stealth je napisal/-a:Ko sem mel jaz ta problem se ni dalo kar odjavit, ker je mel kupec tut moje registrske. Te pa morš vrnit če avto odjaviš iz prometa. Policije tut ne bi klical, ker če ma pogodbo boš mela probleme na koncu ti zaradi krive odvadbe.
nebivedu je napisal/-a:Jaz bi na tvojem mestu poklical policijo in jim rekel, da so ti ukradli avto. Poveš točno, kdo ga je ukradel(ime in naslov mulca imaš), pa naj ti avto dostavijo nazaj.
Ta mulc bo moral dokazat, da avta ni ukradel, torej mora pokazat pogodbo o nakupu. To pa je tvoj dokaz, da ti mora predat prometno, da ti lahko odjaviš avto in potem nimaš nobenih problemov več. Če pa nima pogodbe, bo pa moral pač tebi nazaj dat avto, pa naj se potem sam obriše pod nosom za denar, ki ga je dal zanj.
Mislim da je celo kazen, če v 15ih dneh ne sporoči tega, da je avto sedaj njegov.
V vsakem primeru pa ti lahko avto odjaviš iz prometa. Greš na občino in tam poveš da si prodala avto, pogodbo z firmo v katero si dala avto imaš(upam) in s to pogodbo odjaviš avto - za prometno pač poveš, da je nimaš, ker ti je novi lastnik noče dati.
Na zavarovalnici pa mislim da tudi lahko zavarovanje prekineš kadarkoli.
nebivedu je napisal/-a:stealth je napisal/-a:Ko sem mel jaz ta problem se ni dalo kar odjavit, ker je mel kupec tut moje registrske. Te pa morš vrnit če avto odjaviš iz prometa. Policije tut ne bi klical, ker če ma pogodbo boš mela probleme na koncu ti zaradi krive odvadbe.
Tablce niso več pisane na lastnika avta, ampak na avto sam, tako da tablice lahko ostanejo kupcu in tako ni več problemov s tablicami.
nebivedu je napisal/-a:stealth je napisal/-a:Ko sem mel jaz ta problem se ni dalo kar odjavit, ker je mel kupec tut moje registrske. Te pa morš vrnit če avto odjaviš iz prometa. Policije tut ne bi klical, ker če ma pogodbo boš mela probleme na koncu ti zaradi krive odvadbe.
Tablce niso več pisane na lastnika avta, ampak na avto sam, tako da tablice lahko ostanejo kupcu in tako ni več problemov s tablicami.
edy1 je napisal/-a:[Evo fantje... tle mate še en dokaz da določeni nimate pojma o čem pišete !!!
stealth je napisal/-a:Taria: če ti je pa svetovala da greš ponoč po tablice bi jo pa js vprašu če ti da to na papir! Očitno so na Triglavu res tapravi šerifi. Jaz sem imel ISTI problem 3 mesece nazaj, pa sem šel na Adriatic in sem uspel vse urediti, tako da sem lahko prenesel bonus in dobil nazaj zavarovanje. Zdaj če so men to naredil, potem res ne vem vzroka zakaj ti nočjo vrnit zavarovanja.Jaz bi šel na tvojem mestu do kakega šefa na zavarovalnici al pa do kakega agenta če ga poznaš.edy1 je napisal/-a:[Evo fantje... tle mate še en dokaz da določeni nimate pojma o čem pišete !!!
P.S. Jaz ne vem kaj se usajaš...če nimaš nč pametnega za povedat se raj izogibi takim izjavam.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov