Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ So okt 01, 2005 11:40 pm

a je sploh ksna kazn brez tock??? :evil: nc se bomo vozil brez ispita pa navjo mel kej uzet :twisted: jok3
Slika

Uporabniški avatar
stoenka
Nov uporabnik

Napisal/-a stoenka Ne okt 02, 2005 1:25 pm

Policist je napisal/-a:23. člen, 1. odstavek, 21. točka
območje umirjenega prometa je cesta v naselju ali del naselja, ki je namenjen predvsem pešcem in je kot tako označeno s predpisano prometno signalizacijo.

Predpisana prometna signalizacija, ki označuje tako območje pa je:
Slika

Nisem vedel za ta znak. V 21. točki ... zakona me motita besedi predvsem in predpisana prometna signalizacija. V Ljubljani na Vrhovcih je pred šolo postavljen znak cona 30, na cesti so pa postavljene grbine. A ni znak cona 30 namenjen predvsem za zaščito pešcev??? Si v coni 30 kaznovan za prehitro vožnjo enako kot v naselju, kjer je omejitev 50 km/h??? LP

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon Če okt 06, 2005 3:27 pm

Eno vprašanje: Zgodilo se mi je čisto isto kot pri temu, ki je odprl temo. Kazen 30 kSIT +9,5 kSIT za stroške policije. Na kazni piše: V primeru, da globa v navedenem roku ne bo plačana, bo prekrškovni organ na podlagi 19. člena Zakona o prekrških sodišču predlagal določitev uklonilnega pripora.V primeru, da globa tudi po prestanem uklonilnem zaporu ne bo plačana, bo prisilno izterjana.

Rok plačila je 30 dni oz. do 20.10.2005.

Kaj se zgodi, če ne bom plačal do tega roka? Sej mislim plačat sam mi do takrat ne bo ratal. A se tega striktno držijo a je to bolj na papirju? Kaj se zgodi, če npr. zamudim 14 dni s plačilom? A si naj raje denar kar izposodim?

Prosim za točne odgovore. Hvala.
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a tešo Če okt 06, 2005 4:46 pm

jaz sem zamudil cca. 20 dni s plačilom. Komot lahko po 14 dnevih plačaš!! ne boš šel kar v zapor :lol:
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost