Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
dEjaN_
Novinec

Kraj: dolenjska

Napisal/-a dEjaN_ Sr avg 09, 2006 8:28 pm

iz lastnih izkušenj vem, da tak motor ni ne vem kolk stabilen da bi bil za na avtocesto. ok, mogoče je ta omenjeni drugačen...sam res, kot so že nekateri povedal, na avtocesti ni zajebancije, tam so hitrosti velike in zato totalno neprimerne za atv. Lp

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Sr avg 09, 2006 8:34 pm

esem je napisal/-a:
TommyGun je napisal/-a:
esem je napisal/-a:
2bad4U je napisal/-a:Lahko!

Asprex: odstavni pas?

na mostu ali v tunelu: če vozi kdo pred tabo, ga ne vidiš, ker je majhen in nizek, ta pred tabo zadnji trenutek zavije, ti bi tudi, pša te nekdo dohiteva/prehiteva, prostora za zaviranje imaš premalo, kaj boš naredil? Ponovil Ledenik, na primer? Ne ga srat po avtocesti, fantje! Tam so hitrosti ubijalske

če se vozi po omejitvah (130km/h) se nima kaj zgodit,če naletiš na vozilo z hitrostjo 80km/h.

Malo pazi na svoje besede, ker ti bo kdo verjel (in kaj povzročil). Če ATV vozi par kilometrov po odstavnem pasu, lahko vozi tudi 20, ni problema. Je pa že sam precej smerno nestabilen pri 80, kolikor vem. Na naših avtocestah - glede na gostoto prometa, vozniške navade (npr. varnostna razdalja, skakanje na levo in izsiljevanje) in znanje - bi bila vsaka vožnja z ATV-jem po mostovih, tunelih dobesedno kriminalno dejanje. Tudi tvoja razlika v hitrosti, ki bi v realnosti lahko bila tudi precej večja, ni zanemarljiva. To ni mesto s hitrostmi okoli 40-50, ko je časa za reagiranje več, če pa je kriza, zaviraš in se pač v skrajni sili zaletiš z 20 km/h v parkiran avto, pa je. Še enkrat, avtocesta ni za igrače in otroke, zato bolj pazi na besede in ne spodbujaj neumnosti.

teoretično sem govoril.
in nisem omenil atv-ja niti v enem stavku.

Bucko99
Stalni uporabnik

Kraj: Around Ljubljana

Napisal/-a Bucko99 Sr avg 09, 2006 9:49 pm

Atv in avtocesta sta nujno zlo... sicer pa po mojih izkusnjah s hitrostjo 90-110 km/h (po stevcu) nekako ne oviramo prometa... :D

Sicer pa ATV-jevci vabljeni na http://www.offroad.wbc.si/ ali pa na www.atv.si/forum , kjer boste dobili dosti koristnih informacij o ATV-jih (ni da ni) :D !
Vabljeni!

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Sr avg 09, 2006 11:11 pm

Upam, da se res ksn nau pojavu z ATV na AC :roll: :roll:
There is no time...

Uporabniški avatar
_Pancho_
Novinec

Kraj: OBALA

Napisal/-a _Pancho_ Sr avg 09, 2006 11:43 pm

Zakaj pa si želiš z atv-jem na avtocesto?
Včasih vozim hitro, včasih pa počas

Bucko99
Stalni uporabnik

Kraj: Around Ljubljana

Napisal/-a Bucko99 Če avg 10, 2006 7:20 am

Vrjem mi d si z ATV-jem nihce ne zeli na AC, vendar včasih pač tako nanese... kot sm že napisal->nujno zlo :D

Uporabniški avatar
_Pancho_
Novinec

Kraj: OBALA

Napisal/-a _Pancho_ Če avg 10, 2006 8:17 am

Ni mi jasno kakšno je to nujno zlo, da moraš rinit na AC, če pa že imaš željo iti na kakšen drugi konec Slovenije, bi si pa skoraj lahko omislil prikolico. Za moje pojme je pač namen atv-ja uživancja na kakšnih hribovskih makadam cestah in podobnih poteh.
Včasih vozim hitro, včasih pa počas

lucky009
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lucky009 Če avg 10, 2006 9:03 am

ja kr poslušte BB99 on že ve kako je to k zamujaš pol pa ni druga al pa pač ni druge ceste kot avtocesta, drgač pa men že v avtu rata dolgcajt na avtocesti kaj bi mi šele na atv, drgač nej bi bli pa vsi atv blokirani na 85 km/h zaradi varnosti :) ni pa kaznivo

Uporabniški avatar
edy1
Novinec

Napisal/-a edy1 Če avg 10, 2006 5:44 pm

Ja, pa na ljubljanski obvoznici tud en model tišči ATV-ja. Če mu paše pa nej... :?
*******DE-design********
tuning team
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov