Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
|pikec|
Nov uporabnik

Napisal/-a |pikec| So okt 15, 2005 8:35 pm

Poslušajte to... :x

V sredo se peljem iz MB v Celje k punci. V Tepanjih sem se vstavil na počivališču, ker me je scat tiščalo :) Opravim svoje in se vračam v avto, ko opazim na avto cesti 3 ali 4 policijske avte, ki so ga šibali proti Celju. Kasneje sem izvedel, da zaradi tekme. Vsedem se v avto in odpeljem dalje, do cestninske postaje, kjer so na 2 pasih stali ti policijski avti. Postavim se na desni pas, za pucha, ki je imel tudi prilzgane rotacisjske luci. Nekaj časa tako stojim v koloni, ko na puchu pred seboj vidim da so se prizgale rikverc luci in v tistem trenutku je ze bil ta v meni..

Na puchu se ni videlo nic, na mojem avtu zlomljena poziciska luc, zvit zaromet ki se ga ni dalo premikat(stara Mazda 323F), počen odbijač, zvita vezna plocevina.

Saj razumem, da me je spregledal, saj je puch dost višji od mojega avta, sam ni mi jasno kaj ima na avtocesti rikverc za vozit. Pred njim je bilo namreč le eno vozilo, tako da ne bi kaj dosti pridobil..

Je pa bil policaj dost fer in je takoj priznal krivdo, napisali smo EU poročilo in odpravila sva se dalje..

V glavnem, hitro se ti zgodi kaj dost nepričakovanega ;)

Največji bad pa je da sem ze teden dni pred tem imel prometno, ko sem se zabil v eno zensko, ker je ta nenadoma menjala vozni pas in zapeljala predme..

LP, Borut

Štraus
Novinec

Napisal/-a Štraus So okt 15, 2005 10:21 pm

Sam men pa se močno zdi da bo to totalka ocenjeno....

Caplja
Nov uporabnik

Napisal/-a Caplja Ne okt 16, 2005 7:24 pm

Iz lastnih izkusenj ti povem, da zal ne bos dobil nic, saj ti bo na koncu ostala samo tozba DARS-a, v kar pa se verjetno ne bos spuscal. Lani je bil primer, ko je iz prikolice enmu tipu pobegnil prasic in je tekal po avtocesti, ter povzrocil trk ene sestih avtomobilov. Lastnik p*****a na koncu ni placal niti tolarja oskodovancem, ampak je placal samo kazen policiji za malomarnost al neki tazga, te so si pa moral kuponcke med sabo potalat...

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Ne okt 16, 2005 9:29 pm

Caplja je napisal/-a:Iz lastnih izkusenj ti povem, da zal ne bos dobil nic, saj ti bo na koncu ostala samo tozba DARS-a, v kar pa se verjetno ne bos spuscal. Lani je bil primer, ko je iz prikolice enmu tipu pobegnil prasic in je tekal po avtocesti, ter povzrocil trk ene sestih avtomobilov. Lastnik p*****a na koncu ni placal niti tolarja oskodovancem, ampak je placal samo kazen policiji za malomarnost al neki tazga, te so si pa moral kuponcke med sabo potalat...

Z "zvenečim" odvetnikom se da vse. In s tem mislim popolnoma vse. Noben direktor DARSa ne bo tvegal prevelike javne izpostavitve, ki bi jo prinesla tožba in posledičnih obtožb o nesposobnosti. Če bo začetniku te teme na voljo ostala le tožba, naj jo izkoristi. Na DARSu blefirajo.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost