Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky To maj 30, 2006 10:03 pm

Moje sožalje...Probi se na lepo zment...Dj kake slike prpopi da vidmo kakšen je avto...
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr To maj 30, 2006 10:06 pm

Neyo-Neyo je napisal/-a:ja mislm kakšne mate eni tuki zdej bom jaz zato k ma sosed psa dav ograjo okol bajte :?
sj vem slovenska zakonodaja je itak u p.... :?

... ja če pustiš avto odklenjen je tudi 100% vlomilec kriv :?: ne razumi napak, sem na tvoji strani in te razumem, ampak če ni predložka ni gola..
... kdor ne dirka, naj se vozi...

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek To maj 30, 2006 10:06 pm

tudi mi smo večkrat meli probleme z psom, vendar smo vedno plačali za povzročeno škodo
,ker po zakonu odgovarja lastnik za njegovo škodo ki jo povzroči
Slika

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P To maj 30, 2006 10:07 pm

GENESIS je napisal/-a:K se psom zmeša jih je res težko ustavt, vem k je moj kure podavu sosedi, sam itaq ni blo pene smo se vse lepo zmenl in je še dons mer, tko da lepa beseda lepo mesto najde

Mel isti problem s psom, sam pol je bil pa vsaj mir s temi kurami. :twisted:

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY To maj 30, 2006 10:49 pm

DrMr je napisal/-a:
Neyo-Neyo je napisal/-a:ja mislm kakšne mate eni tuki zdej bom jaz zato k ma sosed psa dav ograjo okol bajte :?

... ja če pustiš avto odklenjen je tudi 100% vlomilec kriv :?: ne razumi napak, sem na tvoji strani in te razumem, ampak če ni predložka ni gola..

Sam kake maš ti ej! Sej on ma pravico pustit avto pred hišo, pes pa nima kaj skakat tam okol ampak mora biti po pravilih na ketni al pa v boksu!
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr To maj 30, 2006 10:59 pm

TUNING_BOY je napisal/-a:
DrMr je napisal/-a:

Sam kake maš ti ej! Sej on ma pravico pustit avto pred hišo, pes pa nima kaj skakat tam okol ampak mora biti po pravilih na ketni al pa v boksu!

.. ti sigurno živiš na Fužinama...
... kdor ne dirka, naj se vozi...

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench To maj 30, 2006 11:19 pm

Mi smo imeli isti problem, ko je sosedov pes lovil mačko in se je ta skrila pod blatnik, pa je potem pes cel blatnik in haubo pregrizel.
Vso stvar je videla stara mama in potem smo šli do soseda, on je pa plačal barvanje. Je pa njegov pes bil drugače stalno za ograjo in je bil dosti krvoločen, samo je nekako prišel ven.
Aja pa s sosedom nismo bili ravno v dobrih odnosih.
Slika

Uporabniški avatar
Matty
Nov uporabnik

Napisal/-a Matty Sr maj 31, 2006 7:05 am

stench je napisal/-a:...sosedov pes lovil mačko in se je ta skrila pod blatnik, pa je potem pes cel blatnik in haubo pregrizel.

LOL... ta pes pa je res krvolocen... 8) ta macka mu je pa res mogla neki hudga storit...

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Sr maj 31, 2006 7:24 am

DrMr je napisal/-a:
TUNING_BOY je napisal/-a:
DrMr je napisal/-a:

.. ti sigurno živiš na Fužinama...

Ne ne živim tam! Sm oddaljen od tam 100km! Vidim pa da si ful rasist!
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
Spasky
Novinec

Napisal/-a Spasky Sr maj 31, 2006 7:32 am

.. ti sigurno živiš na Fužinama...[/quote]

Ne ne živim tam! Sm oddaljen od tam 100km! Vidim pa da si ful rasist![/quote]

Od kdaj pa na Fužinama ne živijo več belci? :rofl :cry
Mitsubishi outlander
Mini Cooper S
Suzuki LTR
Ducati Diavel

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Sr maj 31, 2006 7:37 am

No sorry nism mislu tega, pa tud se ne mislim kregat, sam sm pa vidu da ma ful nekih problemov proti drugim narodom! Me zanima kam hodi na morje!
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr maj 31, 2006 7:52 am

Kako boš pa ti dokazu da ti je to sosedov pes naredu? K on lahko reče da pa ni res. In pol tle velja njegova beseda proti tvoji.

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Sr maj 31, 2006 8:00 am

ban je napisal/-a:Kako boš pa ti dokazu da ti je to sosedov pes naredu? K on lahko reče da pa ni res. In pol tle velja njegova beseda proti tvoji.

To je tud res! Mislim da še boš meu zelo velike probleme glede tega!
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr maj 31, 2006 8:31 am

Fantje, če je sosedova hiša manj kot 300m oddaljena od vaše, potem se krije škoda iz zavarovanja hiše, ki vključuje tudi škodo, ki jo naredi pes. Če pes nekoga ugrizne pred mojo hišo ali če naredi drugo škodo, potem se plača do 300k sit iz premije za zavarovanje hiše.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Sr maj 31, 2006 8:58 am

ban je napisal/-a:Kako boš pa ti dokazu da ti je to sosedov pes naredu? K on lahko reče da pa ni res. In pol tle velja njegova beseda proti tvoji.

Videl je njegov oče, mama, videl je tudi sam in pa še nekaj prijateljev, ki so bili pri njemu. 8 prič, sam noben si ni upal vn, ker je pes zgledal dost razdražen... :EE
Pač zmislš si :)

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Sr maj 31, 2006 10:16 am

jaooo zdej sm gledu avto blatnik je totalno uničen 100 posto bo treba barvat tako kot še pokrov motorja verjetno tudi zadnji levi bok pa leva vrata :cry:
soseda še ni domov pride pol okol 4h in se bomo use zmenil kako pa kaj (upam)
hiše nima zavarovane tako kot jaz nimam kaska :?
bom posliku zadevo k dobim digitalca nazaj pol popovdne enkrat pa prlimam fotke gor

LP
n33yo :roll:
....

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr maj 31, 2006 10:40 am

W|zz je napisal/-a:Videl je njegov oče, mama, videl je tudi sam in pa še nekaj prijateljev, ki so bili pri njemu. 8 prič, sam noben si ni upal vn, ker je pes zgledal dost razdražen... :EE
Pač zmislš si :)

Sosed je bil pa doma z ženo, pa vsi trije otroc so bli pr njem z vsemi šestimi vnuki in so se vsi medtem lepo igral z psom ki je pasme pinč. :EE
Mene se že ne bi dal tko hitr nategnt, še posebej če s sosedom nisi v najboljših odnosih
:)

Uporabniški avatar
ITAL-JET
Nov uporabnik

Napisal/-a ITAL-JET Sr maj 31, 2006 11:17 am

Neyo-Neyo sožalje to so res neljubi dogodki , ki pa se na žalost zgodijo.
Lahko pa se tudi ti pozanimaš na zavarovalnicah , ki zavarujejo pse mislim da se zavarovanja začnejo nekje pri 20.000 sit in naprej , odvisno katere pasme je ker nekaterih sploh ne zavarujejo (ker so nevarni). Če se pač ne bo dalo zmenit bi se jst probal zment tako da naj zavaruje vsaj psa posebej če že nima zavarovane hiše, ker ga bo prišlo cenej kot pa lakiranje avta.
Lp

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Sr maj 31, 2006 11:39 am

DrMr je napisal/-a:... najprej sorry, kaj za ograje okrog hiše ste že kaj slišali ;) , tudi če ima zavarovano hišo in s tem psa, večina zavarovanj zajema incidente na zavarovanem območju, pes pa ni bil na tem obročju,...ne bodi prehiter, kaj pa če ti je pes poskakal avto na sosedovem dvorišču :?: psa pa tudi razumem in mu osebno nič ne očitam :P ... da skrajšam, krivda je deljena, tudi po sodni poti, sosed lahko dobi sodnika za prekrške, ti pa kritje svojih stroškov zaradi povoda in napeljevanja k skakanju...

Krivda ni deljena in sosed bo, če mu krivdo lahko dokaže, tudi sam moral plačat vso nastalo škodo.

Lp
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov