Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Gost

Napisal/-a Gost Ne feb 12, 2006 3:41 pm

Ja, no, sej jst sm tut kupu takrat 20 ur, in k sm pršu do 20. ure, sm vnaprej vedu datume naslednjih ur in glavne vožnje, tko da sm tistih 6 ur dokupu.
Da bi pa vozu, preden sm kupu ure... mogoče par ur, ne pa brez vsakega plačila kr 25 ur in glavna. svašta... :shock:

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a tešo Ne feb 12, 2006 3:45 pm

pri meni je blo tko da sem,, odvozu 15 ur mu pokazal da so ure plačane in me je prijavil na republikške, smo pršli do 24. ure mi je bla izpitna sem plačal 9 ur + izpitna ura pa me je prijavil na izpitno. sem milsu da je tak sistem povsod.
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Ne feb 12, 2006 3:57 pm

ponavad maš lahk par ur neplačanih, sam morš plačat use do glavne vožnje ker čene te avtošola ne spusti na glavno

mi je pa čudn kko ti lahk avtošola onemogoča dvig izpita
če se prou spomenm sm šou jst sam na roško na 3. oknc dau sliko in osebni dokument
podpis

Uporabniški avatar
xsAMOR
Novinec

Kraj: Hrušica

Napisal/-a xsAMOR Ne feb 12, 2006 3:59 pm

Pomoje da boli nega k.... kako ste vi placeval ure, pred voznjo...naknadno... :)

Najbolje da se odpravis na izpitni center (kjer si delal obcinske teste) in tam povprasas ce lahko zastara to potrdilo o opravljenem izpitu (vsaj pri nas ga tam izdajajo).Tukaj kot kaze nebos dobil odgovora.

Za ostale pa, vse je odvisno od avtosole, poznam nekoga ki je ze imel knjizico in bil avtosoli dolzan se nekaj denarja za par ur (saj bi te avtosola ze nekako terjala da bi jim povrnil stroske)...kakor se pac zmenis, kaksne osebe delajo na avtosolah, itd...

LP :hi

Gost

Napisal/-a Gost Ne feb 12, 2006 4:55 pm

lublancan je napisal/-a:če se prou spomenm sm šou jst sam na roško na 3. oknc dau sliko in osebni dokument

ja, to je res. takoj, ko si opravu izpit, je šel od k*** od komisije v bajtico in oddal "zapisnik". In na podlagi njega ti je dala izpit. Če pa slike nimaš sabo al pa dnara, ti pa dajo tist A4 list. Tko so pr men...
Ampak, zdj v petek je frend naredu izpit, pa so mu dal un A4 list, s tem pa je on moral it na UE si po izpit. Neki čudn je to... :?

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne feb 12, 2006 5:06 pm

po novem ko se izpit nardi, ti izpitnem centru dajo a4 list in s tem moraš pol jit na občino plačat 4k da dobiš roza knjižico. lahko ti narediš izpit in tut use ure, kot jih je ta ki sprašuje, ampak dokler ne poravnaš vseh obveznosti, ne dobiš potrdila. izpit pa mislm da zastara v 10 mescih, če ga ne dvigneš (vsaj zdi se mi da sm to nekje slišau).

@mcaugusto: madona neki mnde maš doma kar je vredno 120k. pač se boš mogu nečem odpovedat, da dobiš neki druzga. sicer pa kaj ti bo rabu izpit, če še za ure ne moreš plačat. avto tut ne gre na zrak, pa čeprou je od fotra.

eFFe
Nov uporabnik

Napisal/-a eFFe Ne feb 12, 2006 5:43 pm

Ne vem ce ti lahko avtosola onemogoca dvig izpita. To je namrec tvoja last, oziroma - izpit je samo dokument, ki potrjuje, da lahko vozis avtomobil, evidenca se vodi brez tega listka. Torej - ce gres na izpitni center z osebnim dokumentom in prosis za kopijo potrdila o izpitu oziroma, da ti ga se enkrat izdajo, mislim bi ga moral dobiti. Zadrzevanje izpita iz strani avtosole je pa navadno izsiljevanje... so druge (uradne) poti za izterjavo dolgov.

V glavnem, jaz bi poskusil prvo varianto in/ali bi se obrnil se na zavod za varstvo potrosnikov...
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost