Mate je napisal/-a:Mislim da pod sistem "videno - kupljeno" ne spadajo take skrite napake. Poskusi se obrniti na zvezo potrošnikov Slovenije pa tam povprašaj. Boš dobil pe najbolj točne informacije.
sandi.lukan je napisal/-a:Lep pozdrav!
Na kar pa me prejšna lastnica ni opozorila in mi je kasneje po tel. pogovoru tudi priznala, da je avto sicer bil karamboliran, vendar, da je ona kupila že popravljenega!
sandi.lukan je napisal/-a:Lep pozdrav!
Pred dobrim letom sem kupil avtomobil Opel Corsa, novejšega letnika, kateri naj bi veljal za varnejši avto v svojem razredu!
Kasneje pa se je izkazalo, da je bil avto poškodovan. Na kar pa me prejšna lastnica ni opozorila in mi je kasneje po tel. pogovoru tudi priznala, da je avto sicer bil karamboliran, vendar, da je ona kupila že popravljenega!
Sedaj, ko pa so mi avto popraskali in sem ga dal popravit na OPLOV servis, se je izkazalo, da je avto zelo nevaren za vožnjo. Ima namreč poškodovano volansko gred in se volan premika tudi za dva cm, gor, dol.
Serviser je nato priklopil avto na računalnik, ki pa ne zazna airbagov niti ne zategovalnika pasov.
Avto je tudi slabo naravnan, saj je na levi strani prekratek.
Skratka kupil sem mačka v žaklju.
Sedaj pa me zanima, ali sem upravičen do kakšne odškodnine oz. ali je možno, da avto vrnem prejšni lastnici?
nebivedu je napisal/-a:Moje mnenje je tako. Veš, da je avto slabo popravljen. NA naslednji registraciji ga daj kasko zavarovat in potem naj se ti kolega zaleti v stebriček za prvimi vrati. Delajta to na parkirišču, kjer v tvojem avtu ne bo nobenega. Avto bo ocenjen kot totalka in tako boš zanj največ dobil, ostalo pa prodaj po delih.
Ker avto NI tehnično brezhiben, bodi tok moža, da avta ne boš naprej prodajal, ker s tem dejanjem ogrožaš vse nas, ko ne vemo kdaj bo v temu avtu recimo odpovedal volan in bo ta avto priletel v nekoga, ki ne bo nič kriv.
...ja samo to je lahko aktualno samo en določen čas - pol ne bi mogel dokazat,i da je njeno masloRjuhar je napisal/-a:lestnica je vedela, vsaj tako je napisano. Tisto natolcevanje, da je kupec dolzan avto strokovno pregledat je pa naravnost smesno. Ce ti vprasas prodajalca, kaksna je zgodovina avta in se ti on nemarno namerno zlaze z namenom, da te zavede v nakup avta, potem je kazensko in odskodninsko odgovoren za to.
Bor je napisal/-a:Drager je napisal/-a:Kar je je. Avto si kupil in zdaj ga imaš. Imel sem podobno situacijo in sem dosti premlel okoli tega in verjemi mi, po toči zvoniti je prepozno.
Avto popravi in se vozi dalje, ali pa ga takega kot je prodaj in poskusi nategniti še ti koga.L.P.
Drager
Upam da tebe.
Drager je napisal/-a:Kar je je. Avto si kupil in zdaj ga imaš. Imel sem podobno situacijo in sem dosti premlel okoli tega in verjemi mi, po toči zvoniti je prepozno.
Avto popravi in se vozi dalje, ali pa ga takega kot je prodaj in poskusi nategniti še ti koga.
L.P.
Drager
Bor je napisal/-a:Drager je napisal/-a:Kar je je. Avto si kupil in zdaj ga imaš. Imel sem podobno situacijo in sem dosti premlel okoli tega in verjemi mi, po toči zvoniti je prepozno.
Avto popravi in se vozi dalje, ali pa ga takega kot je prodaj in poskusi nategniti še ti koga.L.P.
Drager
Upam da tebe.
Drager je napisal/-a:Kar je je. Avto si kupil in zdaj ga imaš. Imel sem podobno situacijo in sem dosti premlel okoli tega in verjemi mi, po toči zvoniti je prepozno.
Drager
Drager je napisal/-a:Drager je napisal/-a: poskusi nategniti še ti koga.L.P.
Drager
Lej tako se dela in konec.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov