FreaK_22 je napisal/-a:FastRider je napisal/-a:zakaj sta mu dala pa kresnicko ce sta ga z avtom domu pelala
glej to sem zvedo od njega iz prve roke,zdaj če je res ,težko bolj verjamem,ker če si pešec in hodiš po pločniku nisi udeleleženec v prometu in nikakor (vsaj jaz mislim)nemoreš dobiti 150.000 globeza kresničko pa nimam pojma zakaj so mu nabili okoli vrata če so ga tak v avto pobasali...
phoebus je napisal/-a:Ah ne vem od kje pobirate to...al pa podrkavate polcaje ko ste pijani- eno ulico od doma imam PP, na pol poti od doma do PP je burekarna. In vedno ko sem pijan ko marija grem peš tko da me noge komaj nosijo (seveda po pločniku) in grem mimo PP, skoraj vedno kdo šeta okoli, pa na burek, tam tudi pogosto polcaji, pa mi ni še nikol noben nič reku.
Pa ko rečem pijan ko marija, mislim to dobesedno...da se še kavsa nebi spomnu
mogoče to, da lahko prećkaš železniško progo samo na označenih prehodihoz uporabiš podhod?LAX je napisal/-a:danes sem šel na zjutraj na faks. do trole imam kakšnih 100 metrov, vendar moram prečkati železnico, kjer ni nobene ceste, skratka se pravi ni nobenega označenega prehoda. ravno ko sm bil na pol poti čez tire, se je pripeljal policijski avto.
Policistka je rekla da za to dobim 40€ kazni.
Moje vprašanje je, če se železnica obravnava isto kot cesta, ker na tem delu je približno 2km ravn del proge, prehoda čez progo pa ni v radiju 100m.
Ker se mi je mudilo na faks, sem dobil položnico in podpisal zapisnik(plačilni nalog?)
Na nalogu mi piše da sem kršil 95 člen 9 odstavek, kjer pa piše samo to:
Z globo 40 eurov se kaznuje za prekršek pešec, ki ravna v nasprotju s prvim, drugim, tretjim, četrtim, šestim, sedmim ali osmim odstavkom tega člena.
Ko sem prebrav vse ostale odstavke mi še zdaj ni jasno, kakšno kršitev sem naredil.
Če mogoče kdo ve naj mi razjasni. Ne gre se mi namreč za to da ne bi hotel plačati, temveč enostavno ne vem kaj sem storil narobe.
FreaK_22 je napisal/-a:FastRider je napisal/-a:zakaj sta mu dala pa kresnicko ce sta ga z avtom domu pelala
glej to sem zvedo od njega iz prve roke,zdaj če je res ,težko bolj verjamem,ker če si pešec in hodiš po pločniku nisi udeleleženec v prometu in nikakor (vsaj jaz mislim)nemoreš dobiti 150.000 globeza kresničko pa nimam pojma zakaj so mu nabili okoli vrata če so ga tak v avto pobasali...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost