Tomaz40 je napisal/-a:zlabon točno tko!!!!
Kar se mene tiče je čisto prav da so ti rubili in še prej bi ti mogli. Če si tolko mačota, da lahko delaš prometne prekrške, bodi še tolko deca da to plačaš. Ne me basat ej dost maš keša za kupit avto, za registracijo, bencin, servise,... za to da pa plačaš če si kršil zakon pa nimaš. Ma ne s***. Kar se mene tiče bi ti mogl trgat še več!!!
Nimaš ti kej kritizirat ''pravne'' države, če ti kršiš zakon in se potem pritožuješ ker si bil za to kaznovan.
Za to da se ti pa zdi normalno in super da se je človek znajdu in ne dela popolnoma nič in za to dobi denar, ki sem ga JAZ zaslužil in plačal davke, medtem ko nekateri delajo za 60 jurjev neto plače bi te pa poslal v sibirijo za 20-30 let. Tistga, ki to prakticira in tebe, ki ti je tak človek junak. Me zanima če bi bil še kdo s takimi idejami!!!
zlabon je napisal/-a:jakaj je napisal/-a:Alfist je napisal/-a:Minimalna dohodek kateri ti mora ostati je 88.000,00 SIT so ga ta mesec zvišali, prej je bil pa 84.000,00 SIT. Sam delam v banki, prej ko sem bil še na blagajni sem se vsakodnevno srečeval z pacienti, ki so bili dolžni nevemkoliko državi in na drugi strani vlekli velike socialne pomoči. Takemu nebi nič dal, naj gre delat. Kot od kolega bratranec raje je doma brezposeln in dobiva socialno pomoč 130.000sit, razlog dva otroka, vrtec ima zastonj....Če bi pa delal bi dobil tudi okol 130-140k sit s tem da bi moral plačevati vrtec itd. Tako pa pravi da raje doma živi na račun države.....sama barabija!!!!
Pravilno. Jest mu dam popolnoma prav.Pač tip se je znašel po svoje in zajebal državo.Saj se radi hvalijo v kapitalizmu vsak se mora znajdt po svoje.In ta tip se očitno je.Pameten dečko.Mislim,da si država dostikrat privošči veliko večje barabije,ki se sploh ne morejo kosati s bratrancem od tvojega kolega.Če lohka oni, zakaj ne bi še mi če obstaja možnost??
brez besed![]()
anonimus je napisal/-a:Hja, taka je ta naša država in taki s(m)o njeni državljani... Ko je treba od države kej dobit, vzet or whatever, takrat bi bli radi vsi prvi v vrsti čakajočih in bi si želeli sevda iztržit maksimalno vsoto... Seveda bi hkrati čimbolj v svojo korist "priredili" podatke, zamolčali kakšnega otroka, bla, bla... Ko pride pa do situacije ko s(m)o državi kej dolžni, takrat je pa seveda nujno sistematično ignorirat vse pozive, odločbe, sklepe, ipd. ter se naredit najbolj ubogega nič hudega slutečega človečka, samo da ne bi blo treba iz denarnice potegnit tistih nekaj fičnikov...
Za moje pojme je seveda poteza banke narejena čist v pravo smer, upam da ti bo ta lekcija kej koristila v prihodnje...
Tomaz40 je napisal/-a:zlabon točno tko!!!!
Kar se mene tiče je čisto prav da so ti rubili in še prej bi ti mogli. Če si tolko mačota, da lahko delaš prometne prekrške, bodi še tolko deca da to plačaš. Ne me basat ej dost maš keša za kupit avto, za registracijo, bencin, servise,... za to da pa plačaš če si kršil zakon pa nimaš. Ma ne s***. Kar se mene tiče bi ti mogl trgat še več!!!
Tomaz40 je napisal/-a:Nimaš ti kej kritizirat ''pravne'' države, če ti kršiš zakon in se potem pritožuješ ker si bil za to kaznovan.
Tomaz40 je napisal/-a:Za to da se ti pa zdi normalno in super da se je človek znajdu in ne dela popolnoma nič in za to dobi denar, ki sem ga JAZ zaslužil in plačal davke, medtem ko nekateri delajo za 60 jurjev neto plače bi te pa poslal v sibirijo za 20-30 let. Tistga, ki to prakticira in tebe, ki ti je tak človek junak. Me zanima če bi bil še kdo s takimi idejami!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost