nebivedu je napisal/-a:K je men tipček iz jarš ukradu avtoradio in mi polomil ključavnico in armaturo, sem ga dobil v pol ure po odhodu policistov (katerim sem povedal, da je bolje za tipčka, če ga najdejo oni pred mano, pa so se samo smejal). Tipčka sem dobil in maglite baterija je pela tok časa, dokler ni iz predala povlekel radio in vse svoje prihranke 20k sit za polomljeno armaturo in ključavnico v petki.
Tko da ti predlagam da narediš podobno.
-BERTONE- je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:K je men tipček iz jarš ukradu avtoradio in mi polomil ključavnico in armaturo, sem ga dobil v pol ure po odhodu policistov (katerim sem povedal, da je bolje za tipčka, če ga najdejo oni pred mano, pa so se samo smejal). Tipčka sem dobil in maglite baterija je pela tok časa, dokler ni iz predala povlekel radio in vse svoje prihranke 20k sit za polomljeno armaturo in ključavnico v petki.
Tko da ti predlagam da narediš podobno.
Verjetno si imel lih srečo da si ga potem dobil, ker verjetnost da nekoga po kaki uri ali več dobiš je nikakršna. Sej vsak bi vsakega ki mu na avtu takole škodo naredi ubil in prefukal kot vola, samo če bi ga najdel, kr pa je blizu nemogočega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov