slobender je napisal/-a:Da ne bom odpisal nove teme. Zanima me naslednje.
Poznam osebo, ki je napihala 0.86 mg/l izdihanega zraka - torej bivših 1.72. Kak hudiča lahko pride po 24 urah normalno po izpit na policijsko postajo? Plus tega je povzročla prometno nesrečo z neregisriranim avtom in vse to pod vplivom alkota - 0.86 napihala.
Policist je sicer nekaj razlagal o sodniku za prekrške in nekje omeno 18 kazenskih (torej odvsem izpita), ampak se z izpitom normalno vozi naprej. Ji to naknadno vzamejo izpit al kak?
Tale (lahko rečemo kr pijandura) namreč vsak drug dan žere okol pol pa se vsede za volan.
Sicer je dobla kazen za nereg. avto 120k in sodnik jih menda grozi z 200k. ZAKAJ se takim ne vzame izpita.
ti si eden med tistimi ko skuz soke pijejo, pa ko ga po dveh pirih treba v bolnco na pumpanje peljat.
dej pojt se skozlat pa pridi nazaj na forum kaj pametnga povedat.
kaj greš na nedelsjko kosilo pa boš Frutek pil? z mero 0,5 ali zdejšnih 0,24mg/L, je po moji presoji čist normalna meja! pa nism pjanc.
McCuk je napisal/-a:Jaz sem napihal 0,49 mg/l, tako je meni potem bilo receno da dobim 5 kazenskih tock in moram 60.000 sit kazni placat.In izpit so meni vzeli za 24 ure,
ko ga sem izkat sel, je meni en drugi policist rekel, da gre moe dejanje k sodniku.
kaj to vse skupaj pomni?
zdaj mene zanima ce bom tudi se izgubil izpit, in ce za koliko casa.
jaz nisem mladi voznik in to je prvi prikersek ki ga sem naredil.
McCuk
slobender je napisal/-a:Da ne bom odpisal nove teme. Zanima me naslednje.
Poznam osebo, ki je napihala 0.86 mg/l izdihanega zraka - torej bivših 1.72. Kak hudiča lahko pride po 24 urah normalno po izpit na policijsko postajo? Plus tega je povzročla prometno nesrečo z neregisriranim avtom in vse to pod vplivom alkota - 0.86 napihala.
Policist je sicer nekaj razlagal o sodniku za prekrške in nekje omeno 18 kazenskih (torej odvsem izpita), ampak se z izpitom normalno vozi naprej. Ji to naknadno vzamejo izpit al kak?
Tale (lahko rečemo kr pijandura) namreč vsak drug dan žere okol pol pa se vsede za volan.
Sicer je dobla kazen za nereg. avto 120k in sodnik jih menda grozi z 200k. ZAKAJ se takim ne vzame izpita.
McCuk je napisal/-a:Jaz sem napihal 0,49 mg/l, tako je meni potem bilo receno da dobim 5 kazenskih tock in moram 60.000 sit kazni placat.In izpit so meni vzeli za 24 ure,
ko ga sem izkat sel, je meni en drugi policist rekel, da gre moe dejanje k sodniku.
kaj to vse skupaj pomni?
McCuk
peaceboy je napisal/-a:McCuk je napisal/-a:Jaz sem napihal 0,49 mg/l, tako je meni potem bilo receno da dobim 5 kazenskih tock in moram 60.000 sit kazni placat.In izpit so meni vzeli za 24 ure,
kaj to vse skupaj pomni?
McCuk
Ni nijno da bo odvzem izpita, bod neke točke, pa kazen, pritožuj se kolikor lahko, predvsem zaradi začasnega odvzema če ti ga bodo dali, odvetniku pojdi, ko boš dobil prvo pošto.
McCuk je napisal/-a:sam eno vprasanje se imam.
kako dolgo pa traja da dobim svoja kazen?
zdaj ze cakam skoraj en mesec.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov