises neumnosti ki jih moramo vsi brat.

:lol:
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov