stealth je napisal/-a:Jaz tut nimam več problemov s hrvaškimi policaji zato ker ne hodim več dol ker se mi je zagabila do amena. Do zdaj sem prepotoval celo Evropo pa takih cvetk kot sem jih nabral pr sosedih nikjer nisem videl. Raj se grem v Egipt bombam nastavljat.
P.S. Pa da ne bo kdo pameten da sem kak rasist...
Stealth - bravo!!! Se popolnoma strinjam... Tud jst se jih precej na daleč izogibam... In zadnje čase me precej veseli dejstvo da nas je vedno več takih... Najprej naj se nekje naučijo osnovnih pojmov - npr. kaj pomenijo besede "turist", "turizem", "ustrežljivost", "prijaznost", "gostoljubnost" in podobno, potem bom mogoče spremenil svoje mnenje... Trenutno jim rating žal samo pada, namesto raste... Žal pravim zato, ker bi bila hrvaška prav čudovita turistična destinacija, ko bi jim le uspelo svojo miselnost mal spremenit... Ampak na srečo svet le ni tako majhen in je čudovitih destinacij kjer imajo razčiščene pojme o tem kako se ravna z gosti, še na pretek...
Kar se pa hrvaške policije tiče, pa samo to: TEKSAS!! Dobesedno... Stopnja korupcije sega v nebo in tud to je eden izmed (neuradnih) razlogov zakaj EU tako vztrajno odklanja njihova prizadevanja o začetku pogajanj...