Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To avg 23, 2005 8:36 pm

da bo tole letelo 100 je treba še marsikej nrdit ne sam zobnike not dat,še kak polini kit not...sicr men se bl predelave skuterjev znane,na to se glin ne spoznam neki,ampk so tud 100kubični,so mal večji in te že kr orng letijo ;)

Lp
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr avg 24, 2005 1:28 pm

ALFA 166 je napisal/-a:Z njim se lahko vozis kamor hoces! Po glavni cesti makedamu povsod samo po avto cesti NE! In tut ce te policaj ustav z njim ne bos meu nobenih problemov samo CELADO MORAS met na glavi pa dokumente motorja! Aja pa ne smes bit v vinjenem stanju to itak! Drgac je pa to dobra stvar! Tut sam zdej razmislam o enem!

Zgodbo o svizcu najbrž poznaš...sicer pa poizkusi, če bi rad ostal brez dobrih 100 jurjev za kazen :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
SaleXIII.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SaleXIII. Ne sep 04, 2005 5:56 pm

Vem da ni lih odgovor na vprasanje, ampak bi povedu svoje mnenje glede voznje s tem po cesti - niso policaji problem, 30k al tut mal vec ze zberes, problem je v tem da si se zmer ful pocasnejsi od navadnega avta ter ful nezasciten - pol pa to zgleda tako kot nekateri kolesarj,i ki se vozijo po cesti tako kot da bi sedeli vsaj v tanku :evil:

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne sep 04, 2005 6:31 pm

em moj sosed ga ma 70 leti pa so ga policaji že dosti krat vidli ustavli pa nix kazni 1x so mu celo rekli kaj je to :) če ga je doma naredo... :D drugač pa nevem kak je s tem

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT To sep 06, 2005 1:57 pm

Tudi sam sem že preizkusil zadevo in sploh ni slabo, zdi se celo, da policisti te motorinčke zaenkrat kar tolerirajo. Je pa z njim vožnja po cesti nevarna. Kot avtomobilist sem prvič kar debelo pogledal, ko sem zagledal dva tipa, ki sta veselo prdela po cesti. Težava je v tem, da nimajo vzvratnih ogledal, zelo hitro spreminjajo smer in, glavni minus, so NIZKI. Če nekdo prileti od zadaj, ti bo z odbijačem priletel naravnost v hrbet. Kakšne poškodbe lahko nastanejo iz tega si zamislite sami. Za skoke po ljubljanskem estnem jedru pa bi bil pomojem idealen.

Lp
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost