Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
LUCKY LUKE
Novinec

Kraj: notranjska

Napisal/-a LUCKY LUKE Pe jun 23, 2006 12:27 pm

udri miču po glaviču...če ne zadostuje....pol pa zavorno olje poliješ mal po avtu..se bo mal oluščil :P :P

Uporabniški avatar
Bosko001
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a Bosko001 Pe jun 23, 2006 1:27 pm

Če je on sklenu svoje zavarovanje in ti le noče poslat fotokopije imaš mažnost! Če poznaš kakšnega zav agenta ga prosi, če ti lahko malo poklicari po zavarovalnicah. On bo že vedu kam in kako!!! Rabu bo pa ime in priimek novega lastnika, reg. številko avta in pa morda še št. šasije. Tako sem si jaz dobil fotokopijo kupčeve police, da sem lahko prekinu svojo. Pa srečno, ker imaš res pacientov po svetu!!

L.p.
Slika

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Pe jun 23, 2006 1:51 pm

Kaj pa, ko bi preizkusil najbolj preprosto metodo? Pokliči mulčeve starše ter jim razloži situacijo. Pogosto ti najbolj zaleže.

Lp

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Pe jun 23, 2006 3:39 pm

Bom merkal rumeno ibizo na Ptuju. :P

P.S.: Pa prosim ne začenjat z izjavami 'ptujčani pač'.

Uporabniški avatar
edy1
Novinec

Napisal/-a edy1 So jun 24, 2006 8:55 pm

ShowDown je napisal/-a:Bom merkal rumeno ibizo na Ptuju. :P

TNX !

Avto je legalno njegov, saj sem mu v dobri veri ob prodaji poslal tudi vse papirje on bi pa preprosto kot pošten državljan lahko poslal kopijo zavarovalne police, jst bi dobil razliko v kešu in oba bi bla hepi.
Sam ne, se mora najdt i****, k ti v nekaj sekundah zamori dan al pa clo teden.

Pa tud to da bi šou gor sm razmišlu, sam kaj bi blo pa pol. recimo pridem gor, pa mulec mal pojezika, men se odpul, ga prtegnem in evo ti ta plave, sodnik za prekrške in na koncu on mene toži. Full fer.
*******DE-design********
tuning team

AS_
Novinec

Kraj: Vas na Gorenjskem:)

Napisal/-a AS_ So jun 24, 2006 10:33 pm

edy1 je napisal/-a:

TNX !

Avto je legalno njegov, saj sem mu v dobri veri ob prodaji poslal tudi vse papirje on bi pa preprosto kot pošten državljan lahko poslal kopijo zavarovalne police, jst bi dobil razliko v kešu in oba bi bla hepi.

Pa tud to da bi šou gor sm razmišlu, sam kaj bi blo pa pol. recimo pridem gor, pa mulec mal pojezika, men se odpul, ga prtegnem in evo ti ta plave, sodnik za prekrške in na koncu on mene toži. Full fer.

sej zato mas pa gorile s sabo, let them do the dirty work :D
GTi rocks?!

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 So jun 24, 2006 10:34 pm

huh zanimiva stvar a imas ime in priimek tega tipa ce imas dobi hisni telefon pa probaj pri starsih mogoce so kaj bol pametni ce ne pa dol pa na samo pa ga zbutat malo pol te pa naj tozi :P sem ti jaz prica da si bil pri meni celi dan :mrgreen: upam da bos reso zadevo :oops:

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Ne jun 25, 2006 9:58 am

maniaxxx je napisal/-a:Ptujčani pač :roll:

jp imajo neko posebno logiko, drži....
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Ne jun 25, 2006 10:21 am

Tisti ki ne živite tu, že poznate folk ja.... :roll:
R!

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Ne jun 25, 2006 10:29 am

Poznam jih še preveč :roll:

Uporabniški avatar
zan333
Nov uporabnik

Napisal/-a zan333 Ne jun 25, 2006 11:11 am

bi še jst dodal neki na to temo. sem imel isti primer, avto prodal, papirje poslal in na koncu kopije zavarovanja od novega lastnika ni !!! in kaj sem naredu? enostavno šel na vse zavarovalnice ki obstajajo s papirji, kateri so dokazoval prodajo avta novemu lastniku in so po računlaniku iskali, ali je avto registriran na novega lastnika. na koncu smo našli novo zavar. polico in sem dobu kopijo in stvar je bila urejena!!!

predlagam ti isto, sej imaš kar se zavarovalnic tiče možnosti TRIGLAV, GENERALI, TILIA, MARIBOR, ADRIATIC!!!

moj primer je bil s CIGANI, tak da je kaj druga blo nesmiselno!!!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Sr jun 28, 2006 10:10 pm

edy1 je napisal/-a:

TNX !

Ma take probleme sem tudi sam imel samo po nekem določenem času cca 1 mescu ti pa vrne nazaj kopijo(tako je bilo pri meni). Ti probaj dobit kakšne podatke saj imaš njegov naslov na kupoprodajni pogodbi in poklič info. za telefon in ga poklič da rabš polico njegoivo lahko da ne ve da mora poslat novo kopijo tebi.....drugač pa obisk pri njemu nebi škodilo, ker to je zadnja rešitev, pravni sistem glede tega je oguljen in ne boš nič pridobil(sam sem šel prek tega sistema a zaman krivda gre tebi ker bi moral na isti dan vse opravt prej ne dat tako mi je svetovala ena)........

Vse druge pa opozarjam da naj ne dajajo takih dokumentov naprej(prometno dajte a pri zav.polici bodite previdni-kupončke stran). Treba je narest vse v enem dnevu meni je ratalo tako pa čeprav je bil kupec cca 100 km odaljen od mene pa tu 150 km.
Srečno.

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Sr jun 28, 2006 10:12 pm

zan333 je napisal/-a:bi še jst dodal neki na to temo. sem imel isti primer, avto prodal, papirje poslal in na koncu kopije zavarovanja od novega lastnika ni !!! in kaj sem naredu? enostavno šel na vse zavarovalnice ki obstajajo s papirji, kateri so dokazoval prodajo avta novemu lastniku in so po računlaniku iskali, ali je avto registriran na novega lastnika. na koncu smo našli novo zavar. polico in sem dobu kopijo in stvar je bila urejena!!!

predlagam ti isto, sej imaš kar se zavarovalnic tiče možnosti TRIGLAV, GENERALI, TILIA, MARIBOR, ADRIATIC!!!

moj primer je bil s CIGANI, tak da je kaj druga blo nesmiselno!!!

To je tud ena varijanta.
lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr jun 28, 2006 10:41 pm

Templar je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:Ptujčani pač :roll:

jp imajo neko posebno logiko, drži....

hm, mene pa to zelo zanima, kakšno logiko imajo, saj nimam nič proti, sam tako me zanima :P itak imamo savinčani tudi eno posebno logiko :evil:

Uporabniški avatar
Tommo
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tommo Če jun 29, 2006 8:55 pm

@ edy1

Glej jaz sem imel isti problem kot ga imaš sedaj ti ko sem prodal prejšnji avto, ampak še sreča da je prjatu policaj in mi je reku da naj to prijavim na policiji, da mi pač novi lastnik noče vrnit zavarovalne police. In šel sem na policijo, povedal vse kaj in kako.........in čez teden dni sem imel zavarovalno polico oziroma kupončke doma.

Tko da jaz ti svetujem da se obrneš na policijo.

ninklja
Nov uporabnik

Napisal/-a ninklja Če jun 29, 2006 10:56 pm

kako pa je ime temu tipu?

(sem s ptuja)

alex1
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a alex1 Pe jun 30, 2006 6:30 am

Tommo je napisal/-a:@ edy1

Glej jaz sem imel isti problem kot ga imaš sedaj ti ko sem prodal prejšnji avto, ampak še sreča da je prjatu policaj in mi je reku da naj to prijavim na policiji, da mi pač novi lastnik noče vrnit zavarovalne police. In šel sem na policijo, povedal vse kaj in kako.........in čez teden dni sem imel zavarovalno polico oziroma kupončke doma.

Tko da jaz ti svetujem da se obrneš na policijo.

Točno to lahko narediš po uradni poti. Vendar ga policaji samo opomnijo. Žal je ta naš sistem zelo mimo. Jaz sem rešil na način, da sem se oglasil pri starših in zagrozil z policijo in še kaj... V mojem primeru (hvala bogu) je užgalo. Drugače pa če ni zavaroval, se lahko do izteka zav. vozi na tvojo polico in ti naredi določeno škodo.
Pa še to dajte se nehat že enkrat kregat o neki določeni logiki na regijah!!!
lp Alex

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Pe jun 30, 2006 3:14 pm

Zavarovalna polica je v 2 izvodih, kopija je tudi na zavarovalnici. Greš na zavarovalnico in poveš da si izgubil polico in naj ti dajo kopijo in enostavno prekineš zavarovanje. Sicer pa, jaz bi šel na policijo ali pa kar osebno do njega. Kar ti je po pravilih dolžan dat ti mora dat pa pika.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost