vepar je napisal/-a:NoFEAR je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Tomaz40 je napisal/-a:Kolikor vem, če si pripeljal toliko, da so ti gume škripale v ovinku ti lahko policaj reče, da vozila nisi imel v oblasti, čeprav lahko ob pritožbi navedeš da imaš stare gume na avtu, ki so že zelo trde in vsakič ko zapelješ v ovinek cvilijo.
ja, reči da maš stare gume gor ko so za en kura!c pa pokasiraj še 100k za slabe gume.
No ja, tko pa lih ne bo šlo.. Določeno je namreč kakšna dimezija gum mora bit na vozilu, pa kolk profila more met, nikjer pa ne piše da guma ne smet bit stara "100 let"...

ko sm mu jst reku da mam stare gume gor, da zato cvili mi je reku da če kaj z avtom ne štima da lahko greva takoj na tehnični pregled

In bi sel na izredni tehnicni, kje je problem. Razen ce mas na tone plastike gor. Na tehnicnem bi prisel skozi, ker za njih so vazni samo mm in ne koliko je stara guma, kar sem dedu tut povedal

Vsaj po mojih izkusnjah. V BTC-ju skriplje ne sploh

Fantje prevelk respekt mate. Se je ravno tako clovek iz krvi in mesa. Odgovoris in je, ne komplicirat. Mene so ustavli ( kar sem ze pravil ) in sem spil eno pivo ( no ja dva ) kar sem tudi rekel. Gospodu pa je smrdelo iz avtomobila po vec pivih. Jah no ni panike sem nadaljeval pogovor. Gremo pihat, da ne bomo sedaj ugotavljali ali sta bila dva ena gajba ali dve. Pri dodatni opremi je obupal mi dal dokumente in sem sel svojo pot.
Sam je pa jeba tole, pa ti te debili napisejo lih kar se spomnejo. Recimo ta je res lovska s skripanjem v BTC-ju, tistmu ki pac skriplje. In kaj bos naredil, nic, placal pa bil tiho. Najbolje je biti cigan, ga na licu mestna nalomis pa imas mir
Pa a bo on sploh lahko kaj dosegel s tem, da bo slikal krizisce in sliko, ki je lastne izdelave nesel na sodisce.
Ma jaz jih sploh ne jemljem vec resno in spostujem, ker se norca delajo. Ta golazen od frajerckov bo treba mal umirit. To gre slaba luc potem na celotno policijo, kar pa ni prav, ker eni so res korektni in vejo kdaj bodo dali kazen. Ne pa za take neumnosti. Zanasanje po cestiscu v primeru GTA lover, pa ne mors no

Sicer pa GTA lover upam da govoris po resnici, da te res ni rihtalo tam po kriziscu pa se potem naprej po cesti preden si ga ulovil. :P