Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Če maj 04, 2006 1:01 pm

Zaradi nedajanja smernikov s strani drugih voznikov sem se že nekajkrat za las izognil trku. Kazen plačaj, pa naj ti bo to šola za naslednjič. Srečo imaš, da je kazen le 5000 SIT, osebno bi jo dvignil na najmanj 50.000.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če maj 04, 2006 1:07 pm

PureTNT je napisal/-a:Zaradi nedajanja smernikov s strani drugih voznikov sem se že nekajkrat za las izognil trku. Kazen plačaj, pa naj ti bo to šola za naslednjič. Srečo imaš, da je kazen le 5000 SIT, osebno bi jo dvignil na najmanj 50.000.

Pri hitrosti 10km/h pa daleč okrog nobenega avta. Poznam lokacijo. A si policaj, ko si tak zaj****?

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Če maj 04, 2006 1:20 pm

PureTNT je napisal/-a:Zaradi nedajanja smernikov s strani drugih voznikov sem se že nekajkrat za las izognil trku. Kazen plačaj, pa naj ti bo to šola za naslednjič. Srečo imaš, da je kazen le 5000 SIT, osebno bi jo dvignil na najmanj 50.000.

Pač eni vozniki ne dajejo smernikov, ker jim je to odveč. Najpogosteje na rondojih.

Jaz sem se na to že navadil, pa včasih mal dlje počakam, oz. sem malo bolj previden.

lp, mm

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Če maj 04, 2006 1:25 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:

Pri hitrosti 10km/h pa daleč okrog nobenega avta. Poznam lokacijo. A si policaj, ko si tak zaj****?

Ne, niti slučajno. Osebno bi ga glede na lokacijo spustil z opozorilom, saj premakniti stikalo s prstancem ni tako hud napor, da si ga zdrav fant ne bi zmogel privoščiti. Težava je v tem, da se to vedenje prenese tudi na bolj prometne ceste, sploh v mestih, kjer pa lahko smernik dobesedno pomeni razliko med lepo tekočim prometom in nesrečo.
Nasploh je neuporaba ogledal in smernikov postala prava epidemija in zato tu ne najdem razloga za pritožbo, pa čeprav mu sam glede na okoliščine kazni ne bi izdal.

Lp

red boy
Nov uporabnik

Kraj: Mozirje

Napisal/-a red boy Če maj 04, 2006 4:39 pm

Rajš povej zakaj si bil kaznovan za smernik? Kaj pa ostali papirji, homologacija, adijo tablice pa take stvari, tega pa ne upaš povedat! Kolikor jaz vem, ste se pol zmenli za 10k in vsak je bil srečen. Lahk bi pa brez tablic ostal in podobno... Jaz bi bil na tvojem mestu srečen in bi zadevo plačal.

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex Če maj 04, 2006 4:52 pm

Nič plačat, niti tolarja jim ne daj! Ni te dobil za volanom in pika! Pa boš vabljen k sodniku pa on tud pa naj tam laže če upa! Norc pa si bil da nisi v bajto pobegnil!

koki81
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a koki81 Če maj 04, 2006 4:54 pm

Nekaj glede smernikov ne! To je postala SLO 'bolezen' ej. Pa kaj je nekaterim tak tezko se stegnit prste na volanu in vklopit smernik!? :lol: sem sam tudi ze imel par primerov ko so manjkali cm da bi prislo do trka zaradi tega. :evil: Res pa je da se mi zdi noro da so se pripeljali za tabo z lucmi do tebe ko da si zagresil nekaj velikega :D
VW

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Če maj 04, 2006 5:46 pm

koki81 je napisal/-a:Nekaj glede smernikov ne! To je postala SLO 'bolezen' ej. Pa kaj je nekaterim tak tezko se stegnit prste na volanu in vklopit smernik!? :lol: sem sam tudi ze imel par primerov ko so manjkali cm da bi prislo do trka zaradi tega. :evil: Res pa je da se mi zdi noro da so se pripeljali za tabo z lucmi do tebe ko da si zagresil nekaj velikega :D

Noro že, noro, ampak za tole bi pa plačal, da bi videl :mrgreen:. Z lučmi za neuporabo smernika! Izgleda, da so nekateri policisti končno ugotovili, kaj so jim prioritete ;) .

Rajš povej zakaj si bil kaznovan za smernik? Kaj pa ostali papirji, homologacija, adijo tablice pa take stvari, tega pa ne upaš povedat! Kolikor jaz vem, ste se pol zmenli za 10k in vsak je bil srečen. Lahk bi pa brez tablic ostal in podobno... Jaz bi bil na tvojem mestu srečen in bi zadevo plačal.

Zanimivo.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Če maj 04, 2006 6:11 pm

Z lučkami pripelje za tabo tut če nisi NOBENEGA prekrška naredu. Pač kontrola... Ne vem zakaj je pol tok narobe, sej če nebi luči prižgal pa če avtor teme pred tem nebi na dvorišče slučajno zapeljal, potem tut nebi vedel da policaj želi da se ustavi a ne... :)

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Če maj 04, 2006 6:25 pm

red boy je napisal/-a:Rajš povej zakaj si bil kaznovan za smernik? Kaj pa ostali papirji, homologacija, adijo tablice pa take stvari, tega pa ne upaš povedat! Kolikor jaz vem, ste se pol zmenli za 10k in vsak je bil srečen. Lahk bi pa brez tablic ostal in podobno... Jaz bi bil na tvojem mestu srečen in bi zadevo plačal.

ja ustavila sta me zaradi smernika ne zaradi homologacije sej nista vedela ali imam papirje ali jih nimam. drgač sem pa prijavlen na lpp!

lp
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če maj 04, 2006 6:29 pm

WILLIAMSCAR je napisal/-a:
red boy je napisal/-a:Rajš povej zakaj si bil kaznovan za smernik? Kaj pa ostali papirji, homologacija, adijo tablice pa take stvari, tega pa ne upaš povedat! Kolikor jaz vem, ste se pol zmenli za 10k in vsak je bil srečen. Lahk bi pa brez tablic ostal in podobno... Jaz bi bil na tvojem mestu srečen in bi zadevo plačal.

ja ustavila sta me zaradi smernika ne zaradi homologacije sej nista vedela ali imam papirje ali jih nimam. drgač sem pa prijavlen na lpp!

lp

:clapclap :clapclap :clapclap :clapclap

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Če maj 04, 2006 6:54 pm

...Po moje je bolje z diplomacijo in nasmehom ... Če te vzame na piko potem se ti lahko bencin zagnusi... Moja taktika je poskusi na hec in sodeluj vsake toliko najdeš tudi dobrega fanta - by the way - si siguren da ne hodiš z njegovo bivšo?? L.p. M :P
kinkyllama & Yoni fun club ...

red boy
Nov uporabnik

Kraj: Mozirje

Napisal/-a red boy Če maj 04, 2006 7:44 pm

WILLIAMSCAR je napisal/-a:[ drgač sem pa prijavlen na lpp!

Ne se :vrum brez :con ! :-P

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe maj 05, 2006 7:18 am

Kot vem te pisno obvestijo kdaj prideš - tisto je dovolj za večino policajev če imate s sabo! Mene so tudi ustavil prvi dan ko sem imel zatemnjene šipe, pregled ca 20min. - smo se vse lahko zmenil, bla fer fanta.
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost