Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So maj 05, 2007 11:35 am

Kdo je zdaj tukaj k****n...a se vi spomnite enega človeka ki ste ga srečali pred dvema letoma za 5-10 minut...pa ste vi normalni? Normalno da se ne spomni primera spred dveh let, če na šiht ustavi 50 prekrškarjev :bonk

Dokaže se pa iz zapisnika ki ga je takrat napisala...takrat je bil tam in to je to. Žal mi je le, če res ni bila na radarju njegova hitrost...to je pa svinjarija...ampak da se pa ne spomni pa ni ravno greh no... :roll:
Mi je pa zanimivo, da v vseh kilometrih ki sem jih prevozil tako z motorjem kot z avtomobilom, niti enkrat ni poskušal policist goljufati...Pa so bli tudi radarji med mojimi kaznimi ampak dejansko toliko kot sem pripeljal... :?
Zadnjič spremenil Slide, dne So maj 05, 2007 12:03 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown So maj 05, 2007 11:52 am

Si pač imel srečo...on je ni imel. ;)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So maj 05, 2007 11:58 am

ShowDown je napisal/-a:Si pač imel srečo...on je ni imel. ;)

ja prej bi rekel da je mel on smolo, ker so me že tolkrat ustavli da to ni več stvar sreče...pa mislim da večina dobro ve da so alergični na motoriste...ampak goljufali me pa niso še nikdar, niti mojih kolegov...saj praktično nič nima od tega, počaka še 15 minut in itak bo nekdo nabasal na radar...čista statistika :) Očitno se pa najde tudi kakšen izmeček, tako kot povsod drugje ne le v policiji ;)
Ampak pol so pa vsi policaji nesposobni kreteni :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown So maj 05, 2007 1:45 pm

Hehe, to sem rekel bolj v hecu. ;) Pač zelo neprijetno je, če je obtožen po krivem, zraven tega pa je zdaj težko kaj dokazat, saj je policaj le policaj in bi naj bil tista oseba, ki je 'pravična'. :?
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov