ShowDown je napisal/-a:Bom merkal rumeno ibizo na Ptuju. :P
P.S.: Pa prosim ne začenjat z izjavami 'ptujčani pač'.
edy1 je napisal/-a:ShowDown je napisal/-a:Bom merkal rumeno ibizo na Ptuju. :P
TNX !
Avto je legalno njegov, saj sem mu v dobri veri ob prodaji poslal tudi vse papirje on bi pa preprosto kot pošten državljan lahko poslal kopijo zavarovalne police, jst bi dobil razliko v kešu in oba bi bla hepi.
Sam ne, se mora najdt i****, k ti v nekaj sekundah zamori dan al pa clo teden.
Pa tud to da bi šou gor sm razmišlu, sam kaj bi blo pa pol. recimo pridem gor, pa mulec mal pojezika, men se odpul, ga prtegnem in evo ti ta plave, sodnik za prekrške in na koncu on mene toži. Full fer.
edy1 je napisal/-a:ShowDown je napisal/-a:Bom merkal rumeno ibizo na Ptuju. :P
TNX !
Avto je legalno njegov, saj sem mu v dobri veri ob prodaji poslal tudi vse papirje on bi pa preprosto kot pošten državljan lahko poslal kopijo zavarovalne police, jst bi dobil razliko v kešu in oba bi bla hepi.
Sam ne, se mora najdt i****, k ti v nekaj sekundah zamori dan al pa clo teden.
Pa tud to da bi šou gor sm razmišlu, sam kaj bi blo pa pol. recimo pridem gor, pa mulec mal pojezika, men se odpul, ga prtegnem in evo ti ta plave, sodnik za prekrške in na koncu on mene toži. Full fer.
zan333 je napisal/-a:bi še jst dodal neki na to temo. sem imel isti primer, avto prodal, papirje poslal in na koncu kopije zavarovanja od novega lastnika ni !!! in kaj sem naredu? enostavno šel na vse zavarovalnice ki obstajajo s papirji, kateri so dokazoval prodajo avta novemu lastniku in so po računlaniku iskali, ali je avto registriran na novega lastnika. na koncu smo našli novo zavar. polico in sem dobu kopijo in stvar je bila urejena!!!
predlagam ti isto, sej imaš kar se zavarovalnic tiče možnosti TRIGLAV, GENERALI, TILIA, MARIBOR, ADRIATIC!!!
moj primer je bil s CIGANI, tak da je kaj druga blo nesmiselno!!!
Tommo je napisal/-a:@ edy1
Glej jaz sem imel isti problem kot ga imaš sedaj ti ko sem prodal prejšnji avto, ampak še sreča da je prjatu policaj in mi je reku da naj to prijavim na policiji, da mi pač novi lastnik noče vrnit zavarovalne police. In šel sem na policijo, povedal vse kaj in kako.........in čez teden dni sem imel zavarovalno polico oziroma kupončke doma.
Tko da jaz ti svetujem da se obrneš na policijo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost