Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
-SPIDY-
Nov uporabnik

Napisal/-a -SPIDY- So nov 25, 2006 12:37 pm

mene pa 4 frende so ta modri ustavli in popisali, ko smo šli peš iz bifeja v apartma (v kranjski gori). Sicer pihat nista dala, sta pa pobrala podatke pa mal smo podebatiral potem pa odšli vsak po svoje. :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man So nov 25, 2006 2:34 pm

FreaK_22 je napisal/-a:
FastRider je napisal/-a:zakaj sta mu dala pa kresnicko ce sta ga z avtom domu pelala :ue

glej to sem zvedo od njega iz prve roke,zdaj če je res ,težko bolj verjamem,ker če si pešec in hodiš po pločniku nisi udeleleženec v prometu in nikakor (vsaj jaz mislim)nemoreš dobiti 150.000 globe :? za kresničko pa nimam pojma zakaj so mu nabili okoli vrata če so ga tak v avto pobasali...

za kaj za vraga je dobo pa 150.000 jurjov kazni? in na pločniku si udeleženec v prometu

lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk So nov 25, 2006 2:57 pm

Pa kaj je treba poklicat trezne prjatle al pa starše da te na nosilih domov nesejo? Naj gre država u 3 p***e materne, če še peš ne smeš domov. Kako pa naj? A če se bi v izogib kakim neprožnim trkom po cestišču oblekel v rumeno in se plazil po tleh, bi to bilo v redu? Ne kapiram. Da pa še policaji j***jo ljudi, ki so že tako ali tako pijani in hočejo domov spat, naj jim koza crkne!

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash So nov 25, 2006 3:29 pm

Pokličeš policijo, pa te pelje domou in pa še kresničko dobiš gratis. 8)
Malo šale, da ne boste policaji zamerli, če kdo to bere :P

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo So nov 25, 2006 11:56 pm

Tud če zamerjo..., ker nekateri so res .... da se ne bom zdej tle grdo izražu....
v glavnem -> :/:o:/

Zdej jim gre že v nos da HODIŠ vinjen po pločniku? Ma sploh nimam besed... :roll:

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna So nov 25, 2006 11:58 pm

Od kdaj pa talajo kresničke? Je to kakšna prednovoletna akcija? Če si trezen jo tudi dobiš ali moraš obvezno bit pijan?

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Ne nov 26, 2006 12:09 am

g.Kromfelna je napisal/-a:Od kdaj pa talajo kresničke? Je to kakšna prednovoletna akcija? Če si trezen jo tudi dobiš ali moraš obvezno bit pijan?

Pjan al pa rom, pol dobis stvari gratis...

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Ne nov 26, 2006 1:38 am

Ah ne vem od kje pobirate to...al pa podrkavate polcaje ko ste pijani- eno ulico od doma imam PP, na pol poti od doma do PP je burekarna. In vedno ko sem pijan ko marija grem peš tko da me noge komaj nosijo (seveda po pločniku) in grem mimo PP, skoraj vedno kdo šeta okoli, pa na burek, tam tudi pogosto polcaji, pa mi ni še nikol noben nič reku.

Pa ko rečem pijan ko marija, mislim to dobesedno...da se še kavsa nebi spomnu :twisted:

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Ne nov 26, 2006 1:52 am

phoebus je napisal/-a:Ah ne vem od kje pobirate to...al pa podrkavate polcaje ko ste pijani- eno ulico od doma imam PP, na pol poti od doma do PP je burekarna. In vedno ko sem pijan ko marija grem peš tko da me noge komaj nosijo (seveda po pločniku) in grem mimo PP, skoraj vedno kdo šeta okoli, pa na burek, tam tudi pogosto polcaji, pa mi ni še nikol noben nič reku.

Pa ko rečem pijan ko marija, mislim to dobesedno...da se še kavsa nebi spomnu :twisted:

So ti že dali kresničko?

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Ne nov 26, 2006 1:55 am

Ma nič kresničke, nič balončka, nič frulice... prav mačehovski so do mene...bom mogu malo razbijat pa krast, mogoče dobim potem kako igračko... :lol:

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Ne nov 26, 2006 3:35 am

Takšni so, za pridne nimajo nič. Poredni dobijo pa kresničko in prevoz domov. Z malo sreče še zastonj prenočišče.

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Ne nov 26, 2006 12:46 pm

phoebus je napisal/-a:Pa ko rečem pijan ko marija, mislim to dobesedno...da se še kavsa nebi spomnu :twisted:

Kako se pa spomniš da se kdaj tm kdo sprehaja? :lol:

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne nov 26, 2006 1:03 pm

phoebus je napisal/-a:Pa ko rečem pijan ko marija, mislim to dobesedno...da se še kavsa nebi spomnu :twisted:

mogoče ti dajo pa kaj drugega za pihat, ker se itak nič ne spomneš :lol: :P

LAX
Nov uporabnik

Napisal/-a LAX Sr mar 11, 2009 3:56 pm

danes sem šel na zjutraj na faks. do trole imam kakšnih 100 metrov, vendar moram prečkati železnico, kjer ni nobene ceste, skratka se pravi ni nobenega označenega prehoda. ravno ko sm bil na pol poti čez tire, se je pripeljal policijski avto.
Policistka je rekla da za to dobim 40€ kazni.
Moje vprašanje je, če se železnica obravnava isto kot cesta, ker na tem delu je približno 2km ravn del proge, prehoda čez progo pa ni v radiju 100m.

Ker se mi je mudilo na faks, sem dobil položnico in podpisal zapisnik(plačilni nalog?)
Na nalogu mi piše da sem kršil 95 člen 9 odstavek, kjer pa piše samo to:
Z globo 40 eurov se kaznuje za prekršek pešec, ki ravna v nasprotju s prvim, drugim, tretjim, četrtim, šestim, sedmim ali osmim odstavkom tega člena.

Ko sem prebrav vse ostale odstavke mi še zdaj ni jasno, kakšno kršitev sem naredil.

Če mogoče kdo ve naj mi razjasni. Ne gre se mi namreč za to da ne bi hotel plačati, temveč enostavno ne vem kaj sem storil narobe. :roll:

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Če mar 12, 2009 12:23 am

LAX je napisal/-a:danes sem šel na zjutraj na faks. do trole imam kakšnih 100 metrov, vendar moram prečkati železnico, kjer ni nobene ceste, skratka se pravi ni nobenega označenega prehoda. ravno ko sm bil na pol poti čez tire, se je pripeljal policijski avto.
Policistka je rekla da za to dobim 40€ kazni.
Moje vprašanje je, če se železnica obravnava isto kot cesta, ker na tem delu je približno 2km ravn del proge, prehoda čez progo pa ni v radiju 100m.

Ker se mi je mudilo na faks, sem dobil položnico in podpisal zapisnik(plačilni nalog?)
Na nalogu mi piše da sem kršil 95 člen 9 odstavek, kjer pa piše samo to:
Z globo 40 eurov se kaznuje za prekršek pešec, ki ravna v nasprotju s prvim, drugim, tretjim, četrtim, šestim, sedmim ali osmim odstavkom tega člena.

Ko sem prebrav vse ostale odstavke mi še zdaj ni jasno, kakšno kršitev sem naredil.

Če mogoče kdo ve naj mi razjasni. Ne gre se mi namreč za to da ne bi hotel plačati, temveč enostavno ne vem kaj sem storil narobe. :roll:
mogoče to, da lahko prećkaš železniško progo samo na označenih prehodihoz uporabiš podhod?
LP Rok

dms
Novinec

Napisal/-a dms Če mar 12, 2009 2:18 am

OK,krsil si ZVZP.
24.clen,denarna kazen je v 103.clenu.

LP

LAX
Nov uporabnik

Napisal/-a LAX Če mar 12, 2009 8:20 am

hvala. pol mi je policajka še pogledala čez prste :D
ko mi je dala sam 20€ kazni.

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Če mar 12, 2009 9:35 am

FreaK_22 je napisal/-a:
FastRider je napisal/-a:zakaj sta mu dala pa kresnicko ce sta ga z avtom domu pelala :ue

glej to sem zvedo od njega iz prve roke,zdaj če je res ,težko bolj verjamem,ker če si pešec in hodiš po pločniku nisi udeleleženec v prometu in nikakor (vsaj jaz mislim)nemoreš dobiti 150.000 globe :? za kresničko pa nimam pojma zakaj so mu nabili okoli vrata če so ga tak v avto pobasali...

Jaz sem dobil kazen, ko sem pijan hodil po cesti, avto pa pustil pred gostilno. Pa nisem pihal, kazen sem dobil, ker nisem mel kresničke ;) Pa še pelal so me domov.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če mar 12, 2009 12:10 pm

kaj pa ce odklonis pihanje?ker mas pac pravico odklonit.
a ti bojo ispit za avto vzel,al kako potem resujejo to,kako se doloci globa..
Ni vse res kar napišem

border_
Novinec

Napisal/-a border_ Če mar 12, 2009 12:52 pm

Nisem bral vseh tem... lahko recem le to... ce si udelezen v prometni nezgodi kot pesec, pihas... in ce napihas... bye bye $$$
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost