Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Lumpi
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Lumpi Ne maj 21, 2006 5:41 pm

Dejan-V je napisal/-a:Mene pa nekaj drugega zanima. Kupil sem včeraj nov skuterček. No star je pol leta in ima 700 km prevoženih. Je registriran in nosim čelado le izpita nimam. Vem da je kazen visoka, samo me zanima kolikšna je v praksi možnost da te policaj vsavi če voziš po omejitvah lepo ???

LP
Dejan-V

Upam da te ustavi čimprej.
Takih k nimajo izpita ne rabimo na cesti.Ker je že problem s takimi k imajo izpit- delajo pizdarije po cesti...., pol se pa najde še en moron k pa sploh nima izpita???
Pa sploh poznaš CPP.

Npr-da men prletiš s stranske u avto in poškoduješ avto, zi povem, da ne verjamem da bi dočakal urgenco - Direkt Žale.
Boris

Uporabniški avatar
Cimpi
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cimpi Ne maj 21, 2006 10:29 pm

Ahaha :D LOOL.. Lumpi
Smeh ;)

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne maj 21, 2006 10:58 pm

Lumpi je napisal/-a:
Dejan-V je napisal/-a:Mene pa nekaj drugega zanima. Kupil sem včeraj nov skuterček. No star je pol leta in ima 700 km prevoženih. Je registriran in nosim čelado le izpita nimam. Vem da je kazen visoka, samo me zanima kolikšna je v praksi možnost da te policaj vsavi če voziš po omejitvah lepo ???

LP
Dejan-V

Upam da te ustavi čimprej.
Takih k nimajo izpita ne rabimo na cesti.Ker je že problem s takimi k imajo izpit- delajo pizdarije po cesti...., pol se pa najde še en moron k pa sploh nima izpita???
Pa sploh poznaš CPP.

Npr-da men prletiš s stranske u avto in poškoduješ avto, zi povem, da ne verjamem da bi dočakal urgenco - Direkt Žale.

kok si ti močan ej...uf,celi zajebani...
Slika

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Po maj 22, 2006 3:21 am

omg kake eni sekajo :lol:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Po maj 22, 2006 7:55 am

Ma sej ma prav... sem kupu skuterja (juhuhu), ga privlečem domov in mati prijavi da ga bom dal za se vozit bratu (15 let, itak nima izpita). Sem jo sam tko pogledal...

...mulec brez izpita nima kaj delat na motorju. Tako kot mulec brez izpita nima kaj delat v avtu. Tu pa se moramo strinjat!

Je pa res da je eno gonjenje bolhic po kaki zabačeni šumi, drugo pa vožnja po tapravih cestah.

Uporabniški avatar
zazi
Novinec

Kraj: inda bushezezz

Napisal/-a zazi Po maj 22, 2006 8:07 am

jst sem nekoč meu predelan motro na 70ccm pa je šov motor krepkih 90+, tehnični pregled sm naredu tko da sm odšraufu avspuh dol in dal umes podloško z manjšim fijem kot avspuh in je bogega revčka čist dušil sam tehnični je pa naredu brez problemov, kar se pa tiče kazni pa nič ne vem, plaču sem enkrat kazen sa prehitro vožno in to je blo to.
Tigra ... by Opelklinika

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Po maj 22, 2006 2:39 pm

tak kot so že napisali, brez izpita nima nihče kaj izkat na cesti! bo nekje pisalo STOP oni pa samo gase naprej... take primere sem tudi že doživel
Slika

Uporabniški avatar
Cimpi
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cimpi Ne maj 28, 2006 2:24 pm

Lol...
Ce pise tabla STOP pa gre naprej je Prizadet... To nema nobene veze z izpitom to razume otrok ki je star 5 LET! pa nea sekaj takih neumnih...
Vreji je ze ce niso na cesti taki se pa zgodi da so in eni celo lepse vozijo kot vsi ko imajo izpit... tak da ne bit vsi pametni. aja BTW: mam izpit jaz da nebo keri mislo ;)
Drugace pa ja po stanskih cestah in šumi kaki tam lahko probavajo ja..
LP

Uporabniški avatar
febo
Novinec

Kraj: bled

Napisal/-a febo Ne maj 28, 2006 3:24 pm

da ne bi odpiral nove tem e bom kr tukaj vprašal:
kaj pregledujejo na tehničnem pregledu za skuter?
cuore sportivo
Slika

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Ne maj 28, 2006 8:11 pm

če delajo luči, smerokazi,zavore in če je max. hitrost 45km/h
Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost