Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Sr okt 26, 2005 8:42 pm

Ne razumem kaj hočeš doseči s tem, da si dvojni državljan. Pač, kot mi vsi, si tudi ti državljan RS in ti lahko davčna opravi izvržbo. Če nimaš sredstev veš da so zakonite obresti precej drage, tako, da s tem se ni za igrati. Jst na tvojem mestu bi plačal kazen in si rešen. Kje boš pa dobil za plačilo moraš pa sam vedet.
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Caplja
Nov uporabnik

Napisal/-a Caplja Sr okt 26, 2005 8:56 pm

Poglej, samo zanima me konkretno, kaj se zgodi v primeru da:

- Mama pove, da v tem casu ni vozila avta (ima tudi price) in da je avto vozil XY, s stalnim prebivalscem Pot v pogubo 6 na Madzarskem. Navsezadnje se verjetno ni zgodilo prvic, da je kaksen tujec naredil prekrsek v Sloveniji. Zanima me, kako mi bojo potem izrocili placilni nalog?

Pozabi na vse ostale stvari o katerih smo govorili. Zanima me samo, kaj se zgodi v tem primeru.

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Če okt 27, 2005 3:40 am

vse bi kako ne bi :D :D
sam to mi gre na jetra, itak zraven še pišeš kako si zajebal stvar in pol pa še na vsak način kako NE plačat...pišuka če nočeš plačat ne delaj pizdarij pa mir.al pa požri kaj si naredu :roll:
litr bencina, litr olja ;)

Caplja
Nov uporabnik

Re: Lastnistvo avta

Napisal/-a Caplja Če okt 27, 2005 4:46 pm

Kot prvo:

Caplja je napisal/-a:Hvala lepa za odgovore (aja se prosnja, da se razni moralisti, ki mi nameravajo ocitati lekcijo zaradi hitre voznje, vzdrzijo in mi odgovorijo res samo tisti, ki mi bojo znali povedati kaj bolj konkretnega).

Kot drugo: kje ste zasledili, da ne nameravam placat? A ce sem tujec mislite, da ne bom dobil kazni al kaj? Potem bi vsi tujci po cestah vozil 150 km/h... Meni bo ze zelo ustrezalo to, ce bom s tem zavlekel postopek za ksn mesec, da bom imel vec casa, da naberem denar, ker ga sedaj med izpitnim obdobjem pac ne morem in sem cisto brez.

Se enkrat prosim, da naj se v tej temi oglasajo tisti, ki o tem res kaj vejo in mi lahko konkretno odgovorijo. Brez nepotrebnih "zakaj...", "kako...",

Ce pa ne bi zajebal stvar, pa tut vrjetno ne bi odpiral te teme, kajne?

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Ne okt 30, 2005 1:12 pm

Te pravniške stvari je tukaj zelo težko razreševat, ker imamo namreč en majhen problem.Noben ni pravnik, če pa že kdo je se verjetno ne ukvarja s temi stvarmi.Verjetno je najbolj verodostojna oseba za te stvari tukaj bimmer.
Jaz sem tudi mislil da mora kazen plačati lastnik avtomobila, če se ne navede ime osebe, ki je v času prekrška vozila slikan avtomobil.Potem je pa jakaracman, ki se mi zdi tudi ni en 14 letnik prijazno:) podučil da je ta zadeva že padla pred US in ustava res navaja v ne vem katerem členu da se nisi dolžan izpovedati zoper svojega bližnjega b... bla bla..In potem takem je na strani države da išče prekrškarja....razlagati posamezne določbe ustave se mi zdi pa da je še težje kot zakon, sam bog(oz US:)) ve na kakšen način je ta člen uporabljiv...ma ne vem.sory za offtopic mal sem zaplul :?
Predlagam pa nekaj na splošno za ta "pravniški" oddelek.lepo bi bilo da bi se lepilo čim več členov zakona.upam da to ne bi bilo pretežko.mislim da bi vsi veliko odnesli
;)

Caplja
Nov uporabnik

Napisal/-a Caplja Sr nov 02, 2005 3:17 pm

No ce mi ze tega ne zna nihce povedat, a mi lahko vsaj kdo pove, koliko ponavadi traja da ti posljejo ta placilni nalog s sliko na dom? Od tega dogodka je namrec ze kaksen mesec, pa se vedno nisem nic dobil...

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr nov 02, 2005 4:00 pm

Caplja je napisal/-a:No ce mi ze tega ne zna nihce povedat, a mi lahko vsaj kdo pove, koliko ponavadi traja da ti posljejo ta placilni nalog s sliko na dom? Od tega dogodka je namrec ze kaksen mesec, pa se vedno nisem nic dobil...

V kateri državi pa imaš ti stalno prebivališče? Če je ta država članica EU in tvoja mama pove, da si vozil ti (čeprav s stalnim prebivališčem v drugi državi) boš vseeno dobil kazen. Odprte meje veljajo v vseh pogojih. ;)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Caplja
Nov uporabnik

Napisal/-a Caplja Sr nov 02, 2005 6:46 pm

Drzava ni clanica EU, samo mislim da bi vseeno moral dobiti kazen, vprasanje je le kok bi pridobil na casu. V nasprotnem primeru bi lahko recimo vsi Turki delal prekrske v Sloveniji pa ne bi nc placal...
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov