tisto z avtom, čigav je (ati, mami...), če se na sliki lepo vidi obraz voznika si pečen, mobiteli, pas in druge zadeve nimajo veze s prekoračeno hitrostjo.
bol počas, ne zaradi policajev, pač pa zase in za druge!!!
PureTNT je napisal/-a: saj so še vedno postavljene za vozila izpred 30 let (in če kdo misli, da pretiravam, naj pelje dva podobno močna avtomobila, enega iz leta 1980 in enega današnjega). Lp
PureTNT je napisal/-a:Prav to je tudi narobe, zakaj moram ob suhem cestišču upoštevati omejitve, nastavljene za najslabši možen scenarij. Veleumno.
Black Jack je napisal/-a:Nobenih pritožb, nč jamranja, pa čivkanja pa spraševat kaj naredit...plači svojo tumarijo, kaj se pa stotko voziš po naseljih...prokleti bedaki...takim bi js vpričo njega avto z valarjem povozu...tudi tebi....
Speedfighter je napisal/-a:Men je pa ravno to povsem logično. Omejitve so prilagojene preventivno da preprečijo nepotrebne situacije v katerihkoli razmerah in tako je tudi prav. Bistvo cestnega transporta je da se najbolj enostavno in varno pripelješ iz točke A v točko B - predpisi namreč ne ločijo kateri avto ti voziš, za kako sposobnega na cesti se imaš in kako zelo si željan dokazovanja le-tega tam kjer temu ni mesto.
Vem da se bo zdej oglasil marsikdo, ki bo trdil da je to brezveze pa da se da hitrej na določenih delih it pa da jih omejitve ovirajo ker so oni sposobni hitrejš vozit varno...ampak ponavljam, ceste so za transport od točke A do točke B, za željne hitrejše vožnje so pa mobikrogi ipd...lahko pa seveda tud na cestah uživate v tiščanjih prek vseh omejitev, samo ne se potem pritoževat nad posledicami in sankcijami, ki sledijo (radarji, kazni, da ne omenim kaj hujšega...) -vse je na svojem mestu z namenom
zan333 je napisal/-a:seat svaka čast.
se vprašam, a je folk ko je v avtošolo hodu, tud šele v naselju spusto gas pa ko je palo na 50 km/h je tolko držal. NE, takrat si mel že pod 50!!!ZAKAJ FOLK VE VSE SVOJE PRAVICE, DOLŽNOSTI PA NE POZNA?!?
Iz vsega tega ti želim povedati da če bi imeu ob tabli 50 že notr 50 te ne bi dobili na radar...in te teme sploh ne bi bilo....sm ti pa že napisu
Odločbo o prekršku boš dobiu domov po cca 4 mesecih in tam notri ti bo do pike natančno pisalo kaj se bo zgodilo z usodo tvojega prekrška..lepo doma čaki na papirje...
kiderich je napisal/-a:Iz vsega tega ti želim povedati da če bi imeu ob tabli 50 že notr 50 te ne bi dobili na radar...in te teme sploh ne bi bilo....sm ti pa že napisu
Jaz ti pa že nekaj časa skušam dopovedat, da mi ni treba in tudi drugim ne, tega govorit, ker nam je vsem jasno. In ker se je to zgodilo, kar se je, je pač ta tema in ti sti "če" ne obstaja. Najbolj pa mi gre na živce, ker sem siguren, da se vsak od vas, ki pljuvate po meni, vozi več kot 50 in tudi pri tabli nimate 50 oz. manj, samo dobili vas niso, če pa vas so, pa ste plačali tistih par jurjev in bili tiho, zdaj pa ko tu nekdo vprašuje, pa se vsi spravite na njega. Edino uporabno kar si napisal v vseh svojih postih v tej temi je to:Odločbo o prekršku boš dobiu domov po cca 4 mesecih in tam notri ti bo do pike natančno pisalo kaj se bo zgodilo z usodo tvojega prekrška..lepo doma čaki na papirje...
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov