Neyo-Neyo je napisal/-a:ja mislm kakšne mate eni tuki zdej bom jaz zato k ma sosed psa dav ograjo okol bajte![]()
sj vem slovenska zakonodaja je itak u p....
DrMr je napisal/-a:Neyo-Neyo je napisal/-a:ja mislm kakšne mate eni tuki zdej bom jaz zato k ma sosed psa dav ograjo okol bajte![]()
... ja če pustiš avto odklenjen je tudi 100% vlomilec krivne razumi napak, sem na tvoji strani in te razumem, ampak če ni predložka ni gola..
TUNING_BOY je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:Neyo-Neyo je napisal/-a:ja mislm kakšne mate eni tuki zdej bom jaz zato k ma sosed psa dav ograjo okol bajte![]()
... ja če pustiš avto odklenjen je tudi 100% vlomilec krivne razumi napak, sem na tvoji strani in te razumem, ampak če ni predložka ni gola..
Sam kake maš ti ej! Sej on ma pravico pustit avto pred hišo, pes pa nima kaj skakat tam okol ampak mora biti po pravilih na ketni al pa v boksu!
DrMr je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:Neyo-Neyo je napisal/-a:ja mislm kakšne mate eni tuki zdej bom jaz zato k ma sosed psa dav ograjo okol bajte![]()
Sam kake maš ti ej! Sej on ma pravico pustit avto pred hišo, pes pa nima kaj skakat tam okol ampak mora biti po pravilih na ketni al pa v boksu!
.. ti sigurno živiš na Fužinama...
ban je napisal/-a:Kako boš pa ti dokazu da ti je to sosedov pes naredu? K on lahko reče da pa ni res. In pol tle velja njegova beseda proti tvoji.
W|zz je napisal/-a:Videl je njegov oče, mama, videl je tudi sam in pa še nekaj prijateljev, ki so bili pri njemu. 8 prič, sam noben si ni upal vn, ker je pes zgledal dost razdražen...![]()
Pač zmislš si
DrMr je napisal/-a:... najprej sorry, kaj za ograje okrog hiše ste že kaj slišali, tudi če ima zavarovano hišo in s tem psa, večina zavarovanj zajema incidente na zavarovanem območju, pes pa ni bil na tem obročju,...ne bodi prehiter, kaj pa če ti je pes poskakal avto na sosedovem dvorišču
psa pa tudi razumem in mu osebno nič ne očitam :P ... da skrajšam, krivda je deljena, tudi po sodni poti, sosed lahko dobi sodnika za prekrške, ti pa kritje svojih stroškov zaradi povoda in napeljevanja k skakanju...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov