PureTNT je napisal/-a:Zaradi nedajanja smernikov s strani drugih voznikov sem se že nekajkrat za las izognil trku. Kazen plačaj, pa naj ti bo to šola za naslednjič. Srečo imaš, da je kazen le 5000 SIT, osebno bi jo dvignil na najmanj 50.000.
PureTNT je napisal/-a:Zaradi nedajanja smernikov s strani drugih voznikov sem se že nekajkrat za las izognil trku. Kazen plačaj, pa naj ti bo to šola za naslednjič. Srečo imaš, da je kazen le 5000 SIT, osebno bi jo dvignil na najmanj 50.000.
SAVINJCAN je napisal/-a:PureTNT je napisal/-a:Zaradi nedajanja smernikov s strani drugih voznikov sem se že nekajkrat za las izognil trku. Kazen plačaj, pa naj ti bo to šola za naslednjič. Srečo imaš, da je kazen le 5000 SIT, osebno bi jo dvignil na najmanj 50.000.
Pri hitrosti 10km/h pa daleč okrog nobenega avta. Poznam lokacijo. A si policaj, ko si tak zaj****?
koki81 je napisal/-a:Nekaj glede smernikov ne! To je postala SLO 'bolezen' ej. Pa kaj je nekaterim tak tezko se stegnit prste na volanu in vklopit smernik!?sem sam tudi ze imel par primerov ko so manjkali cm da bi prislo do trka zaradi tega.
Res pa je da se mi zdi noro da so se pripeljali za tabo z lucmi do tebe ko da si zagresil nekaj velikega
Rajš povej zakaj si bil kaznovan za smernik? Kaj pa ostali papirji, homologacija, adijo tablice pa take stvari, tega pa ne upaš povedat! Kolikor jaz vem, ste se pol zmenli za 10k in vsak je bil srečen. Lahk bi pa brez tablic ostal in podobno... Jaz bi bil na tvojem mestu srečen in bi zadevo plačal.
red boy je napisal/-a:Rajš povej zakaj si bil kaznovan za smernik? Kaj pa ostali papirji, homologacija, adijo tablice pa take stvari, tega pa ne upaš povedat! Kolikor jaz vem, ste se pol zmenli za 10k in vsak je bil srečen. Lahk bi pa brez tablic ostal in podobno... Jaz bi bil na tvojem mestu srečen in bi zadevo plačal.
WILLIAMSCAR je napisal/-a:red boy je napisal/-a:Rajš povej zakaj si bil kaznovan za smernik? Kaj pa ostali papirji, homologacija, adijo tablice pa take stvari, tega pa ne upaš povedat! Kolikor jaz vem, ste se pol zmenli za 10k in vsak je bil srečen. Lahk bi pa brez tablic ostal in podobno... Jaz bi bil na tvojem mestu srečen in bi zadevo plačal.
ja ustavila sta me zaradi smernika ne zaradi homologacije sej nista vedela ali imam papirje ali jih nimam. drgač sem pa prijavlen na lpp!
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost