Zato pa pravm, da manjka, kot so tut drugi ugotovili, ta bistven člen zakona, ki v drugih državah obstaja.
alien-w je napisal/-a:Sam še eno vprašanje, ki me zanima, da preverm mal tole zadevo. A je slučajno že kdo kdaj videl, da bi redar ali policija napisala kazn nekomu k je napačno parkiral na parkirišču (izvzemite pločnike in zelenice ipd)? Jest še nism vidu. Če pa je kdo naj mi pa prosim pove pa opiše, da si bom vedu razlagat. Hvala.
alien-w je napisal/-a:Sam še eno vprašanje, ki me zanima, da preverm mal tole zadevo. A je slučajno že kdo kdaj videl, da bi redar ali policija napisala kazn nekomu k je napačno parkiral na parkirišču (izvzemite pločnike in zelenice ipd)? Jest še nism vidu. Če pa je kdo naj mi pa prosim pove pa opiše, da si bom vedu razlagat. Hvala.
bass je napisal/-a:To majo eni modeli rav 4-ke od toyote serijsko. Ni slabo.
Sh3bO je napisal/-a:Hja ampak nikjer ni točno določeno za parkirišča in garažne hiše. Tudi pod pojmom nekategorizirana ceta ni tega omenjeno. Drugače pa:Nekategorizirana cesta je vsaka prometna površina, ki ni kategorizirana kot javna cesta in na kateri se opravlja promet na način in pod pogoji, kot jih v skladu s predpisi o varnosti cestnega prometa določi lastnik ali od njega pooblaščeni upravljavec te prometne površine (gozdne ceste, dovozne ceste in pristopi do objektov ter zemljišč, funkcionalne prometne površine ob objektih, avtobusne postaje, ceste v zasebni lasti in podobne).
Nekategorizirana cesta je vsaka prometna površina, ki ni kategorizirana kot javna cesta in na kateri se opravlja promet na način in pod pogoji, kot jih v skladu s predpisi o varnosti cestnega prometa določi lastnik ali od njega pooblaščeni upravljavec te prometne površine (gozdne ceste, dovozne ceste in pristopi do objektov ter zemljišč, funkcionalne prometne površine ob objektih, avtobusne postaje, ceste v zasebni lasti in podobne).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov